Vergi mevzuatı için Yücel Beyle görüşen var mı?

Ynt: Vergi mevzuatı için Yücel Beyle görüşen var mı?

hep şişirme notlar gerçekten.çoğu 50 alıp geçmiş.benim kağıdım zaten 40 lık bir kağıttı, 40 vermiş bırakmış.nasıl iş anlamadım.

demekki bizimde bildiklerimizi yazmanın yanında birazcıkda edebiyat parçalamamız lazım. :)

yok mu yücel beyi arayacak bir baba yiğit..:(( ikna kabiliyeti kuvvetli,adamın ağzından laf alabilecek bir kişi aranıyoorrr....hadi sadece bir gönüllü:((

Arkadaşlar bu konu hakkında bu kadar fazla durmayalım baksanıza yücel bey birlik genel sekreteriymiş ve bizde burda çok rahat adam hakkında arayalım bilgi alalım tarzında konuşuyoruz. sonuçta arasak bile tutup da soruları verecek değil kolay yada zor diyecektir en fazla onun için az bişey ezber az bişey bilgi azcıkda yorumla kapatırız bence bu sınavı herkez otursun biraz çalışsın bence medet ummasın kimse yücel beyden derim ben ALLAH herkeze zihin açıklığı versin çalışma azmi versin. AMİN

nefesini__tut ' Alıntı:
hep şişirme notlar gerçekten.çoğu 50 alıp geçmiş.benim kağıdım zaten 40 lık bir kağıttı, 40 vermiş bırakmış.nasıl iş anlamadım.
[/quoteh

hiç bir soruya bırakın tam cvp vermeyi
istenen ile yakından uzaktan alakası olmayan şeyler yazdım diye yeminler eden arkadaşlarım 50 alıp geçti
hemde bu bahsettiğim 1-2 kişi değil neredeyse 10 kişi
o sorulara göre kimse geçmemeliydi
ya adam gibi soru sorsunlar yada sordukları soruları herkese eşit puanlasınlar hatta tek bir kişiye bile fazladan 1 şişirme puan dahi vermesinler yazık değil mi bu yüzden dosya yakanlara

aynen hedef1 arkadaşım sana katılıyorum ama alakasız sanılan bazı yorumlar hocaları etkiliyo ve bu adam biliyo aslında diye düşündürüyo ve sınırdan geçiriyolar demekki yapmamız gereken yorumlarımızı zenginleştirmek hepsi bu..

Arkadaşlar size vergiden sıkılmadan ve kolayca öğrenebileceğiniz bir kitap tavsiye etmek istiyorum. Benim vergiye martta 3. girişim olacak, daha önce dehanın kitabı da dahil olmak üzere birkaç kaynaktan sıkılarak, boğularak vergi çalışmıştım ama bu kitaptan keyif alarak ders çalışıyorum ve kolayca akılda kalıyor. Kitap ASMMM Odasının VERGİ KILAVUZU adı altında bastığı, Yazarlarının Erkan Gürboğa (Gelirler Başkontrolörü) Tuncel Atabey (Gelirler Başkontrolörü) olduğu ve tüm odaların üyelerine ücrettsiz verdiği bir kitap. Ben bağlı olduğum odadan ücretsiz olarak aldım bu kitabı ve herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

Birde vergi dersi forumlarda dolaşan notlarla geçilebilecek bir ders değil bence, ancak kitaplardan ya da kanunlardan okuyup notları kendin çıkartırsan geçersin diye düşünüyorum önceki deneyimlerime bakarak. Yukarıda bahsettiğim kitabı okuyorum sonra da önemli olduğunu düşündüğüm herşeyi not alarak çalışıyorum mart sınavına. Birde sadece sınav için değil de eğer bu işi yapacaksak her şeyi başından iyi sindirerek öğrenirsek diğerlerine göre bir adım önde oluruz, işimizi düzgün yaparız, işimizde başarılı oluruz, mantığıyla çalışıyorum bu dönem...

ben dehanın kitabı ve ufak tefek notlar ile ve ayrıca çıkmış sorularla boğuşuyorum inş faydasını görürüm.

Edindiğim bilgilere göre mart sınavı, temmuz 2011 - aralık 2011 sınavları gibi kıyıda köşede kalan sorulardan oluşmayacakmış, maliyet sınavı gibi kolay bir sınavda olmayacakmış, daha çok bilgimizi ölçen bir sınav olacakmış, Türmob gelen şikayetler üzerine maliyetteki gibi gerekeni yapmış...

yücel beyi mi dedi arkadaşım..bilgi derken acaba neyi kastediyor ki..ayy çok arada kaldım girsem mi girmesem mı..benım son hakkım olacak çünkü..

arkadaşım edindiğin bilginin kaynağını bizimlede ayrıntılı bir şekilde paylaşırsan çok sevineceğiz. teşk

Özür dilerim ama kaynağı paylaşamam, ayrıca olayı çok yaygınlaştırmamam da söylendi ama ben yine de dayanamadım bura da paylaştım, ben duyduklarımı aktardım inanıp inanmamakta özgürsünüz elbet, ama ben bunları duyunca rahatladım, kendimi derse daha iyi verdim, çünkü önceden kafamda çalışıyorum ama boşuna çalışıyorum ya sorular son iki dönemde ki gibi gelirse bunlara çalışmamın anlamı yok diye düşünüyordum, şimdi kafamda soru işareti kalmadı ayrıca vuk ve gv iyi odaklanın arkadaşlar.

ben insanları taciz etmeyeyim diye telefon açmayıp mail atmıştım..

ben de senin gibiydim, çalışırken aynı şeyleri düşünüyordum vallahi..

bize bu kadarı yeter zaten.
kötü niyetli olunmazsa 50 alırız inşallah

hadi çalışmaya devam :)
hepimize kolay gelsin

inş. Tek düşüncemiz çalışmak çalışmak çalışmak sonrasında da dua etmek.

yücel bey'i bugün saat 4.30 aradım sekreteri ile görüştüm başkan ile görüştüğünü 1 saat sonra aramam gerektiğini söyledi saat 5.30 dan beri arıyorum ama telefon hep meşgul arkadaşlar

yaseminbb ' Alıntı:
Arkadaşlar size vergiden sıkılmadan ve kolayca öğrenebileceğiniz bir kitap tavsiye etmek istiyorum. Benim vergiye martta 3. girişim olacak, daha önce dehanın kitabı da dahil olmak üzere birkaç kaynaktan sıkılarak, boğularak vergi çalışmıştım ama bu kitaptan keyif alarak ders çalışıyorum ve kolayca akılda kalıyor. Kitap ASMMM Odasının VERGİ KILAVUZU adı altında bastığı, Yazarlarının Erkan Gürboğa (Gelirler Başkontrolörü) Tuncel Atabey (Gelirler Başkontrolörü) olduğu ve tüm odaların üyelerine ücrettsiz verdiği bir kitap. Ben bağlı olduğum odadan ücretsiz olarak aldım bu kitabı ve herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

ASMMM kalmamış bu vergi klavuzu..bana öyle dendi en azından

yaseminbb arkadaşım çok teşekkür ederiz,bu önemli bilgiyi bizimle paylaştığın için.hepimiz çalışalım güzelce arkdaşlar,bende daha başlayamadım.yarın başlarım inşallah.hepinize kolay gelsin.fazlada dallandırığ budaklandırmayalım,bu bilgi çok iyi:)