Vergi Soru Tahminleri Mart Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esrasu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ozan Bingöl kursuna giden bir arkadaş paylaşmış bakmakta fayda var derim.
vuk özel ödeme zamanları 2- kvk tranfer fiyatlandırması yolu ile örtülü kazanç dağıtımı 3- bina ve arazinin envantere alınması hükmü 4- 6186 aatuhk ödemenin mahsup edileceği alacaklar 5- 3065 kdv indirilemeyecek kdv 6-kvk kooperatif muafiyeti 7- kvk iş ortaklıkları 8- kvk kontrol edilen yabancı kurum kazancı 9-aatuhk bağışlama sayılan tasarruflar 10-aatuhk hükümsüz sayılan diğer tasarruflar ve sayısaldan son sekiz yıldır mart sınavlarında gv çıkmış bukonuda iddialı olmakla birlikte aklımda olanlar bunlar ve unutmayalım 3065 in üzrine düşelim ki mutlaka mart sınavlarında kdv kanunu 25 puan olarak gelmiş.

ozan bingölün ders verdiği kursun adı ne olarak geçiyor ve hangi şehirde biliyor musunuz?

teşekkürler yardımın için bana faydası olmaz o halde.bize yine deha yolları görüldü.bakırköy yada mecideyeköy dehaya giden var mı vergiden?

vergiden mecidiyeköy dehaya gittim mevlüt hocadan cok memnun kaldım vergiyi sevdirdi gercekten tavsiye ederim.

bu dönem mi gittiniz hocam?aslında mecidiyeköy bana daha yakın ama hangisi iyiyse onu tercih edeceğim.bakırköye giden var mı?

bir dönem önce gitmiştim ama özel durumlardan dolayı kendim çok çalışamadım geçen sınav vergiye ama gerçekten iyi anlamıştım derste konuları çünkü akılda kalıcı örneklerle anlatıyor ders çok zevkli geçiyor.

Ozan Bingöl ‏@ozanbingoll 25 dk.
Arkadaslar sitede paylaştığım sorular önemlidir ve paylaştıklarım yeterlidir.Lütfen kendinizi fazla yormayın, çünkü hepiniz cok degerlisiniz

iddaalı bir twit atmış

Çiğnenmeden lokma yutulmuyor. Çalışmaktan yoruldum ama son bir gayret bitecek inşallah. Bu saatte mola veriyor insan. emeği geçen, soru ve kaynak paylaşan arkadaşlara çok teşekkür.

ozan Bingöl kursuna giden bir arkadaş paylaşmış bakmakta fayda var derim.
vuk özel ödeme zamanları 2- kvk tranfer fiyatlandırması yolu ile örtülü kazanç dağıtımı 3- bina ve arazinin envantere alınması hükmü 4- 6186 aatuhk ödemenin mahsup edileceği alacaklar 5- 3065 kdv indirilemeyecek kdv 6-kvk kooperatif muafiyeti 7- kvk iş ortaklıkları 8- kvk kontrol edilen yabancı kurum kazancı 9-aatuhk bağışlama sayılan tasarruflar 10-aatuhk hükümsüz sayılan diğer tasarruflar ve sayısaldan son sekiz yıldır mart sınavlarında gv çıkmış bukonuda iddialı olmakla birlikte aklımda olanlar bunlar ve unutmayalım 3065 in üzrine düşelim ki mutlaka mart sınavlarında kdv kanunu 25 puan olarak gelmiş.

Transfer fiyatlandırması ile örtülü kazanç dağıtımı ve kooperatif muafiyeti yakın zamanda soruldu oradan çıkacağını zannetmiyorum. Son iki dönemdir tanım bazında GVK'dan 25 puanlık soru geldiği için bu dönem GVK'dan tanım olarak sormazlar diye tahmin ediyorum. Benim bu dönem beklentim birisinin kesinlikle KVK olacağını diğerininde büyük olasılıkla VUK veya KDV'den geleceğini düşünüyorum. Paylaşım için teşekkürler.

Kdv kanunu belgesiz mal bulunduranların sorumluluğu. Hiç sorulmadı kasıma bekliyordum ama gelmedi. Sorumluluklardan genelde araya sıkıştırırlar. Ve defter tasdik süreleri vergide gelmezse temel hukukta sorulabilir. Ama 2 dersten birinde kuvvetle sorulabilir. Hem türmob hemde odalar ve Maliye kasım ayında değişen tasdik sürelerini resmi sitelerinde çok üzerinde durdular. Herkese başarılar.

Buralarda tahminler yazıldıkça çalışıyorum inşallah emeklerimizin karşılıklarını alırız. Bu saat oldu hala çalış çalış çalış...