Word İpucu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan T U R K O
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

T U R K O

Ziyaretçi
Word programında bir yazıyı değiştirirken kaydedip kapatırsanız, devam etmek için tekrar açtığınızda en son çalıştığınız noktayı kolaylıkla bulabilirsiniz. Bunun için Shift ve F5 tuşlarına aynı anda basmanız yeterlidir. Aynı fonksiyonu açık bir doküman içerisinde dolaştıktan sonra son değiştirdiğiniz alana geri dönmek için de kullanabilirsiniz.

Ynt: Word İpucu

Güzel ipucu sayın TURKO sağolun.Bende izninizle word'le ilgili bir komplo teorisi sunayım.
11 Eylül saldırılarından sonra böyle ilginç birşey paylaşıldı dünyada.

Boş bir word belgesi açın. sırasıyla büyük harf şunları yazın.
Q33NY sonra bütün yazılanları seçin,seçili haldeyken yazı fontları penceresini açın fontlar içinde "wingdings" fontunu seçin.. ve yazının puntosunu büyültün.Bakalım ne göreceksiniz. Yazıdaki 33NY 'nin yanılmıyorsam 33 sefer sayılı New York uçağı anlamına geldiği söylenmişti.
Saygılar.

twolf ' Alıntı:
Güzel ipucu sayın TURKO sağolun.Bende izninizle world'le ilgili bir komplo teorisi sunayım.
11 Eylül saldırılarından sonra böyle ilginç birşey paylaşıldı dünyada.

Boş bir world belgesi açın. sırasıyla büyük harf şunları yazın.
Q33NY sonra bütün yazılanları seçin,seçili haldeyken yazı fontları penceresini açın fontlar için "wingdings" fontunu seçin.. ve yazının puntosunu büyültün.Bakalım ne göreceksiniz. Yazıdaki 33NY 'nin yanılmıyorsam 33 sefer sayılı New York uçağı anlamına geldiği söylenmişti.
Saygılar.

Programın adı WORD yani sözcük :) :)

Sn twolf siz WORLD demişiniz yani dünya gerçi anlam olarak pek yanlış değil ya yinde ufak bir düzeltme :D

Ya bir harf için birbirimizi üzmeyelim.Aceleden yazdık ne olmuş :) Sonuçta word demek istediğimi anladınız değil mi,mesele yok o zaman :)

Üzmüyoruz canım ;D Takılıyorum sadece.. :D

Bu arada dediğini yaptım haklısın ya çok ilginç..

twolf ' Alıntı:
Ya bir harf için birbirimizi üzmeyelim.Aceleden yazdık ne olmuş :) Sonuçta word demek istediğimi anladınız değil mi,mesele yok o zaman :)

İlginç gerçekten de ama ben twolf arkadaşın üslübuna takıldım. Çok basit bir kılavye hatasından dolayı gelen uyarıya karşı bu şekilde "ne olmuş" tavrı bana kalırsa fazla hassasiyet göstergesi.

Sayın Duru yorumunuza yanıt vermem konuyu gereksiz yere uzatacaktır.Espri yaptığımı zaten sayın GUROY anlamıştır.Saygılar.

EYLÜLDURU ' Alıntı:
twolf ' Alıntı:

İlginç gerçekten de ama ben twolf arkadaşın üslübuna takıldım. Çok basit bir kılavye hatasından dolayı gelen uyarıya karşı bu şekilde "ne olmuş" tavrı bana kalırsa fazla hassasiyet göstergesi.

Hassasiyet göstermezseniz ben de sizin bir yazım hatanızı göstereyim.. ;D

Gidişat iyi değil,herkes karşısındakinin hatasını bulmaya çalışacak :) Artık buna nokta koyalım arkadaşlar.Paylaşım amacından çıktı zaten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...