Rietveld
Tanınmış Üye
Arkadaşlar merhaba.Ocak/2014 döneminde 2 tane yeni sigorta dosyası açmıştık.Bunların Ocak/2014 dönemine ait aylık bildirgelerini gönderiyorum.Ancak kontrol aşamasını geçtikten sonra bildirgeye onay vermiyor.Nace kodu talep sisteminden firmaya ait Nace kodunu tanımlamamı istiyor.İlk kez böyle birşey ile karşılaştım.Gerekli Nace kodunu tanımlayıp bildirgeyi gönderdim ancak neden böyle birşey oldu anlamadım.Sizde karşılaştınızmı bu durumla ? Eskiden beri devam eden dosyalarda sorun yok sadece Ocak/2014 ve sonrası dönemlerde açılan yeni dosyalarda var bu sorun.Zaten e-bildirgedeki Nace kodlarını görüntüleyip seçim yapabildiğimiz menü kaldırılmış sadece Nace kodu talep sistemi var şuan.Üstelik dosya açılışı yaparken işyeri bildirgesine faaliyeti yazıyoruz ve memur Nace kodunu gidiyor.Neden birde bizim tanımlamamızı istiyorki sistem ?
Gün geçtikçe dahada sorunlar çıkıyor ve iş yükümüz artıyor.Umarım geçici bir durumdur bu.
Gün geçtikçe dahada sorunlar çıkıyor ve iş yükümüz artıyor.Umarım geçici bir durumdur bu.