Yeni Sınav Yönetmeliği

rapunzell

Katkı Sunan Üye
maliye bakanlığında beklediği söylenen smmm sınav yönetmeliği hakkında son durum nedir bilen varmı acaba ?

Ynt: Yeni sınav yönetmeliği

İnanılmaz derecede bende bu kanunun çıkmasını bekleyenlerdenim ama üzerinden bu kadar zaman geçmesine karşılık hiç ses seda yok seçimdi meclis toplanıcaktı falan bu sene çıkmıycak anlaşılan bu kanun odadamı sorun var maliye bakanlıgında anlamiadım ama olanın yine bize oldugu kesin

bundan sonra ne etki yapacak ki yazdık sonuçta çalışmalar devam ediyor diye mail yollanmış
kimse kimsenin halinden anlamıyor
bence maillerinizi atıp hakkınızı arayın

HANZADE ' Alıntı:
bundan sonra ne etki yapacak ki yazdık sonuçta çalışmalar devam ediyor diye mail yollanmış
kimse kimsenin halinden anlamıyor
bence maillerinizi atıp hakkınızı arayın

bende mail atacağım..

Ben mail attım arkadaşlar.Cevap gelirse burda muhakkak paylaşıcam.Ama okadar çok sıkıldımki hergün forum açtıgımda acaba bir haber alırmıyım diye heyecanlanıyorum.Ocak ayından beri gündemde olmasına ragmen halen hiçbir gelişme olmamasına şiddetle sinir oluyorum.Odanın Maliye bakanlıgına baskı yapması gerektiğine inanıyorum.Seneye mi kalıcak ne dersiniz

hazır bir şablonu cevap olarak gönderecektir muhtemelen ama ne kadar çok kişi mail atarsak o kadar faydalı olur, hatta birliği de sıkıştırmamız lazım yeter >:(

arkadaslar bu yenı yonetmelık gelırse bızım gıbı yonetmelık oncesı hakkını dolduranlara da sans tanınacak mı acaba.. cunku ben unıversıtede ortalaması 1.8 altında kalanların 3 dersten sınava gırdıgı bır af donemınde 2,5 uzeri ortalamayla sınava alınmamıs donem uzatmıs bırıyım.. notu dusuk olanlar okul tamamladı benım okulum uzadı.. eger oyle bırsey yapıp bızı unuturlarsa gercekten cok uzulurum ama bu sefer dava da acarım.. unıde acmadıgıma cok pısmanım..

Ben staj merkezini aramıştım ve yeni çıkıcak kanunda bekleme süresi dolanların 6 aya indirileceği söyleniyor doğrumu diye sordum.Maliye bakanlıgında bekliyor ve 6 aya indirilecek dendi.Benim de 2010 Aralıkta doldu ve eger olursa Aralık sınavına girebileceğim.Yasalaşsaydı eger Temmuz sınavınada girebilecektim ama Ocaktan beri konuşulmasına ragmen hiçbir gelişme yok umarım Aralıktan önce çıkar ve sınava girerim hergün dua ediyorum

arkadaşlar biz birlik olupta hakkımızı ararsak yapamayacağımız bir şey yok
sadece odaya birliğe değil bütün yetkili kurunlara mail atmamız gerekiyor.

HANZADE bu sm ye gecıs konusunda heryere mesaj atmak dogru degıl ama staj yonetmelıgı hakkında haklısın bır sablon hazırlar yonetmelık hakkında aynı maılı yollarız kıme gerekıyorsa.. ama sen sm ye gecıs konusunda kımseyı karıstırmadan dava acabılırsın bazen sessızlık daha cok ıse yarar eger kulaklarına su kacırırsak ve konu ıle alakalı duzenleme yaparlarsa o zaman bosuna dava acmıs olursun..

arkadaslar valla ben cumhurbaşkanına ve başbakana yazdım..sınavın 6 aya ınmesı konusunda..ne yapayım belkı bırılerı sesımızı duyar..:(

bu arada bir vakit bulupta bir avukatla görüşemedim.görüşeniniz var mı?