Yeni Sınav Yönetmeliği

Ynt: Yeni sınav yönetmeliği

05.10.2011 tarihi itibari ile İSMMMO,TESMER den herhangi bir gelişme olmadığı bilgisini aldım.

Aynı zamanda GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI na göndermiş olduğum maile istinaden, sormuş olduğum yeni sınav yönetmeliği hakkındaki soruma gelen cevap parantez içerisinde yazılan gibidir, bilgilerinize iletirim.

(Gelir İdaresi Başkanlığı ve TÜRMOB; 3568 sayılı Kanun uygulamalarına ilişkin bazı yönetmelikler üzerinde çalışmalarını sürdürmektedirler.

Henüz neticelenmeyen sözkonusu çalışmaların sonuçlanmasını müteakip, yönetmelikler Resmi Gazete'de yayımlanacaktır.

Başkanlığımıza ve 3568 sayılı Kanun uygulamaları konusuna göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Saygılarımla.)

Bundan sonrası için en güzel yorumlar sizin.

önümüzdeki günlerde çıkacağını bizzat yetkili ağızdan telefonla öğrendim. ama yönetmeliğin içeriği konusunda ayrıntı vermedi.

umarım kısa sürede yayınlanır ve özellikle ek sınav hakkının haricinde bekleme süresi de kısalır.hayırlısı bekleyip göreceğiz...

smmm42 ' Alıntı:
önümüzdeki günlerde çıkacağını bizzat yetkili ağızdan telefonla öğrendim. ama yönetmeliğin içeriği konusunda ayrıntı vermedi.

önümüzdeki günler....? önümüzdeki 1. gün,2.gün,.......30.gün,........50-60-100. gün:) önümüzde o kadar çok gün var ki :)

çıkmaz ayın son çarşambası:)

şu yetkili ağızları çok merak ediyorum hiç bir dedikleri tutmuyor ;D

volkan_ik ' Alıntı:
Valla bende ümidimi yitirdim...
[/quot

yitirilmeyecek gibi degil yani.. gecen sene kasım ayında oda başkanının kendisi demişti bana yönetmelik çıkacak diye. 1 sene olmuş daha bi sonuç yok malesef..

attığnız mailden bir örnek buraya kopyalayın arkadaşlar ağız birliğimiz olsun.

ayın 24 üne kadar bu konuyu güncel tutalım.. lütfen herkes mail atsın ve atanlar buraya yazsın

Arkadaşlar TÜRMOB'a yönetmelikle ilgili mail atmıştım. Şimdi cevap geldi. DİYORKİ Staj ve sınav yönetmeliği çalışmaları tamamlanmış olup Maliye Bakanlığı'nın Onayına sunulmuştur.
onayladıktan sonra resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girecektir.

Eylül ayında gönderilmesi gereken cdler ekime ayına ertelenmişti. Şimdi baktım ve gönderme tarihi kasım ayına ertelendiği yazıyor. Bunun yeni sınav yönetmeliği ile bağlantılı olduğuğu düşünüyorum. Her an yeni yönetmelik çıkar ve her an yeni sorumluluklarla karşılaşabiliriz..

Ben tek dersten dosya yaktım 1 yılı geçti beklemedeyim ve artık şu belirsizlikten sıkıldım,ders çalışmaya başlayamıyorum...türmobu aradım bana tüm derslerden gireceğimi,bununla ilgili bir değişikliğin bilgisi olmadığını söylediler,moralim çok bozuk,kendi odamızla da görüşünce süre kısalıcak ama tüm derslerden gireceksin diyolar...peki bu tek ders için ek sınav hakkı bilgisi yalanmı,gerçekten umutlanmıştım:(bu konu da gerçekten bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum...

bu gün maliye bakanlığı ile ek sınav hakkında görüşmeler olacaktı. noldu acaba bilgisi olan varmı

hiç kimsenin bir bilgisi yok mu? yücel beyle irtibat içinde olduklarını söyleyen arkadaşlar nerdesiniz ?