YENİ SMMM ler bakalım kaç kişisiniz........

Ynt: YENİ SMMM ler bakalım kaç kişisiniz........

SMMM oldum. Bide merak ettiğim bişey var;

Biz ruhsatı kazandık; şimdi biz TÜRMOB üyesimi oluyoruz yoksa kendi ilimizin SMMM odası üyesimi oluyoruz..

Ben de zar zor 4. hakkımda sınavı verdim. Artık smmm olduk.

:D ben de varım, ben de varım ;)

İlhan Tekiner ' Alıntı:
SMMM oldum. Bide merak ettiğim bişey var;

Biz ruhsatı kazandık; şimdi biz TÜRMOB üyesimi oluyoruz yoksa kendi ilimizin SMMM odası üyesimi oluyoruz..

mali müşavir olarak bağlı olduğunuz odanın üyesi olursunuz. türmob üyeliği farklı bildiğim kadarı ile; oda bünyesinde delegasyona seçilmeniz gerekli. değişen kanunla her odanın sabit 3 üyeliği yanına üye sayısının 1/75 i kadar daha kontenjanı var.

evett arkadaşlar bugün itibariyle bende smmm yimmmm..... yeni smmm ler hepinize hayırlı olsun...

cadı_83 ' Alıntı:
evett arkadaşlar bugün itibariyle bende smmm yimmmm..... yeni smmm ler hepinize hayırlı olsun...

cadı :) çok güzel bir duygu diy mi?

Hop dedik? Biz de buradayız.

harika bir duygu. bilmem inanırmısınız ama mutluluktan ağladım öğrenince...

cadı_83 ' Alıntı:
harika bir duygu. bilmem inanırmısınız ama mutluluktan ağladım öğrenince...

Ya ne hikmetse ben o kadar fazla sevinmedim. Acaba bende mi bir sorun var. Hayatımda çok fazla bir yenilik olacağını zannetmiyorum. Belki de ondandır.

tabiki benimde çok fazla değişiklik olmıcak şuan için en azından ama sınav denilince sinir oluyorum.... o yüzden galiba sınavsız günlere merhabaydı gözyaşlarım...

Ben de burdayım :) Yeni SMMM' ler hayırlı olsun hepimize...

Arkadaşlar,

iş sadece yeterlilik sınavını verip ruhsat almakla bitmiyor. İşimiz asıl bundan sonra başlıyor.. Evet hepimiz SMMM olduk. herkesi tebrik ediyorum...çok güzel harika bişey.. ancak bu saatten sonra bize düşen şey mevzuatlara yoğunlaşmak sıkı bi biçimde yorum yapma becerisi kazanmak neyin neden olduğunu nasıl yapıldığını iyice araştırmak ve geriye sadece bu kazandığımız ruhsatın hakkını vermek kalıyor...

işimizin gerektirdiği niteliği en iyi şekilde ortaya koyalım.. düşüncemizi, fikrimizi söylemekten çekinmeyelim..bunu hangi platformda olursa olsun dile getirelim..

sonra zaten bu mesleği yaşatır ve ilerletiriz..

sınava giripte; ilk olsun, ikinci olsun, emek sarfeden ve bu SMMM ruhsatına hak kazanan herkesi canı gönülden tekrardan tebrik ediyorum..
Yolumuz açık olsun..

Bende bendeeee :) istanbul.

bu sefer kazanan çok mu bana mı öyle geldi :)

e beeennn

S.M.M.M. Ahmet

Konya

ve beeeennnnn :D İSTANBUL.....
S.M.M.M. ...........

hepimize hayırlı olsun belgemiz. Ben sm den smmm ye geçiş yapıyorum da .sm ruhsatım var acaba ist.odası ne kadar fark ister ücret olarak bilgisi olan var mı arkadaşlar.işin manevi kısmıbitti şimdi maddiyat düşündürmeye başladı beni de...