ceysel56 ' Alıntı:
hasanvolkan ' Alıntı:
Bana TÜRMOB'tan yazı geldi.
Türmob 1.465.-TL. Alıyor (+ 135 kaşe ücreti)
ASMMMO 740.-TL. Alıyor
Toplam : 2.205.-TL. Ödenecek.
Türmob kredi kartına 6 taksit yapıyor.
Hasan Bey bana da TÜRMOB dan gelen yazıda 1.465.-tl yatırmam gerektiğini yazıyor.Ama bu parayı tek havale işlemi ile yatırmamız gerektiğini not düşmüşler.Bu 6 taksit Banka havalesiyle nasıl olacak bilginiz varmı ? ayrıca TÜRMOB dışında bağlı olduğumuz odaya da ayrı olarak para mı yatıracaz ?
Arkadaşlar sizde benim gibi bu parayı bulmakta sıkıntı çekebilirsiniz diye düşündüğümden TÜRMOB'un alacağı ücreti kredi kartına taksitlendirdiğini belirtmek istedim. Fakat gördüm ki galiba burada da adil olmayan bir durum mevcut.
İlk önce şunu sorayım, cahilliğimi bağışlayın ama TÜRMOB'un başka illerde şubesi veya irtibat bürosu ya da para tahsilatının yapılabileceği bir bölümü var mı?
Ben Ankara'da olduğum için, TÜRMOB'un merkezine giderek kredi kartına taksit yaptıracağım. Ayrıca odaya yatıracağım ücret için ise, Ankara oda kredi kartına taksit yapmıyormuş deniliyor ama ben odanın alacağı ücreti de kredi kartından çektirip, en az 2 taksit yaptırmayı düşünüyorum.
Yani havaleyi 6 taksite böldürme gibi birşey yok. TÜRMOB sadece, (world, bonus, maximum ve axess) kredi kartına 6 taksit yapıyorlar. Sordum ayrıca vade farkı falan da almıyorlar. Sayın Ceysel evet ayrıca odanıza da, odanın genel kurulunda ne kadar ücret belirlenmiş ise o kadar para yatıracaksınız.
Burada problem Ankara dışında bulunan arkadaşlar bu kredi kartı imkanından yararlanabilecekler mi? Eğer yararlanamıyorlarsa, eğer TÜRMOB bu şekildeki tahsilatlar için diğer illere bu imkanı sunamıyorsa, yine bir çifte standart ve adını koyamadığım saçma bir uygulama yapmış olacaktır.
Lütfen Ankara dışındaki arkadaşlar kredi kartına taksit imkanından bulundukları ilde yararlanıp yararlanamadıklarını yazsınlar.