karakule1702 ' Alıntı:aslıBÜYÜK ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:Yok abi kıllık diil mi bende burda takılcam... ;D
Kovamazlar nası olsa....
kovarmıyız hiç sen bizim gönlümüzün smmm sisin ;D
Eyvallah berhüdar olun...![]()
Ama hırs yaptım. MArttan sonra moderatörlerden de izin alıp büyük harflerle ve kırmızı renkte KARAKULE ARTIK SMMMM FORUMUNU açacam.... orda mangal bilem yapacaz... ;D
aslıBÜYÜK ' Alıntı:marttaki sınava çok çalışne kaldı senin?
[/quot
neleri verdiğimi sayim daha hızlı olur. Muhasebe 60 maliyet 60 gerisi pertingen...![]()
aslıBÜYÜK ' Alıntı:balık mı mangalda ;D
karakule1702 ' Alıntı:aslıBÜYÜK ' Alıntı:marttaki sınava çok çalışne kaldı senin?
[/quot
neleri verdiğimi sayim daha hızlı olur. Muhasebe 60 maliyet 60 gerisi pertingen...![]()
yaparsın ya aslında bişi yok çalışma meselesi![]()
karakule1702 ' Alıntı:aslıBÜYÜK ' Alıntı:balık mı mangalda ;D
4 çeşit olcak; kırmızı et beyaz et tavuk ve vejeteryanlar için de domates biber ve patlıcan kızartcas... ;D
yeterlilik ' Alıntı:Aslı Denetim'e nerden çalıştın yaa.Bunun tiyosunu versen yeter![]()
aslıBÜYÜK ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:aslıBÜYÜK ' Alıntı:marttaki sınava çok çalışne kaldı senin?
[/quot
yaparsın ya aslında bişi yok çalışma meselesi![]()
Aslıcım tek bişi sorcam sana. sen nasıl ve nerelerden çalıştın. bana ne önerirsin..?
aslıBÜYÜK ' Alıntı:yeterlilik ' Alıntı:Aslı Denetim'e nerden çalıştın yaa.Bunun tiyosunu versen yeter![]()
ömer dumanın kitabını 3 kere okudum btün sorulara kitabı harmanlayıp yazdım 64 almışımdenetim için ii bi not dimi..
aslıBÜYÜK ' Alıntı:meslek hukukundan dehanın soru cevabı var 5 tl onu al..
vergiden alt yapı çok önemli ama murat dersnesinin soru cvp notları var onu al..
hukuktan yeni çıkan sgk ya çalış yeter bide çıkmış sorular..
mali tablolardan da tesmerin kitabını al
denetim kesinlikle ömer duman..
aslıBÜYÜK ' Alıntı:ben son bir ay kala başladım olduöle üzerime gelmeyin yazıom işte cvp
annemle oturuom ondan..
aslıBÜYÜK ' Alıntı:ben uyim artık yrn görüşürüzben smmm oldum ama belgeyi alcak param yok üzülme yani karakule havalanmam öle
![]()