YENİ SMMM ler bakalım kaç kişisiniz........

Ynt: YENİ SMMM ler bakalım kaç kişisiniz........

Artık ben de SMMM im...İsmimin önüne bu ünvanı eklemek için çok emek sarfettim,hepiniz gibi.Sonucu öğrenir öğrenmez o kadar hafifledim ki.Bu bizim sırtımızda bir yüktü.Bu sabah ilk defa hiç tasasız kalktım.Sınav kaygısı olmadan.Acabalar olmadan aklımda.Allah bu duyguyu bu yolda emek veren bütün arkadaşlarımıza nasip etsin...Hepinizi tebrik ediyorum ve mesleğinizde başarılar diliyorum.
ANKARA
SMMM Özge Eren

günaydın arkadaşlar,
:) hepinizin mutluluğunu paylaşıyor ve sizlere gıpta ediyorum.

Allah yolunuzu açık etsin...

darısı bizlerin başına...

Herkese merhaba, belge almayı kazanmış tüm arkadaşları can-ı gönülden tebrik
ederim.
Bundan sonra da ymm olmalarını dilerim....

günaydın arkadaşlar ben de artık bir SMMM yim bu kadar stres ve sıkıntıdan sonra böyle bir cümle kurmak inanın çok güzel.... umarım bundan sonrası da hepimiz için iyi olur. hepimize başarılar diliyorum. ;D
Bu arada ben Ankaradayım ...

hepinize hayırlı uğurlu olsun sevgili meslektaşlarım.

sudemira ' Alıntı:
günaydın arkadaşlar,

neden kimse teşekkür etmiyor :'(

sudemira ' Alıntı:
sudemira ' Alıntı:
günaydın arkadaşlar,

Çünkü sınavlar sonuçlandı. O heyecan kayboldu. Artık yeni bir sayfa açıldı.
Yeni düşünceler kafalarda sorun olmaya başladı. Ruhsat ne zaman gelecek, Kaç para yatırılacak.??
Burdaki sohbet ve mağdur dayanışması havası kalmadı.
Bundan sonraki sınav sonuçlarına kadar sakin sakin gidicaz. :D

neden kimse teşekkür etmiyor :'(

yani dayanışma için madur havası mı gerekli...

üzüldüm. ruhsatı alırsam inşallah daha çok yazarım gibi geliyor.

hatta yazıcam. size söz ;)

sudemira ' Alıntı:

Nizam bey ortalama insan düşüncesini iletmiş. Bizler davranışlarımızla yapılanları unutmamalı ve ortalama insan düşüncesinden sıyrılmaya çalışmalıyız.

Ayrıca yaşanan zorluklar içerisinde dayanışma ve beraberliğin doğmasından daha normal ne vardır? Mühim olan hazır bu havayı yakalamışken, kaybetmemek ve yapılanların hesabı tek vücut olup sorabilmek.

Bunun içinde ortalama insan düşüncesinden "yani gemisini yürüten kaptan" veya "benden sonrası tufan" anlayışından kurtulmamız lazım.

Aksi takdirde bu stresti bekleyişi atlatmış olabiliriz ama hayatın başka alanlarında aynen böyle umursanmamaya ve son sıralarda bekletilmeye devam ederiz.

Buradaki arkadaşlardan ricam lütfen sevincinizi yaşadıktan sonra, kaldığımız yerden devam edebilmek için desteklerinizi esirgemeyin.

Ayrıca kazanan herkesi tebrik ederim.

hasanvolkan ' Alıntı:
sudemira ' Alıntı:

Nizam bey ortalama insan düşüncesini iletmiş. Bizler davranışlarımızla yapılanları unutmamalı ve ortalama insan düşüncesinden sıyrılmaya çalışmalıyız.

Ayrıca yaşanan zorluklar içerisinde dayanışma ve beraberliğin doğmasından daha normal ne vardır? Mühim olan hazır bu havayı yakalamışken, kaybetmemek ve yapılanların hesabı tek vücut olup sorabilmek.

Bunun içinde ortalama insan düşüncesinden "yani gemisini yürüten kaptan" veya "benden sonrası tufan" anlayışından kurtulmamız lazım.

Aksi takdirde bu stresti bekleyişi atlatmış olabiliriz ama hayatın başka alanlarında aynen böyle umursanmamaya ve son sıralarda bekletilmeye devam ederiz.

Buradaki arkadaşlardan ricam lütfen sevincinizi yaşadıktan sonra, kaldığımız yerden devam edebilmek için desteklerinizi esirgemeyin.

Ayrıca kazanan herkesi tebrik ederim.

Katılmamak mümkün değil

Ayrıca hasanvolkan Türkçemize gösterdiğiniz özen için sizi kutlamak istiyorum.

Tüm kazanan arkadaşları kutlarım. Aramıza hoşgeldiniz.
Kazanamayan arkadaşlarada Allah'tan sabır ve başarılar diliyorum.
Hayırlı olsun.
:) :) :)

Kazanan tüm arkadaşlara tebrikler.. aramıza hoşgeldiniz.. Kazanamayan arkadaşların canı sağolsun , kısmet marta artık..

şükür kabus bitti. bende belgeyi aldım nihayet. arkadaşlar benim son hakkımdı. dilerim sınava giren arkadaşlar son haklarına kalmadan kazanırlar.

ya arkadaşlar şoktayım ama sormadanda edemiyorum ruhsat almayla ilgili masraflar yaklaşık ne kadar tutuyor. bileniniz varmı.

2500-4000 arasında bağlı olduğunuz odaya göre değişkenlğik gösterir

ark. merhaba. herkesi tebrik ediyorum. hayırlı olsun hepimize. Uzun bekleyiş mutlulukla sonuçlandı Kayseri

hepinize merhaba.bende aranızdayım.

Uzun bir maraton sonucunda zafere ulaştım.Kazanan herkesi tebrik ediyorum.Ama asıl yarış şimdi başlıyor.Pamuk eller cebe arkadaşlar.Hoşgeldiniz....:)))

Bende katıldım aranıza tek dersim denetimde vermişim Artık SMMM oldum çok güzel bir duygu emeğinin karşılığını almak