YENİ SMMM ler bakalım kaç kişisiniz........

Ynt: YENİ SMMM ler bakalım kaç kişisiniz........

beni de dün aradılar ismmmodan aramıza hoşgeldiniz dediler kazanmışım.darısı diğer stajyer arkadaşların başına inşallah.

tüm bitiren arkadaşları tebrik ediyor ve hayırlı olsun diyorum. kayseri

Ahaa geldim !!.
herkese hayırlı olsun.
rast gele cemaat

herkesi tebrik ediyorum...
Sivas

kader arkadaşlarım en sonunda bitti çok güzel bir duygu SMMM unvanını almak
Tüm arkadaşları tebrik ediyorum Hayırlar vesile olacak inşallah B İ L E C İ K

Arkadaşlar belgeniz hayırlı olsun.Herkese hayatta başarılar diliyorum.ADANA' dan Sevgiler....

m_erduran ' Alıntı:
Selam arkadaşlar bende varım.Yanlız bir sroum var şimdi bu belge bize kaça maal olacak...

Eğer ofis açmazsan 1.865 ytl açarsan üzerine 400-450 lira daha ekle.

istanbul odası

pek kalabalık değilsiniz anlaşılan

bende varım....
ismmmo
belge yaklaşık 2000 ytl civarı olacak , ancak tecrübeli arkadaşlar belgeyi 2009 ocakta almamızı tavsiye ediyorlar çünkü oda bızden yılsonu olmasına rağmen 2008 yıllık üyelik ücretini alacakmiş....ama düşünüyorum da ocaktada herşeye zam yapacaklar, karlımı değilmi?
bilemiyorum.... :-\
siz nedersiniz?

heroine44 ' Alıntı:

bende varım....
ismmmo
belge yaklaşık 2000 ytl civarı olacak , ancak tecrübeli arkadaşlar belgeyi 2009 ocakta almamızı tavsiye ediyorlar çünkü oda bızden yılsonu olmasına rağmen 2008 yıllık üyelik ücretini alacakmiş....ama düşünüyorum da ocaktada herşeye zam yapacaklar, karlımı değilmi?
bilemiyorum.... :-\
siz nedersiniz?

ve ben. Yahu grip oldum, sevincimi bile adam gibi yaşamayadım :) neyse geçtik yaa , çok şükür

peki arkadaşım sadece ruhsatı alsak da üyeliği falan 2009 bıraksak ??

var mı böyle bir şey???

Sınavda başarılı olan tüm meslektaşlarımı tebrik ediyor başarılar diliyorum.Ruhsatname ücreti Ankarada 2200 e yakın bir rakama patlıyor.İşin en garip tarafı belgeyi almak 3-4 ayı buluyor.Ama maktu aidatı paşa paşa alıyorlar.Yani şimdi 150 ytl ödiyeceksiniz.Ocak ayında tekrar maktu aidat ödeyeceksiniz.Ruhsatname ücretinde taksit imkanı var.Anlayacağınız herşey para.Ama Mali Müşavir olmanın hazzı parayla ölçülemez.

Arkadaşlar ödenecek paralar, yerleri ve kredi kartlarına taksit imkanları neler?

Tutar bağlı olduğun odaya göre değişiyor.6 taksit imkanı var.Sınav sonuç belgesi geldiğinde tüm detaylarını oradan da görebilirsin.
Tebrikler ..

kazanan arkadaşları tebrik ederim hayırlısı olur inşaallah

evet arkadaşlar bende smmm oldum tüm meslekdaşlara meslek hayatlarında başarılar dilerim

arkadaşlar,bana sölenen oda ve ankaraya ödenecek toplam para 3800 ytl,kocaeli,sizin sölediniz rakamlar çok düşük,aradaki fark ne onu anlamadım_?