Bence kazım yılmaz iyi bir kaynak bana yeterli geldi.asliyz ' Alıntı:Vergi dersi için Kazım Yılmaz - Türk Vergi Hukuku kitabını tavsiye ediyor musunuz ? İçinde Uygulama var mı ?
Uygulama olan başka bir kaynak önerir misiniz ?
(Aralık 2009 sınavı için)
Her konuda uygulamalı anlatım yok. Ama bu sınavda inşaat sorusuyla ilgili uygulama Kazım yılmazın kitabında vardı.DOĞA2758 ' Alıntı:stajyer 2007 kazım yılmazın kitabında uygulama soruları varmı ?
servers ' Alıntı:Arkadaşlar tek dersim maliyet kaldı. 50 alsam yetiyor fakat gözümde dağ gibi büyüyor. Bir şeyi yarım bilmek kadar kötü birşey yok. Baştan başlasam sıkılıyorum ortadan başlasam anlamıyorum. Daha önce bu dersten geçen arkadaşlar kaynak önerebilir mi? Şu işten kurtulmamı sağlayacak her türlü tavsiye için şimdiden teşekkürler.
Ben İslam çankaya ve yurdakul çaldağ'ın kitabına çalışarak ve kitaptaki soruları tamamını çözerek hazırlandım. Maliyetten bol soru çözmekte fayda var. Yanlızca okumakla olmuyor.servers ' Alıntı:Arkadaşlar tek dersim maliyet kaldı. 50 alsam yetiyor fakat gözümde dağ gibi büyüyor. Bir şeyi yarım bilmek kadar kötü birşey yok. Baştan başlasam sıkılıyorum ortadan başlasam anlamıyorum. Daha önce bu dersten geçen arkadaşlar kaynak önerebilir mi? Şu işten kurtulmamı sağlayacak her türlü tavsiye için şimdiden teşekkürler.
carihesap ' Alıntı:Başka kaynağa bence gerek yok adrese teslim tavsiye ben yaptım fayda gördüm ;D
Denetim ------------------ Ömer Duman
Vergi ---------------------- Nurettin Bilici 2 ayrı kitap daha var bende en faydalısı budur
Muhasebe ---------------- İbrahim Lazol
Maliyet ------------------- İbrahim Lazol
Finansal Tablolar -------- Üniden kalan bir kitabı çalıştım ama İbrahim Lazolun varsa tavsiye ederim özellikle muhasebe ile ilgili derslerde kesinlikle İbrahim Lazol diğer kitaplarıda aldım çalıştım 6 7 tane muhasebe kitabım var kesinlikle İbrahim Lazol
Temel Hukuk ------------- Arif Kocaman
Meslek Hukuku ----------- Oda sayfasından kanunları yönetmelikleri indirdim çalıştım 25 30 sayfa tutuyor güncel not bulursanız ek olarak çalışmakta fayda var
Kesinlikle internetten not indirip sadece bu notlara çalışmayın başarısız olursunuz derslere önem verin kitap alıp çalışın sadece notla olmaz ama kitaplara ek olarak notlar faydalı olabiliyor notları destekleyici olarak bende çalıştım
İslam Çankaya Sarı kitap yeterli değil ama diğer kitapları destekleyici olarak kullanılmasında fayda var sadece onda bulduğum bilgiler vardı sorularda yanlış bilgiler çıkabiliyor ama staja başlama için mavi çift kitabını tavsiye ederim bende o kitapla kazanmıştım
Yurdakul hocanın kitabını ben çalışamadım açıklayıcı değil
Nalan Akdoğanın kitabı çok ağır
Yalnız bu tavsiyelerin geçerli olabilmesi için kesinlikle önceki yıllarda çıkan soruların tamamını mutlaka çözün bu çok önemli
Bütün SMMM adayı arkadaşlara başarılar dilerim ;D
ELİF2511 ' Alıntı:mrb ben yeni üyeyim smmm yeterlilik için odanın kursunumu tvsiye deiyorsunuz yoksa dehanınmı bana ayrıca ders notlarını gönderirimisiniz lütfen hemen cvb vermenisi isterim.şimdikten teşekkür ederim.
Çok doğru.Not hazırlarken işin büyük kısmını halletmiş oluyorsunuz.kater ' Alıntı:En iyi not insanın kendi çıkardığı nottur. Tavsiyem burada önerilen kitapları alıp kendiniz not çıkarmanız.