Yeterlilik Sınavlarına Yönelik Tavsiyeler.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeterlilik Sınavlarına Yönelik Tavsiyeler

Arkadaşlarrrr imdattttttttt
çok panik oldum.maliyet,meslek hukuku ve temel hukuk.Ezber yapamıyorum, okuyorum aklımda kalmıyor.
En azından çıkabilecek yüzdelikte olan konular nelerdir.Yardımcı olabilirmisiniz :(
Yaa 50 puan alsam benim için yeterliii....

arkadaşlar 13-14 mart sınav listeleri açıklandı mı bilen var mı? açıklandıysa nerden bakabiliriz bu listelere?

tesmer in sitesinden bakıcaz ama henüz açıklanmadı

merhaba arkadaşlar,
vergiden 6183 den soru gelebilirmi ? tahminlerinizi yazarsanız sevinirim

Ebrucan ' Alıntı:
Arkadaşlarrrr imdattttttttt
çok panik oldum.maliyet,meslek hukuku ve temel hukuk.Ezber yapamıyorum, okuyorum aklımda kalmıyor.
En azından çıkabilecek yüzdelikte olan konular nelerdir.Yardımcı olabilirmisiniz :(
Yaa 50 puan alsam benim için yeterliii....

Günaydın...

Çıkmış sorulara baktın mı ? Martta hep aynı senaryo. Dönmüş dolaşmışlar sebebsiz zenginleşmeyi, hak ehliyetini, sözleşmeyi sormuşlar.. Çıkmış soruları oku defalarca.Bu saatten sonra konu çalışması yapılmaz. Bir de idari yargıdanda soru bekliyorum ben. Tam yargı ve iptal davası arasındaki farklar sorulmadı bi kaç dönemdir.

Hukuk kolay olacak bence. Benim sorunum meslek hukukla :(

maliyetten çıkacak sorular konusunda son tahminleri olan varmı.dersaneye giden arkadaşlar aldıkları tiyoları bizlerle paylaşabilirlermii.

Herkese Günaydın,

Bu sınavlardan başarılı sayılmak ve ruhsatı almak için tüm dersler ve staj notu ortalamasının kaç olması yeterlidir?

Günaydın. Tüm derslerden 50, ortalamanın 60 olması gerekir.
Staj notuda sanırım en az 70 olmak zorunda.Bu detayı tam hatırlamıyorum.

parkinsonsniper ' Alıntı:
Herkese Günaydın,

Bu sınavlardan başarılı sayılmak ve ruhsatı almak için tüm dersler ve staj notu ortalamasının kaç olması yeterlidir?

Meslek Hukuku'nu tekrardan okumak gerek : ) benim de işim ince hesaplara kaldı 2 tane 50 bi 60 bi 70 aldığım zaman 60.125 ortalama ile geçiyorum. Excel de bütün olasılıkları denedim

selam arkadaşlar,

sınavlarda herkese başarılar dilerim.
benim tek ders finansal muhasebe kaldı.
bişey sorucam,belki biraz komik olucak ama :)
kırmızı kalem kullanabiliyomuyuz acaba sınavda.
özellikle büyük defterde dönem sonunda bakiyeleri toplayıp kapanış kayıtlarını yaparken karışıyo bazen.büyük defterde dönem sonu bakiyelerini kırmızı kalemle yazmak istiyorum ama olur mu acaba ?

yada beni bu daha ilkokul seviyesinde deyip bırakırlar mı yoksa :D :D :D

Aslında fenada olmazdı ne kadar tertipli olduğun ortaya çıkardı.. Ama genede kullanma derim

arkadaşlar temmuz sınavı için ankara da odanın düzenlediği kursa gidecek olan var mı ?

merhaba arkadaşlar

meslek hukuku sınavını veren arkadaşlar sizlerden öneri bekliyorum. önümde 500 sayfalık yeni kanun eklenmiş bir şekilde slayt var.ama bu çok fazla:( bu kanunun hepsini mi çalışmam gerekir. yoksa sınava dahil olmayan yerlerde varmı? kursa falan gitmediğimden nereler var bilemiyorum.lütfen bana bir akıl verin. valla oku oku bitmiyor. sizler nasıl çalıştınız merak ediyorum???????

aylam ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar

meslek hukuku sınavını veren arkadaşlar sizlerden öneri bekliyorum. önümde 500 sayfalık yeni kanun eklenmiş bir şekilde slayt var.ama bu çok fazla:( bu kanunun hepsini mi çalışmam gerekir. yoksa sınava dahil olmayan yerlerde varmı? kursa falan gitmediğimden nereler var bilemiyorum.lütfen bana bir akıl verin. valla oku oku bitmiyor. sizler nasıl çalıştınız merak ediyorum???????

sınavı geçmek istiyorsan deha yayınlarının meslek hukukunu al en az 60 alırsın

Arkadaşlar tamamlama sınavında,staj başlatma sınavında olduğu gibi belirli bir çan eğsisi sistemi varmı? yoksa belli notu alan kapıyormu ruhsatı??

zeyna78 ' Alıntı:
Ben henüz meslek hukuku dersine başlamadım ancak başladığımda hocamızın işaret ettiği yerleri size de belirtir hatta özet çıkartabilirsem de paylaşırım...

süüüper bir iyilik yapmış olursun, çooooooook sevaba girersin :D

ugur6666 ' Alıntı:
aylam ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar

zeyna78 ' Alıntı:
imöz ' Alıntı:
zeyna78 ' Alıntı:
Ben henüz meslek hukuku dersine başlamadım ancak başladığımda hocamızın işaret ettiği yerleri size de belirtir hatta özet çıkartabilirsem de paylaşırım...

süüüper bir iyilik yapmış olursun, çooooooook sevaba girersin :D

ugur6666 ' Alıntı:
aylam ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar

tamam aklımdasınnn
çoooook teşekkür ederiimm, dört gözle bekliyorum :D

Arkadaşlar stajı başlatmakmı zor,yoksa tamamlama sınavını vermek mi??

ben hatırlayanlara sordum zaten.Düşüncenize saygım var ama soruma cevap verebilecek olanların cevap vermesini tercih ederim.

Teşekkürler.

tabiki staj daha kolay.yeterlilikte boş kağıdı sen dolduruyorsun.:)stajda seçenekleri görüyorsun.gerçi bu benim düşüncem