Yeterlilik Sınavlarına Yönelik Tavsiyeler.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeterlilik Sınavlarına Yönelik Tavsiyeler

blac kardeş daha nası inanmyacaz inanmasak 2-3 yıl eziyet çekrmiyiz inandık inandık.......... ;D

julıet ' Alıntı:
isterseniz günlerce aralıksız çalışın ki kimsenin önemsemediğini düşünmüyorum olmayınca olmuyor.... ben şansa da inanıyorum.........
Tamamen katılıyorum..insanda şans olucak...

şansına inan bilgine inan sürekli çalış durmadan çalış yetmedi ezberle oda olmadı uykusuz geceleri sabaha vardır
insan bunları yazarken daralıyor, birde bunları uygularken dağılıyorsun haliyle..
ne denir ki
allah yardımcımız olsun

allah tesmeri başımızdan eksik etmesin ....... çok stresler çekeriz................
:P form üyeleri sınavda birebir görüşelim derim benn......siz ne dersiniz.........

şansıma inandım bilgime inandım kendime inandım bir tesmere inanamadım eksik inanmışım sanırım........ ;D ;D ;D ;D ;D ;D

herkese selamlar özet çalışma notları varsa banada gönderebilirmisiniz. sınavda herekese şimdiden başarılar dilerim.

MERHABA BENDE MART SINAVLARINA GİRİDM 7/6 DA YAPTIM MALİYET KALDI BAKALIM

İlk girişimde 7/7 yaptım. Şunu tavsiye edebilirimki herkes kendine göre çalışma programı uygulamalı çünkü herkesin iş temposu veya ders çalışma stili farklı olabilir. Not falan herkes arıyor bende çok aradım hatta bazı topladığım notları burada yayınladım. Notlara çalışmaya bile vaktiniz olmuyor muhakkak kitap alın notlar sade olacağı için gözünüzden kaçan yerler olabilir. Dersleri çalışma hakkında naçizane fikrim

1- Vergi Hukuku : Vergi kanunlarını mutlaka okuyun ve sadece oralardan not çıkartarak çalışın
2- Muhasebe : Ben buna pek çalışmadım ama önceki çıkmış soruları muhakkak çözün
3- Maliyet Muhasebesi : İyi bir kitap edinin (Ben Yurdakul Çaldağ'ın kitabını aldım) ve önceki yıllarda çıkmış olan soruları çözün
4- Meslek Hukuku : Meslek kanundan çalışmak gerekli
5- Analiz : Ben eski bir kitaptan çalışmıştım (Ümit Gücenme olabilir ismi) Bir kaç oran var onları muhakkak ezberlemeniz lazım.
6- Hukuk : Arif Kocaman ın kitabından çalıştım
7- Denetim : Ben çok kormuştum ama önceki dönemlerden farklı bir soru tipinde sordular denetim ile ilgili sitede birçok not var faydalı olacaktır.

Birde kağıdınızda yazınız düzgün olsun cevaplama şekliniz karmaşık olmasın yani birşey bildiğinizi ve bunu kağıdınıza aktardığınızı görmeleri gerekli gereksiz ve saçma şeyler yazmayın sade ve doğru şeyler yazmaya fazla uzatmamaya bakın

Bu iş biraz kısmet işi çok çalışırsınız ama çalıştığınız yerlerden sormazlar ise bittiniz demektir. Ama bu iş çalışmadan olmaz dikkatli ve düzenli çalışmaya bakın inşallah herkes istediği sonuca ulaşır.

vergi, denetim ve analiz notları mevcut gönderebilirim

tek denetim kaldı artık ezberleneçek not arıyorumm ???

Selamlar

denetim notlarını banada gönderirmisiniz

selam lar

stajım bitti..

kasımda sınavlara gireceğim

islam çankaya nın kitabını almayı düşünüyorum

ne dersiniz...

acar muhasebe ' Alıntı:
selam lar

stajım bitti..

ne dersiniz...

Bende islam çankya'dan çalıştım.7/5 yaptım.İyi çalışırsan yeterli gelebilir.Alırken baskı tarihinede dikkat et 2008 varsa onu al.

alpik ' Alıntı:
acar muhasebe ' Alıntı:
selam lar

stajım bitti..

ne dersiniz...

Bende islam çankya'dan çalıştım.7/5 yaptım.İyi çalışırsan yeterli gelebilir.Alırken baskı tarihinede dikkat et 2008 varsa onu al.

İslam Çankaya'nın kitabında Denetim bölümündeki Tebliğ 22 ile ilgili olan sayfaların scan edilmiş hallerini bana yollama imkanınız var mı acaba? Sanırım 20 safya civarında olması lazım.

Scan olarak gönderemem ama kargo olarak istersen gönderebilirim.