Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş yıllar işin içinden çıkılmaz halde ne yapabilirim bu konuda personel sayısıda çok
Hiç 4857 sayılı iş kanunu incelediniz mi?merhaba yıllık izinler kaça bölünebilir. ilk izni 10 gün mü olmak zorundadır. 14 günlük izin 10+1+3 şeklinde kullanılabilir mi yada en son 10 günü kullanılsa olmaz mı?
Hiç 4857 sayılı iş kanunu incelediniz mi?[/QUO
öncelikle teşekkür ederim. baktım ama göremedim. iş kanunu hakkında fazla bilgim yok. bir kurumda çalışıyorum işim taşeron firma çalışanları ile ilgili. her gün bir sürü soru ile karşılaşıyoruz. firmalarında fazla bilgisi olmayabiliyor onlarda bize soruyor.
teşekkür ederim ferruh
kamuda çalışıyorum şu an elimizde 15 dilekçe var personeller kıdem tazminatı talep ediyorlar. (çoğu 3600 günden emekli) temizlik personeli güvenlik personeli gibi.
kıdem tazminatlarının hesaplamasını biz idari personel yapacak. yanlış yapmak da istemiyoruz. çok önemli bir konu.
bir yerde okumuştum. ihbar tazminatını evlilik, askerlik, emeklilik nedeniyle işten ayrılanlar alamaz diye bu doğru mu?