Yıllık işletme cetveli.?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan e.onur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkese merhabalar .bir firmamız var kapasite raporu yeni alındı şimdide sanayi sicil belgesi için başvuru yapıcaz ama yıllı işletme cetveli ile ilgili sorunumuz var.kapasite ve üretim bilgilerine ulaşamıyorum firmanın proramı çökmüş.ürünleri 2009 yılı tahmini rakamlarla bildirsem sıkıntı olurmu? ilk defa sanayi sicil başvurusu yapıcam da tedirginim.tecrübeli arkadaşlardan bir yönlendiren olursa sevinirim.kolay gelsin.

Ynt: Yıllık işletme cetveli.?

Böyle forumda yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama ben bu cetvellerden 5-10 tane doldurdum.
Bulamadığım bilgileri firmanın mühendislerine tahmini rakamlarını vermelerini istedim.
O cetvelin son derece kısıtlı ve anlamsız olduğunu düşünüyorum.
Üzerinden 4 sene geçti hiç bir şey olmadı.
Hatta bir firma yeni kurulmuştu, kapasite raporu alması gerekti. Henüz makinası bile yoktu ne cetvele yazılacaksa artık. tahmini şeyleri yazdım.
Bunları doldurmak için eksper olmalı, oradaki bilgiler yararlı ve sanayi sicilleri için gerekli ama kimsenin bu belgeleri dikkate aldığını sanmıyorum.
Hatta bir dönem illa daktilo ile dolacak deniyordu. ;D

Ynt: Yıllık işletme cetveli.?

İşletme cetveline ürünler zaten kapasite raporunda belirtilen ürünler olarak yazılacak. Tahmini üretim miktarıda yine kapasite raporunda yazıyor zaten.Oradaki verileri baz alabilirsiniz. Saygılar.