personel maaş programı

YMM lere muafiyet tanındı

Ynt: YMM lere muafiyet tanındı

bu 10 yıl saçmalığı yargıdan döner, anaysa mahkemesi bireysel başvuru kabul ediyor ya o yolla yada kgk ya 10 yıl altı kıdemi olan (örneğin ben) denetçi lisansı için başvurur, kgk red eder bu reddin iptali için idare mahkemesine dava açılır, bu davanın görülmesi aşamasında kgk red işlemine gerekçe kanununda anayasaya aykırılığı ileri sürülürse somut norm denetimi yolu ile mesle yine anayasa mahkmesinin önüne gider ve % 100 iptal edilir, böyle bir saçmalık yasalaşırsa ben davayı açacağım, 10 yıl kıdeme sahip ilkokul mezunu smmmden yahut 10 yıl bürosundan dışarı çıkmamış smmm den daha az niteliğe ve yeterliliğe sahip değilim...eğer ttk yı tek kişi nurettin canikli yönlendiriyorsa, bu güne kadar hiç siyasi söylem de bulunmadım ama hükümet demekki en sert eleştirileri bile fazlası ile hakkediyor, padişah ve sadrazamlardan geçilmiyor demektir.

Arkadaşlar bu işin iyice suyu çıktı Bedeva dağıtılan sertifikalardan sonra bu denetimlerden hayır mı bekliyorsunuz?
Bu arada spk lisanslıların da ( staj da sayılmak üzere ) ikincil düzenlemelere bırakılmayıp 10 yıllık smmmlerle birlikte verileceği şu anda düşünülüyormuş
Bastıran alıyor arkadaşlar bzi de 5 yıllık SMMMler olarak e-posta atalım belki kabul edilir ;D

sahincolak71 ' Alıntı:
Arkadaşlar bu işin iyice suyu çıktı Bedeva dağıtılan sertifikalardan sonra bu denetimlerden hayır mı bekliyorsunuz?
Bu arada spk lisanslıların da ( staj da sayılmak üzere ) ikincil düzenlemelere bırakılmayıp 10 yıllık smmmlerle birlikte verileceği şu anda düşünülüyormuş
Bastıran alıyor arkadaşlar bzi de 5 yıllık SMMMler olarak e-posta atalım belki kabul edilir ;D

1-5 yıl arası SMMM ler olarak içişleri bakanı önünde takla atalaım malum taklacı bakan peksever böyle şeyleri...
belki bizide dahil ederler...
Sesli düşünüyorum şu an!!!

Bu olan biten anca muz cumhuriyetlerinde ,kabile devletlerinde, az gelişmiş ülkerde olur diye biliyorum...
Gücü yeten yetene...
10 yıllık SMMM lerde yırttı...
Biraz sesini yükseltseler 5 yıllık SMMM lere kadar iner bu iş...

Yarın Kurtuluş İSMMMO binasında düzenleyeceğim RUHSAT YIRTMA törenine tüm üstadlar davetledir....
Törenden sonra kimse ayrılmasın kokteyl var...

Türmob mesaj atmış bana " ymm lere tanınan muafiyetin aynısı 10 yıllık smmm lere de tanınsın diye önerge vermişlerimiş"....
Lan ben 3 yıllık SMMM yim...
Küfürmü ediyosunuz lan Allah belanızı versin sizin....

tahmini ne kadar sürede gelirler 4.bölüme maç izleyeceğim de çünkü sonuçta sanırım 10 yıl gibi bir şey çıkacak....

çok saçma olur çok inanın çok ayıp ya dalga geçer gibi gecenin bir yarsıs mesaj çek ağzımıza bir parmak bal çal sonra ya öyle olmadı böyle oldu.... bide nasıl belirlenecek bu 10 yıl çok merak ediyorum eski sm ler kapsam dahilinde mi olcak.... malum Özel SM onlar

vaybe helal olsun yine ilkokul ortaokul lise mezunu olan eski sm ler bağımsız denetim yapacak vallahi helal olsun diyecek başka söz bulamıyorum yani yine yükünü almışlar işi götürdü baylar bayanlar yenilere kol saati....

Arkadaşlar smden smmmye geçenlerin durumu , stajın sayılıp sayılmayacağı, sınav kazanma mı yoksa ruhsat tarihi mi yoksa büro açma tarihimi hangisi sayılacak? Diyelim ki smler de faydandı spk lisanslılar faydalanma dı?
Düşünebiliyormusunuz ilk okul mezunu sm denetçi fakat spk lisanslı değil ?
Çelişkiler ülkesi?*****

sahincolak71 ' Alıntı:
Arkadaşlar smden smmmye geçenlerin durumu , stajın sayılıp sayılmayacağı, sınav kazanma mı yoksa ruhsat tarihi mi yoksa büro açma tarihimi hangisi sayılacak? Diyelim ki smler de faydandı spk lisanslılar faydalanma dı?
Düşünebiliyormusunuz ilk okul mezunu sm denetçi fakat spk lisanslı değil ?
Çelişkiler ülkesi?*****

evet bunların hepsi bir muamma nasıl olacak ben anlamış değilim... spk belgesi olan üniversite mezunu olan SMMM ler kapsam dışı kalacak ne güzel olacak değil mi ??

Değerli meslektaşlarım, şu anda mecliste görüşmeler devam etmekte olup, SMMM?lere yapılan haksızlık düzelecek, sınavsız bağımsız denetim yetkisi SMMM?lere de verilecek.

Gelişmeler tarafınıza bildirilecektir.

Saygılarımla,

Yahya Arıkan
Başkan

neden böyle bir mesaj geldi peki bunu anlamış değilim ben

Çözüm basit 10 yıllık smmmlere değil bütün smmmlere de versinler o zaman adalet tam sağlanır.
Gaffur gibi "o zaman tam süper olacak" diyeceğim ;D

EĞER BUNDNA SONRADA DAVA AÇIP KAZANAMASSAK YAZIKLAR OLSUN BİZE İKİ BELGEDE OLCAK MUAFİYET ALAMICAZ ..NASIL İŞ BU..

Arkadaşlar şu halimize bakın maç seyreder gibi şu oldu bu oldu bu ne yahu. İnşallah gelecek kuşaklar bir gün böyle popülzm yapmayacak her şey daha düzgün olacak