eğer o hazırlarsa geçmiş sorulara benzer olur inşallah. şöyle kolaylarından, rakamları değiştirip hazırlasa soruları pek bi güzel olur ;DOZZYY ' Alıntı:slm arkadaşlar sınav komisyonu geç oluşturulduğundan soruları komisyon başkanı ercan bayazıt hazırlayacağı söylentisi var duydumu söylüyorum sizinle herşeyi paylaşmak istediğim için yazıyorum birbirimize dua edelim
arkadaşım ben sana veya sorularına birşey demedim sorularınıda görmedim genel olarak konuştumnaztuğ ' Alıntı:arkadaşlar ben kendi adıma konuşayım, eski dönem (2001) sorularından itibaren çözmeye çalışıyorum. cevapları da bende yok. kitaplardan, internetten doğru cvplara ulaşmaya çalışıyorum, bulamadıklarım için de burada cvpları olan veya soru hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. sorularım geçmiş yıllarda çıkan sorulardan oluşuyor. yani farklılık yapmak adına ordan burdan bulduğum sorular değil; tesmerin soruları.
bence de geçmiş yıllar sorularına benzer sorular çıkar(sadece tahmin) ama 2009 öncesi sorulara da bir bakın isterseniz
stajer34 ' Alıntı:o.sevilengülün kitabını almıştım bende ama biraz çözmeye başlayınca 2.sürmen tarzında oldugunun farkına vardım, o yüzden fazla çözmedim, ercan hocanın kitabı var onu çözüyorum şimdi.
ercan hoca komisyon başkanıgencay07 ' Alıntı:stajer34 ' Alıntı:o.sevilengülün kitabını almıştım bende ama biraz çözmeye başlayınca 2.sürmen tarzında oldugunun farkına vardım, o yüzden fazla çözmedim, ercan hocanın kitabı var onu çözüyorum şimdi.
ercan hocanın tarzı nasıl arkadaşlar daha önce komisyonda bulunup finansla muhasebe sorusu hazırlamışmı bilen varsa hangi yılların sorularını hazırladıysa bir bakalım onun tarzınada
ben de bana hitaben yazdın demedim zaten. burada çok fazla soru soruyorum, ve bu durumdan dolayı da rahatsızlık duyuyorum aslında, ama başka çarem yok bazı sorular cvpsız kalıyor ve kilitleniyorum, sınava da az zaman kaldı. kendi adıma duyduğum bu rahatsızlıktan dolayı açıklama yapmak istedimOZZYY ' Alıntı:arkadaşım ben sana veya sorularına birşey demedim sorularınıda görmedim genel olarak konuştumnaztuğ ' Alıntı:arkadaşlar ben kendi adıma konuşayım, eski dönem (2001) sorularından itibaren çözmeye çalışıyorum. cevapları da bende yok. kitaplardan, internetten doğru cvplara ulaşmaya çalışıyorum, bulamadıklarım için de burada cvpları olan veya soru hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. sorularım geçmiş yıllarda çıkan sorulardan oluşuyor. yani farklılık yapmak adına ordan burdan bulduğum sorular değil; tesmerin soruları.
bence de geçmiş yıllar sorularına benzer sorular çıkar(sadece tahmin) ama 2009 öncesi sorulara da bir bakın isterseniz
OZZYY ' Alıntı:ercan hoca komisyon başkanıgencay07 ' Alıntı:stajer34 ' Alıntı:o.sevilengülün kitabını almıştım bende ama biraz çözmeye başlayınca 2.sürmen tarzında oldugunun farkına vardım, o yüzden fazla çözmedim, ercan hocanın kitabı var onu çözüyorum şimdi.
ercan hocanın tarzı nasıl arkadaşlar daha önce komisyonda bulunup finansla muhasebe sorusu hazırlamışmı bilen varsa hangi yılların sorularını hazırladıysa bir bakalım onun tarzınada
OZZYY ' Alıntı:ercan hoca komisyon başkanıgencay07 ' Alıntı:stajer34 ' Alıntı:o.sevilengülün kitabını almıştım bende ama biraz çözmeye başlayınca 2.sürmen tarzında oldugunun farkına vardım, o yüzden fazla çözmedim, ercan hocanın kitabı var onu çözüyorum şimdi.