asu052 ' Alıntı:güzel diyorsunuzda nasıl yapcaz bu adama çalışıpta bunun istediği kayıtlar gibi yaparsak o zaman ne olcak
![]()
nevermind ' Alıntı:ben dün eski dönemlerden soru çözdüm unutmuşum yaa nasıl yapıldığını![]()
nevermind ' Alıntı:m.g???
zeyna78 ' Alıntı:Herkese geçmiş olsun. Aldığımız bilgilerin doğruluğunu görmek güzel...
Sağol alev...
sm³ ' Alıntı:sevgili dostum zeyna78 hoşgeldin aramıza, güzel paylaşımlarını bekliyoruz![]()
Teşekkür ederim dostum hoşbuldum...
Uzun bir aradan sonra geldim yine...
Paylaşıma devam elbette. Şoku atlatayım, notlarımı kitaplarımı toparlayıp listeyi buraya sunacağım...
Yardımlaşma olmadan olmaz....Kaynak karmaşası oluyor...
Seni de tekrar tebrik ediyorum....![]()
akseker ' Alıntı:abla bende sana mail atacaktım az daha gözükmüyorsun forumda diye hoş geldin.
seyhan0001 ' Alıntı:Arkdaslar ys gitti mi şimdi? ya not aldık bı suru kitabınında siparısını verıcem ona gore ne yapalım şimdi? lütfen bu konuda kesın bilgi soler mısınız?
esperado ' Alıntı:umarım ayrılmıştır ve kesin bilgi açıklanır biran önce
esperado ' Alıntı:arkadaşlar bu habere inanmayı çok istiyorum ama doğru olmama ihtimali aklıma geldikçe ne yapıcağımı bilmiyorum aramadığım yer kalmadı gibi bişey ama kimse bişey bilmiyo bunu kesin olarak öğrenebileceğimiz bi yer yok mu, ayrıldığını söyleyen arkadaşlar belki kızıyolar ama daha öncede defalarca böyle haberler çıkınca insan inanmak için çıldırsada bişey engel oluyoumarım ayrılmıştır ve kesin bilgi açıklanır biran önce