Yusuf Sürmen istifa edip, komisyondan ayrılmış.?

Ynt: Yusuf Sürmen istifa edip, komisyondan ayrılmış.?

Yusuf Sürmen dönemi sona erdi.Bu dönem kolay sorulacak .Boş kağıt bile verilse sınava giren herkes geçecek.Son hakkı olanlar sınava girsin diyen kişiler bir kenara, sınav çok kolay olacak diyen dersaneler ne kadar da kendinden eminler sanki sorulara ulaşmışlar.

stajyerzade ' Alıntı:
Yusuf Sürmen dönemi sona erdi.Bu dönem kolay sorulacak .Boş kağıt bile verilse sınava giren herkes geçecek.Son hakkı olanlar sınava girsin diyen kişiler bir kenara, sınav çok kolay olacak diyen dersaneler ne kadar da kendinden eminler sanki sorulara ulaşmışlar.
o kadarda değil evet komisyon değişti ys.ye göre biraz daha ılımlı olacak gerçekten geçmeyi hakedipte kalanlar ve çalışanlar geçeçektir yoksa o kadarda kolay olacağını sanmıyorum ki olmamalıda

asu052 ' Alıntı:
gerçekten ys notlarını attırdıysalar bunların bi bildikleri vardır.inş. bu dönem hepimiz kurtuluruz.

bundan sonra anlaşılan prof halim ergenin kitabı ve notları popüler olacak

yahu şu sürmen efendi gitsinde bence kim gelirse gelsin adam muhasebeyi kendi icat etmiş yoğurmuş mayalamış.

Forumdaki modlara gerekli hassasiyeti gösterdikleri, forumun seviyesini korudukları ve provakatörlere imkan vermedikleri için çok çok teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

anlaşılmayan bir şey varsa bknız Şekil iki a çöp tenekesi

bende yaklaşık 15 gündür sürmenin kitabının yüzünü bile açmadım ben kursa gidemiyorum zaten benim olduğumşehirde de yok. Eğer sizin olduğunuzyerde varsa ve dersanede diyorsalar sürmenin notlarını atın diye bi bildikleri vardır. bu arada dersanede tanım çalıştırıyorlar mı yoksa eskisi gbii tanım olmayacak mı onuda ilgili arkadaşlar yazarsa çok sevinirim

Bize kurstan sözel soru çıkmaz diye söyledi hocamız,biz sınıfça çalışmıyoruz..

fıstık ' Alıntı:
Bize kurstan sözel soru çıkmaz diye söyledi hocamız,biz sınıfça çalışmıyoruz..
fıstık arkadaşım özelden mesaj attım .rica etsem cevap yazabilirmisin.tşk ederim.

mantığım şunu diyor ayrılmassa bu kadar adam nasıl geçecek tutupta o kadar stajerin belgesini yakmazlar heralde buraya kadar getiripte finansal muhasebe hemde tek ders hemde dosya yakacagız eğer biz muhasebeden anlamasaydık buraya kadar bile gelemezdik biz zaten muhasebe bilgimiz sayesinde geldik bu noktaya nasıl bırakacaklar sürmeni gönderdiler bence

yusuf sürmen hocanın gidip gitmediği hususu herkesin merak ettiği bir konu. bunu anlamanın tek yolu sınavda sorulara baktığınızda anlaşılacaktır. artık bu konuyu konuşmaktansa (gittimi gitmedi mi diye papatya falı gibi) ders çalışmak en doğrusu. yani şurda kaç gün kaldı yapmayın zamanı boşa harcamayın. sonra üzülüyoruz değilmi. birde herkesi geçirecekler diye asılsız şeylerde yazıyorlar. ya arkadaşlar alttan gelen stajer yok en erken aralık 2011 de gelecekler. yok boş kağıt vereni geçirecekler felan filan diye böyle birşey olabilirmi el insaf diyorum ve bunu yazan arkadaşım Mali müşavir olacak yahu. bu arkadaşım sınavda boş kağıt versin hatta sınava girmesin ruhsatını alsın gitsin. bizlerde bakalım eğer dediği gibiyse bir sonrakinde de bizler boş kağıt veririz. çok acı bir durum ama neyse. böyle şeylere itibar etmeyelim 18 gün kalmış çalışmaya devam herkese kolay gelsin.

Arkadaşın demek istediği eski düzen geri gelcek demektir..hiçbir şey yapamayan sadece açılışı yapan 40larda not alıordu eskiden...ayrıca yığılma bu sefer finansalda..2011e kadar stajer yok demişsin ama tek ders muhasebeden kalan da binlerce insan var.ayrıca başka ders mi yok stajyer bekletecek..zamanında maliyeti 3 dönem biriktirdiler noldu aralık 2010da kolay soruldu kalan yok muydu o basit sorulara vardı ...yani 2011 aralık'a kadar da başka derslerden yığılma yaparlar..tek hak tek finansal var bu kadar insanı bırakarak o kadar gelirden vazgeçemezler...

yapacağımız belli arkadaşlar sınavda soru tipinden anlarız gitti mi gitmedi mi. forumda arkadaşlarımızın hazırladığı yusuf hocanın notları var biraz onlara bakacağız,eğer ys gitti ise soru tipi tahminen eskiye dönecek o zaman bilanço ve gelir tablosu hazır verilmeyecek kalemleri ezberlemek lazım demekki . ama şekil açısından çok problem çıkaracaklarını sanmam , eski dönemlerde yıl sonu işlemlerine önem veriyorlardı birde reeskont ve amortisman bizler bu işin içinden gelen kişileriz başarmayacağımızı sanmıyorum biraz azim sıkı çalışma herşey yoluna girer eminim

eğer ys gittiyse önceki sınavdan 30 alanlar bu sınavdan en az 60 alır :)) :)

sorun burda soruları yapamama değildi çoğu insan bu işin içinde fiilen muhasebe yapıyor ama ys.den kalıyoruz
beklentim kağıtları okurken adaletli davranılması bırakmak için okunuyorsa zaten durum ortada hakkaniyetle okunsaydı emin olun bu 35 den yukarı alanların hepsi geçerdi

giden geleni aratmasın sakın:)

arkadaşlar yusuf hocanın gidip gitmediği kesin değil bakanlığa yazı gönderilmiş cevap bekliyoolarmış... ama siz bence yusufun ders notlarını atmayın çalışmaya devam ama başka kaynaklardanda çalışınn.....bakanlık onay vermezse ys devam..:((((

yusuf sürmen yok arkadaşlar tabi dileyen yusuf sürmene görede çalışablir kimsenin kimsede ahı kalmasın. dershaneler eski komisyona göre sorular çözüyorlar yusuf sürmenin gittiği konusunda çok ciddi duyumlar var. çok yakın arkadaşımın öğrendiği yusuf sürmenin gitmiş olduğu. arkadaşımında beni yanıltacak hali yok ya.

her neyse gidip gitmediği arkadaşların dediği gibi mart sınavı soruları önümüze geldiğinde kesin belli olacak onada 20 gün civarı bişey kaldı. Ama ben eski sisteme göre çözüyorum ama eski sistemle yusuf sürmene baktığım zaman arada dağlar kadar fark var sorularda en azından sorunun ne demek istediğini çözmek için vakit harcamıyorsun eski sistemde.

valla yusuf sürmenin komisyonda olduğunu bilmiyordum ama keşke gitmeseymiş:) muhsebe derslerini ondan alıp gayet de iyi öğrenmiştim...

tibuk53 ' Alıntı:
valla yusuf sürmenin komisyonda olduğunu bilmiyordum ama keşke gitmeseymiş:) muhsebe derslerini ondan alıp gayet de iyi öğrenmiştim...

;D ;D ;D