uyumsoft

Yusuf Sürmen vaka

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SSERKAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yusuf Sürmen vaka

stonhand ' Alıntı:
Kusura bakmayın serkan hocam ama bu adamların tutumlarını yenimi anladınız.

Aynı vatandaş abdulkadirmidir nedir stajerlere biz bu sınavı 1 saatte yapıyoruz aslında 3 saat çok uzun bunu 1 saate çekmek istiyoruz, biz bu soruları 1. sınıflara soruyoruz , beceremiyorsanız dosyanızı odanıza iade edin , herkes smmm olmak zorunda değil başka mesleklerde var vb. cevapları atmadımı.

Evet stonhand hocam haklısın.Düzeysiz olduklarını öğrenmiştim, ama bu kadar ileri gidebileceklerini sanmıyorudum.

SSERKAN ' Alıntı:
Yusuf Sürmen'in sitesine kağıtların adil okunmadığını düşündüğümü ve daha dikkat edilmesi gerektiği yönünde bir mail attım.Geçmeyi düşünürken sadece 20 puan aldığımı belirttim.Yazdıklarımda eleştiri dışı tebiye sınırlarını zorlayan hiç bir şey yoktu.Bana gelen cevabı aynen kopyalıyorum.Bizi nasıl insanlar değerlendiriyor bir bakın.

Kimden: [email protected]
Gönderme tarihi: 26 Eylül 2010 Pazar 19:15:17
Kime:

Terbiyesizliğinizin lüzumu yok.Notunuza itiraz edebilirsiniz.Sizin zekanızda bir problem var.

size gelen maili fw: biçiminde [email protected] ve [email protected] adreslerine göndermeniz faydalı olabilir.

SSERKAN ' Alıntı:
Elinde notu olan, kendini ayrıcalıklı ve özel sayan arkadaşlarım kusura bakmasın.

Notların bir kısmı aşağıda.

(Orjinalde sayfalar arkalı önlü olduğu için,taratırken sayfalar bir ters bir düz şeklinde çıktı.)

http://www.dosya.tc/file/ZeRIiQ/finansal1.pdf.html

Bu arkadaş elinde notu olan kişiler sayesinde bu notları buraya koyabildiğinin bilince mi doğrusu çok merak ettim.

SSERKAN ' Alıntı:
Yusuf Sürmen'in sitesine kağıtların adil okunmadığını düşündüğümü ve daha dikkat edilmesi gerektiği yönünde bir mail attım.Geçmeyi düşünürken sadece 20 puan aldığımı belirttim.Yazdıklarımda eleştiri dışı tebiye sınırlarını zorlayan hiç bir şey yoktu.Bana gelen cevabı aynen kopyalıyorum.Bizi nasıl insanlar değerlendiriyor bir bakın.

Kimden: [email protected]
Gönderme tarihi: 26 Eylül 2010 Pazar 19:15:17
Kime:

Terbiyesizliğinizin lüzumu yok.Notunuza itiraz edebilirsiniz.Sizin zekanızda bir problem var.

şaşırdım kaldım . bu ne ukala bir cevap. bir kişi muhasebede zorlanabilir belki ama bu onun zekasında problem olduğunu göstermez. ne ayıp .. kimlerin eline kaldık böyle.. işimiz çok zor gerçekten..

o cevabı yazan kimse kendiside tek düzen kitabı temin ederse tüm smmm stajer leri olarak çok memmun olacağız hocanın vakalarından anladığım kadarıyla biraz faydalı olacak sanırım çünkü bazı işlemlerde gider hesaplarını kullanmamış mesala faiz giderlerini direk 660 kısa vadeli borçlanma giderlerine yazmış madem böyle yazılabiliyorsa 780 ve 781 i hesap planından kaldırılması için maliye bakanlığına kaldırılması için teklifte buluna bilir tamamen kendi düşüncelerim . eğer biz bilmiyorsak bu işi yada zekamızda bir sorun varsa gelsin şu büroyu 1 ay ceza yemeden idare etsin bakalım

Serkan arkadaşımıza teşekkürler.Bu ders benimde tek kalan dersim.Çoçuğumuza ,evimize,eşimize hatta kendimize daha az zaman ayırarak daha iyi şartlara kavuşmak için yoğun bir iş temposuyla çalışıyoruz ve artı bu sınavı vermek için geç saatlere kadar ders çalışıyoruz.Emeğimizin karşılığını alacağız tabiki kolay olmasada zorlasada başarmaya çalışıyoruz.Kimse kimseyi kırmasın ,sinirler gergin , çok yorulduk.Herkesin kazancı farklı kapılarda !

Bu notları bir arkadaş getirtecek bende istedim çoğaltacak yer tek kişi için göndermiyormuş 10-15 kişi toplansın diye bekliyor.

arkadaşlar sürmen vakalarında envanter gününde hisse senetlerinde değer artışı meydana gelmiş ve kayıtta

110 hisse senetleri (b)
552 hisse senetleri değer artışları hes.(a) kaydı. yapılmıştır.

benim bildiğim hisse senetlerinde değer artışlarında kayıt yapılmaz. sadece değer düşüklüğü olduğu zaman karşılık ayrılır.
aydınlatırsanız sevinirim. tşk. başarılar.

notların geri kalanını da siteye ekleyecekmisiniz emeğinize sağlık sağolun

Herkes bir mücadele içinde..Amaç dersten geçebilmek değil mi...Kimileri önce başlamış çalışmaya kimileri daha farkında bile değil olayın kimileride benim gibi kursa gitsede net üzerindende destek arayışı içinde..Yardımcı olan herkese binlerce teşekkür..Ama olay çok fazla büyütülmüş bence..Yani bu not olayı harbiden vaka olmuş..İsteyen 2 gün otobüs yolculuğu yapıp gider alır en kötü ihtimal trabzondan notları öyle değilmi..Bence bu saatten sonra birbirimize laf yetiştirmektense çalışalım yırtınalım yoksa durum sıkıntı gibi görünüyor..

Herkese iyi çalışmalar.

Bu arada benim sadece finansal ve maliyet kaldı.diğer derslerin notlarıda mevcut.isteyen olursa mesaj atabilir.Gönderririm msn yada mail yoluyla..

I34TANBUL ' Alıntı:
SSERKAN ' Alıntı:
Elinde notu olan, kendini ayrıcalıklı ve özel sayan arkadaşlarım kusura bakmasın.

Notların bir kısmı aşağıda.

(Orjinalde sayfalar arkalı önlü olduğu için,taratırken sayfalar bir ters bir düz şeklinde çıktı.)

http://www.dosya.tc/file/ZeRIiQ/finansal1.pdf.html

* Kimse elinde notu oldugu icin kendisini ayrıcalıklı sanmadı! Bazıları boyle davranmayı hak etti. Insanlar umit ederim ki yaptıgın iyiligin farkına varar ama hic sanmıyorum.

* 30- TL'den bahseden talihsiz ve badbaht insan bu sozumde sana, sen bu taramaların cıktısını al bakalım sana kaca mal oluyor. Yoldan gecen oldugun ne kadar bariz. Bir kere basit 4 islem yapmayı ogren! O notların tamamı onlu arkalı 150 sayfa! En uygun kırtasiyede spiralli 35'e yapıyorlar. Insanlar size iyilik edecek bir de cebinden para verecek oyle mi? Hak kardesim size! Tek acım ona ki siz su sartlarda emek sarf edip tarayanları da usandırırsınız. Allah sizi ıslah etsin.
bu arkadaşı önceki başlıkda da kınamıştım yine gelmiş ahkam kesiyor, paylaşım yapanlara neden paylaşıyorsun demeye çalışıyor..........
senin yapmadığının çok fazlasını yaptı allah ondan razı olsun senden istediğimiz sadece star copy nin telefonuydu vermedin, belliki birilerine çok kızmışsın fakat buradan çok kişi faydalanıyor bunu unutmuşsun.

Sayın moderatör,
Bu I34TANBUL mudur nedir bu arkadaşı şu forumdan siler misiniz rica etsem. Arkadaşın hakaretlerini mi okuyacaz burda. Siz mesajlarını siliyorsunuz ben takip ediyorum ama malesef adam yazmaya devam ediyor. Seviyenin düşmesine engel olun lütfen.

TFT ' Alıntı:
Sayın moderatör,
Bu I34TANBUL mudur nedir bu arkadaşı şu forumdan siler misiniz rica etsem. Arkadaşın hakaretlerini mi okuyacaz burda. Siz mesajlarını siliyorsunuz ben takip ediyorum ama malesef adam yazmaya devam ediyor. Seviyenin düşmesine engel olun lütfen.

Aynen katılıyorum bu kadar kendini bilmezliğe, bu kadar seviyesizliğe artık insan yeter diyor. Kardeşim elinde 2 satır not var diye vatandaş insanlara yapmadığı eziyeti bırakmıyor işi terbiyesizliğe götürüyor ve insanlara küfür ediyor, el insaf be kardeşim, ilerde bu gibi insanlara bir yerde mevki verseler vay bu memleketin haline.

Aslında arkadaş bir pskiyatriste görünse kendisi için daha faydalı olacağına bile inanıyorum yok kırtasiyenin telefonu orda yok, yok notlar bende sizde yok, yok ben adam seçicem kriterler lazım, yok ıvır, yok zıvır ne notmuş mübarek be bi insan bu kadarda kompleksli olmaz olamaz.

Arkadaşlar İstanbulda iseniz ve notlara ihtiyacınız varsa gelin pazar günü mecidiyeköye, ben Mecidiyeköy DEHA dersanedindeyim. 17-19 arası dersim var isterseniz bir kaç saat dahada erken gelirim. Kırtasiye isteyene mecidiyeköyde kırtasiyede var, kim ne not istiyorsa gelsin buyursun benden çektirsin.

stonhand ' Alıntı:
TFT ' Alıntı:
Sayın moderatör,

Aynen katılıyorum bu kadar kendini bilmezliğe, bu kadar seviyesizliğe artık insan yeter diyor. Kardeşim elinde 2 satır not var diye vatandaş insanlara yapmadığı eziyeti bırakmıyor işi terbiyesizliğe götürüyor ve insanlara küfür ediyor, el insaf be kardeşim, ilerde bu gibi insanlara bir yerde mevki verseler vay bu memleketin haline.

Aslında arkadaş bir pskiyatriste görünse kendisi için daha faydalı olacağına bile inanıyorum yok kırtasiyenin telefonu orda yok, yok notlar bende sizde yok, yok ben adam seçicem kriterler lazım, yok ıvır, yok zıvır ne notmuş mübarek be bi insan bu kadarda kompleksli olmaz olamaz.

Arkadaşlar İstanbulda iseniz ve notlara ihtiyacınız varsa gelin pazar günü mecidiyeköye, ben Mecidiyeköy DEHA dersanedindeyim. 17-19 arası dersim var isterseniz bir kaç saat dahada erken gelirim. Kırtasiye isteyene mecidiyeköyde kırtasiyede var, kim ne not istiyorsa gelsin buyursun benden çektirsin.

+1

arkadaşlar notlara baktım hepsi saçma sapan şeyler aynı şeyleri dönüp dönüp notlara eklemişler
ve notlarda eksik konu var oda şu envanter muhasebesi yusuf sürmen iki dönemde veriyor dersleri
ilk dönem muhasebe bir ikincisi envanter muhasebesi bu notlarda envanter muhasebesi yok
çok fazla abarttınız bu notları star copy yaz facebook a çıkar telide herşeyide çıkar adam bile şaşırmıştır
ne kadar meşhur oldum diye
şimdi derseniz sen nerden biliyorsun ben trabzonluyum ve trabzon işletmeden mezunun ve yusuf hocanın öğrencisiyim ben bile düşündüm burda not satsammı die çünkü millet para vermeye öyle meyilliki

merhaba, yusuf sürmen'in derslerine ait notlar sınav yapılmadan önce getirtilmişti. Ben geçeceğimi düşünüyordum ama ne olur ne olmaz diye ben de katılmıştım. Sonuç itibariyle sınavdan geçmişim. Darısı bu sınava gireceklerin başına diyorum. Elimdeki notları isteyene kargo yapabilirim.

Merhaba arkadaşlar.

Bu yusuf sürmen hoca efsanesi nedir ?

Ne tarz farklılarları var ? Galiba bazı hesapların kullanımında diğer hocalardan farklıymış ?

serkan , ben gönderdiğin linke tıkladığımda soruları göremedim acaba yanlış bişey mi yapıyorum açmaya çalışırken?