fonradar

Zenom Muhasebe Programı

Ynt: zenom muhasebe programı

Selam,
Zenom proğramını ilk defa sizden duydum.Merakımı gidermek için internette bazı forum sitelerinde yazılanları okudum.Genellikle olumlu yazılar vardı.Özellikle FİŞ SİHİRBAZI çok ön plana çıkartılmış.Windows,Pardus temelinde çalışıyor.
Bir sitede fiyatını 1.450,00 YTL olarak gördüm.
Genel olarak dos tabanlı ETA,Datasoft gibi proğramlarda çoklu kullanıcılar için ek ücret istenmektedir.Eğer Zenom'da da çoklu kullanıcılar için ek ücret varsa bana pahalı geldi.
Birde yıl içinde oluşan güncellemeler için ek ücret talep edilip edilmediği hakkına bir açıklama görmedim.
Muhasebe dünyasının WEB tabanlı sisteme hızla geçtiğini düşünürsek LUCA ya da benzeri gibi WEB tabanlı bir proğramlara yönelmenizi önerebilirim.
1994/1999 arası LİNK ve 2000/2007 arası Datasoft kullandıktan sonra 2007 yılında LUCA kullanmaya başladım.Ücret,güncelleme ve YEDEK ALMA konusunda kafam son derece rahat.Çünkü bunları düşünmenize gerek yok.
Bir de Bs ve Ba formlarının da aylık verilme mecburiyeti nedeniyle artık internetin başında hiç kalkamayacağımızı da düşünürsek fazla sözede gerek yok bence...
İyi çalışmalar.
 
Ynt: zenom muhasebe programı

Biz program olarak 2 yıldır felan ZENOM kullanıyorum.

Başkada bir program kullanmadım.Ancak harika bir program.Kesinlikle tavsiye ederim.Ama muhasebe büroları için.Bir çok kolaylığı var, sihirbazları, xmlleri, vss. gerçekten harika.Firmanın sahibinin ve programın yapımcısının da bir smmm olmasından dolayı en ufak bir sorun bile yok programda.Ssk Muhasebe+İşletme entegresyonu olsun, raporları dosya olarak vs alman gerçekten harika, Dediğim gibi ben başka bir muhasebe programı kullanmadım ama kullanan arkadaşlar, ZENOM u diğerleriyle kıyaslamıyorlar bile, fiyatını duymalarına rağmen olsun alırız diyorlar.Fiyatıda bayağı pahalıdır.
Fiyatları sitesinde yazıyor.Bütün modüllerle birlikte 4-5 milyar vardır herhalde şuanda.
Destek olarak da yıl sonları hariç bir telefon kadar yakınlar size.Büromuzada sadece ilk kurulurken geldiler, onun haricinde bir daha gelmediler.Gerek olmadı, Telefon ve internet üzerinden hallediliyor her türlü sorun.


Kolay gelsin.
 
Ynt: zenom muhasebe programı

arkadaşım yeni bir proıgram alıcaksan zenom almamanı öneririm çünkü zenom da her eklediğn terminal için bir ücret ödüyorsun daha sonra güncellemelerin ufak olanlar hariç ( beyanname güncellemeleri felan ) diğer büyük güncellemeler için ücret ödüyorsun çünkü ben om yazılım bünyesinde çalıştım biliyorum program belki çok güsel ideal bir muhasebe bürosu programı ama pahalı yeni bir program almayı düşünüyorsan ilk etapta vega - orka ve en son lucayı öneririm
 
Ynt: Zenom Muhasebe Programı

Arkadaşım om bünyesinde çok önce çalıştın sanırım.Şuan zenom tek kullanıcı -5 kullanıcı -10 kullanıcı gibi devam edip giden bir satış yönetmini uyguluyor.Program satın alınıldığında tüm modüller veriliyor.Güncelleme ücretine gelince yıllık bir ücret ödüyorsunuz daha sonra yıl içinde devlet neyi değiştirirse otomatik güncellemeyle parogramınıza yükleniyor ilave ücret vermiyorsunuz.
 
Ynt: Zenom Muhasebe Programı

bencede çok pahalı
bide zirve programına bak aynı özellikler onda da var
ek modüle ek ücret yok fiyatıda uygun
 
Ynt: Zenom Muhasebe Programı

Forumlara bakıyorumda pahalı gibi yorumlar var en güzeli fiyat listesini burada belirteyim. Ben bu listeyi isteyen orayada bakabilir.

KULLANICI SAYISI SATIŞ FİYATI
------------------ -------------
TEK KULLANICI 756,25 ytl
1+4 KULLANICI 1.452,00 ytl
1+9 KULLANICI 2.613,60 ytl
1+14 KULLANICI 3.630,00 ytl
1+19 KULLANICI 4.501,20 ytl
1+29 KULLANICI 5.277,20 ytl
Modüller
Genel muhasebe - İşletme -Personel-Serbest Meslek Defteri-Muhasebe Ofis Otomasyonu
Stok-Demirbaş-E-Beyannameler

Fiyatlar full paket fiyatlarıdır.Yeni kullanıcılara 1 (bir) Yıl boyunca versiyon ücreti yoktur.
 
Üst