Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Alomaliye.com
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Install the app
Yükle
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Featured content
Yeni Mesajlar
Son aktivite
K
K.Ozan
,
Yeni Büro Açılışı
başlıklı konuya cevap yazdı.
Merhaba, Öncelikle büro da hangi işlerin yapıldığını biliyorsunuz. Ancak yetersiz olduğunuz konuların üzerine eğilmeniz gerekir...
7 Ağu 2025
Uğur Batur
Fişlerdeki Kdv
konusundaki
Tahsin Kurt mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Merhaba Fişlerdeki kdv kabul edilir.Ancak daire kendince şöyle bir kriter belirlemiş.İlgili aya ait fişlerin toplam kdv'si, o aya ait...
7 Ağu 2025
administrator
Fişlerdeki Kdv
konusundaki
Tahsin Kurt mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Merhaba Fişlerdeki kdv kabul edilir.Ancak daire kendince şöyle bir kriter belirlemiş.İlgili aya ait fişlerin toplam kdv'si, o aya ait...
6 Ağu 2025
A
ArzuYıldız
,
SMMM Mevzuatı ve Sorunları
forumunda
Kurum Geçicide Yazılım İhracat Gelirine İndirim Nasıl Uygulanır
başlıklı bir konu başlattı.
Merhabalar. Yazılım ihracatı yapan bir limited şirketin kurum geçici vergi beyannamesinde "115-Diğer hizmetlere ilişkin indirim (K.V.K...
6 Ağu 2025
Tahsin Kurt
,
Fişlerdeki Kdv
6 Ağu 2025
K
konumuhasebe
,
Ofis Açmak ve Endişeler
Konunuzu en başından okudum. Ben de 30 yaşında bi anneyim. Tam olarak bahsettiğiniz sebeplerle kendi ofisimi açmak istiyorum. Çocuğumun...
6 Ağu 2025
K
konumuhasebe
,
Yeni Büro Açılışı
Prosedür bilgileriniz için teşekkür ederim konu sahibi ben değilim ama ben de bi kaç aya ofis açacağım. Bebeğimle ilgilenmek için 18...
6 Ağu 2025
K
konumuhasebe
Yeni Büro Açılışı
konusundaki
Arda57 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
🧾 SMMM Büro Açılış Süreci 1. 📚 Ön Koşulların Sağlanması - SMMM Ruhsatı: TÜRMOB tarafından verilen ruhsatın alınmış olması gerekir. -...
6 Ağu 2025
M
MMHasan
,
Fişlerdeki Kdv
KDV'yi gidere ekleyip KKEG yapabilirsiniz.
6 Ağu 2025
K
Kastaş
,
Fişlerdeki Kdv
Cevabınız için teşekkürler. Dediğiniz şekilde de denedik ancak yine de o kdv tutarı kadar blokeye alıyorlar.
6 Ağu 2025
B
bulent249
,
Fişlerdeki Kdv
Fişlere ait kdvyi vkno 33333... yazarak ind. Kdv listesinde ayın son gününe topluca yazabilirsiniz. Kdv kontrol listesinde sorun...
6 Ağu 2025
K
Kastaş
,
KDV
forumunda
Fişlerdeki Kdv
başlıklı bir konu başlattı.
Yazarkasa fişlerinin Kdv'lerini vergi dairesi kabul etmediği için indirilecek kdv'ye ekleyemiyorum. Sizce Kdv'yi Gider'e mi eklemem...
6 Ağu 2025
K
K.Ozan
,
Gelir Geçicide Ödenmeyen SGK primi HK
‘’Kuruma fiilen ödenmeyen prim tutarları, gelir vergisi ve kurumlar vergisi uygulamasında gider yazılamaz.’’ İbaresine istinaden...
6 Ağu 2025
Ç
çömezzz
Devremülk Kiralamada Uygulanan Vergi
konusundaki
Arda57 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Devre mülkünüzün işletme sahibi şirket tarafından adınıza kiraya verilmesi durumunda elde edilen gelir, Türkiye’de gayrimenkul sermaye...
6 Ağu 2025
A
Arda57
,
Devremülk Kiralamada Uygulanan Vergi
Devre mülkünüzün işletme sahibi şirket tarafından adınıza kiraya verilmesi durumunda elde edilen gelir, Türkiye’de gayrimenkul sermaye...
6 Ağu 2025
Neler yeni