Son aktivite

• K
    K.Ozan , Yeni Büro Açılışı başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba, Öncelikle büro da hangi işlerin yapıldığını biliyorsunuz. Ancak yetersiz olduğunuz konuların üzerine eğilmeniz gerekir...
  • Uğur Batur
    Uğur Batur Fişlerdeki Kdv konusundaki Tahsin Kurt mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Merhaba Fişlerdeki kdv kabul edilir.Ancak daire kendince şöyle bir kriter belirlemiş.İlgili aya ait fişlerin toplam kdv'si, o aya ait...
  • administrator
    administrator Fişlerdeki Kdv konusundaki Tahsin Kurt mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Merhaba Fişlerdeki kdv kabul edilir.Ancak daire kendince şöyle bir kriter belirlemiş.İlgili aya ait fişlerin toplam kdv'si, o aya ait...
  • A
    Merhabalar. Yazılım ihracatı yapan bir limited şirketin kurum geçici vergi beyannamesinde "115-Diğer hizmetlere ilişkin indirim (K.V.K...
  • Tahsin Kurt
    Tahsin Kurt , Fişlerdeki Kdv başlıklı konuya cevap yazdı.
  • K
    konumuhasebe , Ofis Açmak ve Endişeler başlıklı konuya cevap yazdı.
    Konunuzu en başından okudum. Ben de 30 yaşında bi anneyim. Tam olarak bahsettiğiniz sebeplerle kendi ofisimi açmak istiyorum. Çocuğumun...
  • K
    konumuhasebe , Yeni Büro Açılışı başlıklı konuya cevap yazdı.
    Prosedür bilgileriniz için teşekkür ederim konu sahibi ben değilim ama ben de bi kaç aya ofis açacağım. Bebeğimle ilgilenmek için 18...
  • K
    konumuhasebe Yeni Büro Açılışı konusundaki Arda57 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    🧾 SMMM Büro Açılış Süreci 1. 📚 Ön Koşulların Sağlanması - SMMM Ruhsatı: TÜRMOB tarafından verilen ruhsatın alınmış olması gerekir. -...
  • M
    MMHasan , Fişlerdeki Kdv başlıklı konuya cevap yazdı.
    KDV'yi gidere ekleyip KKEG yapabilirsiniz.
  • K
    Kastaş , Fişlerdeki Kdv başlıklı konuya cevap yazdı.
    Cevabınız için teşekkürler. Dediğiniz şekilde de denedik ancak yine de o kdv tutarı kadar blokeye alıyorlar.
  • B
    bulent249 , Fişlerdeki Kdv başlıklı konuya cevap yazdı.
    Fişlere ait kdvyi vkno 33333... yazarak ind. Kdv listesinde ayın son gününe topluca yazabilirsiniz. Kdv kontrol listesinde sorun...
  • K
    Kastaş , KDV forumunda Fişlerdeki Kdv başlıklı bir konu başlattı.
    Yazarkasa fişlerinin Kdv'lerini vergi dairesi kabul etmediği için indirilecek kdv'ye ekleyemiyorum. Sizce Kdv'yi Gider'e mi eklemem...
  • K
    K.Ozan , Gelir Geçicide Ödenmeyen SGK primi HK başlıklı konuya cevap yazdı.
    ‘’Kuruma fiilen ödenmeyen prim tutarları, gelir vergisi ve kurumlar vergisi uygulamasında gider yazılamaz.’’ İbaresine istinaden...
  • Ç
    Devre mülkünüzün işletme sahibi şirket tarafından adınıza kiraya verilmesi durumunda elde edilen gelir, Türkiye’de gayrimenkul sermaye...
  • A
    Arda57 , Devremülk Kiralamada Uygulanan Vergi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Devre mülkünüzün işletme sahibi şirket tarafından adınıza kiraya verilmesi durumunda elde edilen gelir, Türkiye’de gayrimenkul sermaye...