Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Alomaliye.com
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Install the app
Yükle
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Featured content
Yeni Mesajlar
Son aktivite
uzman_muhasebe
,
Geksis Raporu Hakkında
başlıklı konuya cevap yazdı.
15 Mart 2025 tarihli ve 32842 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 9582 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile mükelleflerin iade hakkı doğuran...
6 Kas 2025
E
excelience
,
2025 Yılı Yeterlilik Sınavına Dair Öneriler
Teşekkürler üstat
6 Kas 2025
E
excelience
konusundaki
K.Ozan mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Kafanızda çok büyütmeye gerek yok. Tabii her geçen sınavda işi daha da zorlaştırıyorlar o ayrı. Geçmiş yıl sorularından artık pek...
6 Kas 2025
gazikurt
,
Gelir ve Kurumlar Vergisi Kanunu
forumunda
Vergi Mükellefi Olmayan Kişiden(nihai tüketici) 2. El Demirbaş Alımında Stopaj Uygulanır mı ? Karmaşası
başlıklı bir konu başlattı.
Şirketimiz tarafından üretim faaliyetlerinde kullanılmak üzere, 1.500.000 TL bedelle ikinci el dolum hattı makinesi (etiketleme, kapak...
6 Kas 2025
A
acziyet
,
KDV
forumunda
Geksis Raporu Hakkında
Merhaba Servisçi mükellefimiz var iade tutarları 10bin liranın altında kaldığı için GEKSİS raporu oluşmuyor servisle görüştük rapor...
6 Kas 2025
K
K.Ozan
,
2023 Yılı Kdv Düzeltmesi Vereceğim
Siz sıfırdan mı doldurdunuz yoksa önceki hazırlanan kdv beyanı üzerinden mi ilerlediniz? Eğer mevcutta önceki döneme ait kdv beyanının...
5 Kas 2025
K
K.Ozan
,
Kafanızda çok büyütmeye gerek yok. Tabii her geçen sınavda işi daha da zorlaştırıyorlar o ayrı. Geçmiş yıl sorularından artık pek...
5 Kas 2025
E
excelience
konusundaki
malimüşavirr mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Son sınavlara girenler demişsiniz benim 6 sene oldu ama görünce yazmadan duramadım. Çıkmış sorular gerçekten çok önemli tek dersim...
5 Kas 2025
A
alagoz
,
Tam Zamanlı Çalışanın Kısmi Süreli Çalışma Talebi
Merhabalar, bizde de kısmi süreli çalışanları 01.10.2025 ten itibaren tam süreliye geçirdik. aramızda yeni sözleşme yaptık. sgk çıkış...
5 Kas 2025
E
excelience
,
Stajyer Sorunları
forumunda
Merhabalar özellikle son sınavlara giren ve başarılı olan üstatlarımızdan tavsiyeler almak istiyorum. Mevzuat çok geniş cevaplara...
5 Kas 2025
K
kocmuh
,
aynen üstadım bahsi geçen versiyonlarla veriyorum ama hata kısmında dikkat ettiniz ise ''indirim miktar'' ''indirim açıklama '' diye...
4 Kas 2025
bandırmalı34
,
01.06.2022-31.03.2023 KDV1 - 35. Versiyon 01.04.2023-30.09.2023 KDV1 - 36. Versiyon 01.10.2023-31.01.2024 KDV1 - 37. Versiyon...
4 Kas 2025
K
kocmuh
,
üstadım, 2023 yılı 35.versiyon ile veriyorum ama bu şekilde hata alıyorum.başka bir sorun var sanırım...
4 Kas 2025
E
Entrepreneur
,
Estonya'dan Türkiye'deki A.Ş.'ye Yazılım hizmet Faturası → KDV / Stopaj Yükümlülüğü Nedir ?
Merhaba, değerli yanıtınız için teşekkür ederim, bir başka uzman arkadaştan yorum aldım aşağıda ekte olduğu gibi: "Estonya’da yerleşik...
4 Kas 2025
B
bulent249
,
3. Dönem Geçici Beyanname
Mali müşavirinizden bilgi saklamayın, paylaşın... Değişen tutarlara göre düzeltme verilmesi gerekip gerekmediğine müşaviriniz karar verir.
4 Kas 2025
Neler yeni