Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Alomaliye.com
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Install the app
Yükle
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Featured content
Yeni Mesajlar
Son aktivite
S
sekiz
,
Vergi Usul Kanunu
forumunda
VUK’na Göre Sponsorluk
başlıklı bir konu başlattı.
Merhabalar üstadlar, bir limited şirket milli ve lisanslı bir sporcuya sponsor olmak ve bu sponsorlukla ilgili harcamaları kurumlar...
8 Ocak 2026
G
grunewold
,
E-Fatura İptal/İtiraz Portalı E-Fatura Web Socket Sorunu
başlıklı konuya cevap yazdı.
Merhaba, sunduğunuz çözüm işe yaradı. Sırf yanıtlamak için kayıt oldum. Bilgisayardaki mevcut javaları kaldırıp Javanın güncel halini...
8 Ocak 2026
S
SerhanSerhan
,
Yabancı İşçi Çalıştırma Şartı 5 Kişi
Merhaba yabancı Şitket ortağı için çalışma izni almak için ortağı % 100 ortağı ve yetkilisi olduğu limited şirket üzerinden çalışma izni...
8 Ocak 2026
Y
yildizomer
konusundaki
ksimkesyan mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
@Melbera34 Kural şöyle oldu; Bir yabancı için 5 yerli çalıştırma şartı, Türkiye'de yabancı işçi istihdam eden işyerleri için...
8 Ocak 2026
M
MUSTAFA KAYADUMAN
Sermaye Artırım Muhasebe Kayıt Tarihi ?
konusundaki
bulent249 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Doğru olanı tescil tarihidir. Ancak genel kurul tarihine kayıt yaparsanızda sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
8 Ocak 2026
M
MUSTAFA KAYADUMAN
konusundaki
ksimkesyan mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
@MUSTAFA KAYADUMAN Bu tür işlemlerde iki kural birarada işler, "Tescil ve İlan". Esasen bu iki işlemin de gerçekleştiği tarih esastır...
8 Ocak 2026
M
Melbera34
,
Teşekkürler, çalışma izni ikamet olarak geçtiği için istihdam isitsnası uyuyor,Şube ayrımı olmaması bizim için sıkıntı olmadığı anlamına...
8 Ocak 2026
S
serkan7
,
eFaturaWebSocket uygulamasında benzer bir problemi ben de yaşıyorum, java ikonu geliyor, yükleniyor gibi yapıyor sonra pencere...
7 Ocak 2026
B
BerkeErtep
,
Merhabalar aynı sorunu yaşıyorum. Elimde windows 7 32 bit bilgisayar var 2 gün öncesine kadar çalışıyordu. java sürümlerinden 381, 191...
7 Ocak 2026
K
ksimkesyan
,
@Melbera34 Kural şöyle oldu; Bir yabancı için 5 yerli çalıştırma şartı, Türkiye'de yabancı işçi istihdam eden işyerleri için...
7 Ocak 2026
K
ksimkesyan
,
@MUSTAFA KAYADUMAN Bu tür işlemlerde iki kural birarada işler, "Tescil ve İlan". Esasen bu iki işlemin de gerçekleştiği tarih esastır...
7 Ocak 2026
S
sayıadam
,
SMMM Mevzuatı ve Sorunları
forumunda
Üstattan Devir Alınan Müşterilerde 31.12 Tarihli Sözleşme Feshi ve Yıllık Beyannamelerin Durumu hk.
başlıklı bir konu başlattı.
Selamlar Üstatlar. Bir konuda teyidinize ihtiyacım var. Üstadımdan mükellefleri devralıyorum. 1.Bugün (7 Ocak) sisteme girip, eski...
7 Ocak 2026
B
bulent249
,
Doğru olanı tescil tarihidir. Ancak genel kurul tarihine kayıt yaparsanızda sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
7 Ocak 2026
administrator
konusundaki
Vaudeville mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Merhaba, Bir sürü alternatif denedim hiçbiri ile bağlantı gerçekleştiremedim ancak nihayet sorunu çözebildim. Bazı bilgisayarlarda...
7 Ocak 2026
B
beyhansrn
İstisna Belgesine İstinaden İçerik Sağlayıcısından Kesilen Gelir Vergisi Hk
konusundaki
ferhat mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Sayin Beyhansern 26 Eylül 2024 tarihli ve 32674 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan “Gelir Vergisi Genel Tebliği (Seri No: 318)’nde...
6 Ocak 2026
Neler yeni