Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Alomaliye.com
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Install the app
Yükle
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Featured content
Yeni Mesajlar
Son aktivite
A
aslanm
,
Aynı Ay İçerisinde Tevkifatlı Faturaya Düzenlenen İade Faturası Sonucunda Alış Faturasını KDV-2 Beyan Zorunluluğu Var Mı?
başlıklı konuya cevap yazdı.
merhaba, tevkifatlı alınan faturanın kdv2 de beyan edilmesi gereklidir. iadesi aynı ay içinde olsa da.
12 Şub 2026
Erkara85
,
KDV
forumunda
Aynı Ay İçerisinde Tevkifatlı Faturaya Düzenlenen İade Faturası Sonucunda Alış Faturasını KDV-2 Beyan Zorunluluğu Var Mı?
başlıklı bir konu başlattı.
Merhabalar, Şubat ayında bir firma bize tevkifatlı fatura düzenledi biz de bu faturaya şubat ayında iade faturası düzenledik, şubat...
12 Şub 2026
A
Aquatim
,
196 nolu VUK Sirküleri (Yapılmakta Olan Yatırımlar) Hk.
Yani esasında sen bu enflasyon farklarına ilişkin parasal kazancı gelir tablona aktarmayacaktın, aktarmış oldun anlaşılan. "Yatırım...
12 Şub 2026
M
MUSTAFA KAYADUMAN
,
TDHP-Muhasebe Uygulamaları ve Finansal Raporlama
forumunda
Yeniden Değerleme Hakkında
Şirket 2025 i çok büyük zararla kapatıyor gidere ihtiyacı yok yeniden değerleme bu sene yapmasa seneye yapsa bir farkı ya da zararı olur...
12 Şub 2026
A
Ayşe Gültekin
,
Gelir ve Kurumlar Vergisi Kanunu
forumunda
196 nolu VUK Sirküleri (Yapılmakta Olan Yatırımlar) Hk.
Merhaba sayın arkadaşlar, Bir Anonim şirketimiz vardı. 2019 da kuruldu, Çinko İmalatı üzerine fabrika kurulacak ancak henüz faaliyete...
11 Şub 2026
B
Buse Çelik
,
SMMM Mevzuatı ve Sorunları
forumunda
Temettü Gelirinin Gelir Geçicide Gösterilmesi
Merhaba gelir vergisi mükellefi olan bilanço şahıs işletmesi, %51 ortak olduğu bir adi ortaklıktan temettü geliri elde etti. Bu temettü...
11 Şub 2026
administrator
Teknokentte Kur Farkı Zararlarının İstisna Kapsamı ve Kurum Kazancı
konusundaki
ferhat mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Teknokentlerde gerçekleştirilen yazılım, tasarım ve Ar-Ge faaliyetlerinden elde edilen kazançların, 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme...
10 Şub 2026
administrator
Muhasebe Programlarnın Kaydı Nasıl Olmaktadır?
konusundaki
ksimkesyan mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Konu başlığına biraz farklı bakayım. Adım adım. Öncelikle 260 Hesabın tebliğdeki açıklamasına yer verelim. 260. HAKLAR İmtiyaz...
10 Şub 2026
O
oylmesn
,
cevabınız için çok teşekkür ederim üstat. ben de 260 hesaba kayıt yaptım.
10 Şub 2026
O
oylmesn
konusundaki
ksimkesyan mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Konu başlığına biraz farklı bakayım. Adım adım. Öncelikle 260 Hesabın tebliğdeki açıklamasına yer verelim. 260. HAKLAR İmtiyaz...
10 Şub 2026
M
MUSTAFA KAYADUMAN
,
TDHP-Muhasebe Uygulamaları ve Finansal Raporlama
forumunda
Enflasyon Muhasebesi Kayıtları?
Merhabalar mükellefin mali müşaviri geçmiş yıllarda enflasyon muhasebesini uygulamış ve bu seneye 66 milyon zarar devretmiş.Mizanda alt...
10 Şub 2026
K
ksimkesyan
,
10 Şub 2026
E
erkan212
,
Değerli Konut Vergisi
Mükellef (A) ‘nın 4 meskeni bulunmakta ve 4 meskeninde 2025 yılı emlak vergi değeri 15.709.000.TL’yi aşmamaktadır. Taşınmazların 2026...
10 Şub 2026
ferhat
,
Diğer Vergi Kanunları
forumunda
Girişim Sermayesi Yatırımlarına Damga Vergisi İstisnası
Gelir İdaresi Başkanlığı, girişim sermayesi yatırımları çerçevesinde imzalanan sözleşmelerin damga vergisinden istisna olup olmadığına...
9 Şub 2026
ferhat
,
Gelir ve Kurumlar Vergisi Kanunu
forumunda
Vakfa Bağlı İktisadi İşletme ve Taşıt Giderleri Hakkında Kurum Kazancının Tespiti ve Vergi İndirimleri
Gelir İdaresi Başkanlığı, İstanbul Defterdarlığı tarafından yayımlanan 18.12.2025 tarihli özelgede, vakfa bağlı iktisadi işletmelerin...
9 Şub 2026
Neler yeni