Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Alomaliye.com
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Install the app
Yükle
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Featured content
Yeni Mesajlar
Son aktivite
K
K.Ozan
4. Dönem Geçici Vergi Tahakkuk Kaydı Hk.
konusundaki
bulent249 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Ben geçici vergilere tahakkuk kaydı yapmıyorum. İlk 3 dönemi ödeme yapıldıkça 193 hesaba kaydediyorum. Yıl sonunda da 371 b / 193 a...
18 Şub 2026
B
bulent249
,
başlıklı konuya cevap yazdı.
Ben geçici vergilere tahakkuk kaydı yapmıyorum. İlk 3 dönemi ödeme yapıldıkça 193 hesaba kaydediyorum. Yıl sonunda da 371 b / 193 a...
18 Şub 2026
S
stajermuhasebeci
,
Gelir ve Kurumlar Vergisi Kanunu
forumunda
başlıklı bir konu başlattı.
Merhaba Değerli Üstadlarım. 4. Dönem kurum geçici vergi kayıtları ile ilgili takıldım. İlk 3 dönem geçici vergi tahakkuk etti ve ödedik...
18 Şub 2026
B
beyhansrn
,
Diğer Vergi Kanunları
forumunda
Gekap Beyannamesi Hk
Merhabalar bir müşterim tuhafiye işi yapıyor kestiği fişlerde poşet için ücret eklemiyor poşet girişide yok Gekap beyannamesi...
18 Şub 2026
M
MUSTAFA KAYADUMAN
Nakit Sermaye İndirimi Hakkında
konusundaki
ksimkesyan mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
2022 yılında yapılan değişiklikle, indirim uygulamasından yararlanma süresi, sermaye artırımına ilişkin kararın veya ilk kuruluş...
18 Şub 2026
S
SerhanSerhan
,
SGK Mevzuatı
forumunda
Engelli Hakkı İle Emekli İle Malulen Emekliler İşyeri Açarsa Maaşı Kesilir mi ?
Günaydın Engelli hakkı ile emekli olan veya malulen emekli olanlar ileride kendi adlarına şahıs işletmesi açtıklarında emekli aylıkları...
18 Şub 2026
K
ksimkesyan
,
Nakit Sermaye İndirimi Hakkında
2022 yılında yapılan değişiklikle, indirim uygulamasından yararlanma süresi, sermaye artırımına ilişkin kararın veya ilk kuruluş...
17 Şub 2026
K
ksimkesyan
,
Aynı Ay İçerisinde Tevkifatlı Faturaya Düzenlenen İade Faturası Sonucunda Alış Faturasını KDV-2 Beyan Zorunluluğu Var Mı?
Tevkifatlı faturanın iadesi tevkifatlı olarak değil tevkifat dışı KDV oranıyla kesilerek yapılır. Bu nedenle KDV 2 beyannamesiyle ilgisi...
17 Şub 2026
M
MUSTAFA KAYADUMAN
Kâr Ederken Zarar Etmek
konusundaki
uzman_muhasebe mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
zarar dahi olsa indirilecek istisna ve indirimler bölümünde
17 Şub 2026
M
m044010
,
TDHP-Muhasebe Uygulamaları ve Finansal Raporlama
forumunda
Her Ay Yeni Bir Angarya Olmak Zorunda mı? Yakıt Giderlerini İşlerken Plaka Yazmak Nedir Arkadaş ?
her ay yeni bir angarya olmak zorunda mı? yakıt giderlerin işlerken plaka yazmak nedir arkadaş, zaten yakıtlar utts sistemden alınıyor...
17 Şub 2026
Erkara85
,
Aynı Ay İçerisinde Tevkifatlı Faturaya Düzenlenen İade Faturası Sonucunda Alış Faturasını KDV-2 Beyan Zorunluluğu Var Mı?
İlginiz için teşekkür ederim.
17 Şub 2026
Erkara85
konusundaki
aslanm mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
merhaba, tevkifatlı alınan faturanın kdv2 de beyan edilmesi gereklidir. iadesi aynı ay içinde olsa da.
17 Şub 2026
S
SerhanSerhan
,
KDV
forumunda
İthalatta Ymm Rapor Mecburiyeti Hakkında
Günaydın Firma yıllardır ithalat yapmaktadır ve ithal edilen ürünlerde gözetim, korunma veya haksız rekabet ile ilgili ürünler hiçbir...
17 Şub 2026
uzman_muhasebe
,
Kâr Ederken Zarar Etmek
zarar dahi olsa indirilecek istisna ve indirimler bölümünde
16 Şub 2026
M
MUSTAFA KAYADUMAN
,
TDHP-Muhasebe Uygulamaları ve Finansal Raporlama
forumunda
Kâr Ederken Zarar Etmek
Merhablar firma normalde 20 milyon kar ediyor 1- geçmiş yıl zararı 66 milyon 2-nakit sermaye indirimi 30 milyon 3- kullanılması gerekip...
16 Şub 2026
Neler yeni