Büyük Gün 31 Ocak 2013 Sınav Sonuçlarını Yazalım.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan doneri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence şu an bilmesi gereken herkes biliyordur. sadece bir girişime geçilmemiş olabilir geçen dönem ismmo 12 civarlarında arama yapıyordu

arkadaşlar geçenlerde tekirdağ smmm odasına gittim gitmişken sınavlar açıklandığ zmaan ararsınız artık dedimbana dedilerki sınavlar 25 şubatta açıklanıyor dediler anlatmak istediğim odaların daha sınavların en zmaan açıklanacağından bile haberi olmayabiliyor çok normal bize daha sonuçlar gelmedi demek

kafadan sallamış. bugune kadar komisyon sonuçları göndermemişmi. yalana bak deseydin. komisyon bugun gönderse onları sisteme girmek zaten 5 günü bulur. bişliyorsunuz bütün sınav soınuçları sisteme manuel giriliyort.

hiç inanmıyorum odaların bu yalanlarına

hepsinin haberi varda.evet geldi arayacağız birazdan derlerse düşünsene yıkarlar orayı :) o yüzden sınavın icadından habersiz gibi davranıyorlar doğal olarak ne sınav mı oda ne diyorlar;)

arkadaşlar ben 2. dosyama girdim... gerçekten cok heyecanlıyım ilk 4 sınavda hiç bir dersten geçemedim.... son hakkım gene yanmasından dosyanın çok korkuyorum.... inşallah 7'de 7 yaparım açıklanan varsa lütfen yazsın.....

Tutku Güler

arkadaşlar ben 2. dosyama girdim... gerçekten cok heyecanlıyım ilk 4 sınavda hiç bir dersten geçemedim.... son hakkım gene yanmasından dosyanın çok korkuyorum.... inşallah 7'de 7 yaparım açıklanan varsa lütfen yazsın.....

Tutku Güler
inşallah geçmişsinizdir .. bende çalışmaya fırsat bulamadığım için derslere böldüm en büyük korkum dosyamın yanması ya Allah yardımcımız olsun

temmuz da ankara 14 den sonra istanbul da 14:45 den sonra açıklamaya başlamışlar.

2 ders ya 2 ders. artık bitse şu stres...