17 Mayıs Sınav Sonuçları 16-17 Mart Sınavına Girenler

bak dedim ve yaptım... Sabah kalktım Mesajı gördüm...Ruhsatı almaya hak kazandınız Yahya Arıkan BAŞKAN
Hiç Süphem yokdu 7/7 yapacağımdan emindim de aramamalarını anlayamadım...
Gerçekten bu sistem kötü açıklayın herkes aynı anda öğrensin tebriğini yap oda olarak sonra...
Neyse arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun cümlemize..
kazanan arkadaşları tebrik ediyorum..
bekleyen arkadaşlar içinde Allahımdan en güzel sonuçları diliyorum..
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
hayırlı olsun evet aranmayı beklemek kötü birşey gerçektende.sonuçta açıklanmasını da bekliyorsun ama onda herkes aynı anda öğeniyor aramada bir adaletsizlik oluyor

Evet smmm olmuşum... Peki şimdi ne yapıyoruz nasıl bir süreç işliyor bilgisi olanlar bizleride bilgilendirebilir mi?

Evet smmm olmuşum... Peki şimdi ne yapıyoruz nasıl bir süreç işliyor bilgisi olanlar bizleride bilgilendirebilir mi?

bağlı olduğun odayla görüşüp gerekli evrakları hazırlıyorsun. 517 lira veraset harca ruhsat harcı yatırıyorsun. odaya giriş ücreti yatırıyorsun. türmon ücretlerini yatırıyorsun. ankara odası için 3400 civarı tutuyor kaşe ve smmm harcı dahildir.

Vergi ve denetimden geçmişim 5 ders kaldı ama rahatım vergi belasındab ve denetim belasından kurtuldum hele vergiii .... Yupiii diyesim var... :d

bu dönem vergiye girmiyorum.analiz meslek denetimi vermeye çalışacağım.temel hukuktan kararsızım ne yapsam diye

merhaba arkadaşlar.bende sınav sonuçlarımı öğrendım ve hepsinden gecmişim.odadan mesaj geldi 15 gun içinde ruhsat basvurusu yapmanız gerekli diye.1,600 ruhsat başvurusu için 517,50 de vergi dairesine yatırılması gereken ruhsat harcı.bu paralar birz fazla degilmi sizcede. 15 gün içinde basvuru yapmazsak ne olur ki.sınavları kazanan arkadasların düşüncelerini merak ediyorum.simdiden teşekkürler

evet analizin notu kıt bol bol yazmak lazım.finansaldan sonra yorgunluk oluyordu şimdi rahat rahat yazarız inş.

Vergi ve denetimden geçmişim 5 ders kaldı ama rahatım vergi belasındab ve denetim belasından kurtuldum hele vergiii .... Yupiii diyesim var... :d

Ben denetimle finansal analizden kesin geçerim diyordum kalmışım 40 ve 41 onlar beni şaşırttı.İkisinden de çok emindim ama yapacak bir şey yok.İtiraz etsek ne değişecek bilmiyorum