volkanuzun
Katkı Sunan Üye
Bu dönem sınavı kazananlar önümüzdeki hafta İSMMMO seçimlerine katılabilir mi?
hayırlı olsun evet aranmayı beklemek kötü birşey gerçektende.sonuçta açıklanmasını da bekliyorsun ama onda herkes aynı anda öğeniyor aramada bir adaletsizlik oluyorbak dedim ve yaptım... Sabah kalktım Mesajı gördüm...Ruhsatı almaya hak kazandınız Yahya Arıkan BAŞKAN
Hiç Süphem yokdu 7/7 yapacağımdan emindim de aramamalarını anlayamadım...
Gerçekten bu sistem kötü açıklayın herkes aynı anda öğrensin tebriğini yap oda olarak sonra...
Neyse arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun cümlemize..
kazanan arkadaşları tebrik ediyorum..
bekleyen arkadaşlar içinde Allahımdan en güzel sonuçları diliyorum..
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
odaya kayıt olur ve ücretleri yatırırsanız seçime katılmanızda bir engel yok.Bu dönem sınavı kazananlar önümüzdeki hafta İSMMMO seçimlerine katılabilir mi?
Açıklandı arkadaşlar..
açıklandı 2 dersten geçtim maliyet 90 muhasebe 65
Evet smmm olmuşum... Peki şimdi ne yapıyoruz nasıl bir süreç işliyor bilgisi olanlar bizleride bilgilendirebilir mi?
aslında fire yok kesin geçerim dediklerimi geçtim belki geçerim diyordum vergiden ama 20 almışım o şaşırttı biraz diğerleri de 30-351tane fire var anlaşılan ama neyse artık hazirana devam tam gaz çalışmaya...
aslında fire yok kesin geçerim dediklerimi geçtim belki geçerim diyordum vergiden ama 20 almışım o şaşırttı biraz diğerleri de 30-35
evet analizin notu kıt bol bol yazmak lazım.finansaldan sonra yorgunluk oluyordu şimdi rahat rahat yazarız inş.
Vergi ve denetimden geçmişim 5 ders kaldı ama rahatım vergi belasındab ve denetim belasından kurtuldum hele vergiii .... Yupiii diyesim var... :d