Maliyetten maliyet yöntemlerinden mi geldi soru ?offf inşallah sonuca bakmazlar ya çok arkadaşım var direkt sonuca bakıyolar diyen çok üzgünüm
arkadaşlar finansal tablolar analizinde gün olarak bütün kaynaklarda 360 alınmış. bende sınavda 360 almıştım. ama 2013-1 döneminde şimdi baktım tesmer 365 olarak almış. dehanın hocalarıyla görüştüm, her ikisinede puan vereceklerini tahmin ediyoruz dediler. sizce ne olur...
senin geçme ihtimalin olmadığı için sfır vermişler o halde.ilk sorudan 35-40 puan alsaydın geçerdin büyük ihtimalleilk soruyu yapmadın. 2.soruyuda yaptım gidişat doğru, ama sonuç yanlış kocaman sıfır vermişlerdi. bir puan bile alamadım anlayacağın arkadaşım.
senin geçme ihtimalin olmadığı için sfır vermişler o halde.ilk sorudan 35-40 puan alsaydın geçerdin büyük ihtimalle
sen bu komisyona bayagı uyuz olmuşsun belli kineyse umarım bu sefer öyle yapmazlar diyelim o halde.sonuçlar açıklanınca anlarız zaten.şüpheli olan arkadaşlar ufak ufak çalışmaya başlasınlar en iyisi
EVET ben geçersem gidişata puan veriyolar demektir.D
ben maliyeti verdim ama giren arkadaşların moralini yüksek tutmak ve iyi bir sinerji yaratmak için böyle düşünüyorum.senin yaptığında doğru insanın içinde umut olunca çalışmıyor doğrusu.ben temel hukuka açıklanana kadar çalışmayacağım mesela![]()