29-30 Haziran Yeterlilik Sınavı Hakkında

arkadaşlar finansal tablolar analizinde gün olarak bütün kaynaklarda 360 alınmış. bende sınavda 360 almıştım. ama 2013-1 döneminde şimdi baktım tesmer 365 olarak almış. dehanın hocalarıyla görüştüm, her ikisinede puan vereceklerini tahmin ediyoruz dediler. sizce ne olur...

arkadaşlar malietim ve mesleğim cidden kötü geçti. ancak maliyetten sonuca odaklı bakıyolarsa eğer o zaman herkes ya 40 alacak ya 30 ya sıfır ya 100 ya 60. bence o kadarda insafsız olmazlar. yada benm ilk girişim züğürt tesellisimi bilmiyorum ama zordu maliyet bence. meslekte keza aynı şekilde rapor türleri dehada olumlu olumsuz şartlı şeklinde idi. bende öyle yazdım. ama bir kısım sınava girenler başka olcağını söylüyor cevabın. bilemiyorum. cidden özellikle maliyete çok üzüldüm. ben 2. sorunun a şıkkını yaptım. b şıkkında tabloya yerleştiremedim ama sonucum doğru idi. 1. sorudada formüller yazdım birim maliyeti 32 buldum. 31 olacak diyodu sınav cıkışı birileri. şimdi ben bitek 30 mu alcam anlamadım :(

arkadaşlar finansal tablolar analizinde gün olarak bütün kaynaklarda 360 alınmış. bende sınavda 360 almıştım. ama 2013-1 döneminde şimdi baktım tesmer 365 olarak almış. dehanın hocalarıyla görüştüm, her ikisinede puan vereceklerini tahmin ediyoruz dediler. sizce ne olur...

dostum ben de 360 aldım doğrusu da bu zaten.o yüzden merak etme sıkıntı olmaz.365 alsaydın belki o zaman düşünebilirdin puan kırarlar mı diye

maliyetten gidişata puan verilmiyor. kesin sonuç istiyorlar. aynısı benim başımada geldi gidiş doğru sonuç yanlış kocaman sıfır aldım.

bu maliyet sınavından en az 50 puan alınırmış sorular 2009/2 dönem sınav sorularını tıpkı nerdeyse aynısı rakamlar değişmişi sadece görmek isteyen tesmerin sitesinden baksın.

ilk soruyu yapmadın. 2.soruyuda yaptım gidişat doğru, ama sonuç yanlış kocaman sıfır vermişlerdi. bir puan bile alamadım anlayacağın arkadaşım.

arkadaşlar olay belli,
adamlar bir soru soruyolar ve bu sorunun gidişatıda cevabını belli,
farklı gidişat doğru cevap------kalırsın
doğru gidişat farklı cevap------kişinin insafına kalırsın,ama fazla ümitlenmemek gerek
farklı gidişat farklı cevap ------kalırsın
doğru gidişat doğru cevap-----geçersin

benim maliyette a şıkkı doğru b şıkkkınında ısıtmayı doğru dağıttım personelde yanlışlık var tabloyuda yaptım ama sonuç yanlış olunca aralığa kaldım heralde

senin geçme ihtimalin olmadığı için sfır vermişler o halde.ilk sorudan 35-40 puan alsaydın geçerdin büyük ihtimalle

arkadaşım ben sana diyorumki soruyu yarım yapıp sonucu bulamadıysan puan alcağını düşünme. sonuç yanlışsa kocaman bir 0 alacağını unutma. eskiş komisyonla karıştırma. eskiden az bişi yapsanda 20 veya 30 veriyorlardı. şimdiki komisyon vermiyor. sonuca bakıyor. sonucun yanlışsa sıfır almaktan başka birşey hayal etme.

maliyetide 4. girşimde verdim. 2012/3 dönemde verdim. 50 ile zar zor geçtim.

sen bu komisyona bayagı uyuz olmuşsun belli ki :) neyse umarım bu sefer öyle yapmazlar diyelim o halde.sonuçlar açıklanınca anlarız zaten.şüpheli olan arkadaşlar ufak ufak çalışmaya başlasınlar en iyisi

sen bu komisyona bayagı uyuz olmuşsun belli ki :) neyse umarım bu sefer öyle yapmazlar diyelim o halde.sonuçlar açıklanınca anlarız zaten.şüpheli olan arkadaşlar ufak ufak çalışmaya başlasınlar en iyisi

eğer sende sınava girdiysen tavsiyem sonucu bulamadıysan maliyette ,otur tekrardan ders çalış derim. sonucu bekleyene kadar maliyeti iki ayda bitirirsin.

lakin sınav zor. benim amacımda herkesin sınavı verip bu illetten kurtulmasıdır. sınav stresi zor aynı yoldan bende geçtim.

beklemek ,stresi yaşamak, sonucu tahmin etmek hepsi zor. allah herkesin yardımcısı olsun.

ben maliyeti verdim ama giren arkadaşların moralini yüksek tutmak ve iyi bir sinerji yaratmak için böyle düşünüyorum.senin yaptığında doğru insanın içinde umut olunca çalışmıyor doğrusu.ben temel hukuka açıklanana kadar çalışmayacağım mesela :)

ben maliyeti verdim ama giren arkadaşların moralini yüksek tutmak ve iyi bir sinerji yaratmak için böyle düşünüyorum.senin yaptığında doğru insanın içinde umut olunca çalışmıyor doğrusu.ben temel hukuka açıklanana kadar çalışmayacağım mesela :)

sonucu bulamamış yarım yamalak yapmış kişiye moral versen neye yarar. kötülükten başka bişi değil derim. çünkü geçerim hevesine kapılıp sonuç açıklanana kadar ders çalışmayacak. şimdiden üstümüze vazife görüp uyarmak iyi olur diye düşünüyorum. düşünüyorumki en azından oturur ders çalışır. ve sonuç açıklanana kadar maliyeti ve kaldığı dersi hatmeder.

evet ama ben yine de diğer soruda 35-40 puan alırsa geçeceğini düşünüyorum.ben öyle bir durumda olsam çalışmazdım.diğer derslere bakardım.sonuç açıklanınca da maliyete çalışırdım.zaten önümüz ramazan kimsenin ders çalışacağını sanmıyorum.sonrasında bir ay kalıyor onda da ancak vergiye bakılır :)