uyumsoft

Maliyeciler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yuceli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar lütfen Forum'un genel huzurunu, ciddiyetini bozmayınız. Bu ilk ve son uyarım olsun özellikle sayın MALİYEFM, kullandığınız kelimelerde daha dikkatli olun.

neden bırakalım forumu.uygun bölüme uygun iletiler atıyoruz.
mizah eğlence bölümü değilmi burası..admin çoğalırsanız size
bir bölüm açabilirim demişti dün..artık top sizde

Sayın admin,

Çoğalırlar ise bir bölüm açılabilinir lafzı doğrumu. Zaten eğlence niteliğinde bir bölüm var bunun haricinde site mesleki bilgilerin paylaşıldığı bir forum bunun haricindeki işlemler tamamen yoruma açık olacaktır.

İyi Günler.

Sayın admin,

Çoğalırlar ise bir bölüm açılabilinir lafzı doğrumu. Zaten eğlence niteliğinde bir bölüm var bunun haricinde site mesleki bilgilerin paylaşıldığı bir forum bunun haricindeki işlemler tamamen yoruma açık olacaktır.

İyi Günler.

Evet Serbest Kürsü gibi bir bölüm açabiliriz dediğim doğrudur. Neden sordunuz?

Başkalarına sataşarak veya forum ciddiyetini bozacak şekilde davranarak kendi biletlerini kesmiş oluyorlar. Herkesin Forum Kuralları'nı okumasını tavsiye ediyorum.

Evet Serbest Kürsü gibi bir bölüm açabiliriz dediğim doğrudur. Neden sordunuz?

Başkalarına sataşarak veya forum ciddiyetini bozacak şekilde davranarak kendi biletlerini kesmiş oluyorlar. Herkesin Forum Kuralları'nı okumasını tavsiye ediyorum.

kimse kimseye sataşmadı admin , benim üyeliğimi silermisiniz böyle bir foruma girmek istemem zaten...forum bana çok şey öğretti insanları buda bana yeter...

forumun ciddiyeytini falan bozduğumuz yok.bize ait derken yine bu bölümdeki başlık altında özgürce iletilerimizi atabilmeliyiz diye düşünmüştüm.mesleki bilgi bölümünde zaten buna benzer iletiler göremezsiniz.vergi mevzuatı içinde boğulan arkadaşlarımız var.ayrıca oradan bilgi sahibi olmak isteyen meslektaşlarımızda faydalanabilirler.buraya kadar sorun yok.
gün içerisinde biraz stres atmak kafa dağıtmak vs. gibi paylaşımlar düşünmüştüm.şiir, hikaye,karikatür, fıkra şubu.fakat forum yönetimi tarafından gerek görülmez ise bizde başımızın çaresine bakarız neyapalım.aramızdaki arkadaşlarımızda ayrıca eğitimli ve belli bir yaş gurubunu temsil etmektedir.ikide bir demoklesin kılıcı gibi şunu yapma bunu yapma şunu yazma renk kullanma ciddiyeti bozma gibi uyarılar sıkıntı yaratmaktadır.admin ve meslektaşlarımıza duyurulur.

Son düzenleme:
Selamlar sayın Maliyefm

Öncelikle şunu belirtmekte fayda var.Forum sayfası tabiki herkese açıktır.Hatta aramızda maliye teşkilatından üyeleride görmek bizi sevindirir.Nihayetinde aynı amaca hizmet ediyoruz.Ayrıca daha evvelki yazdıklarınızdan okuduğum kadarıyla forum üyeliği konusunda (bu forumun dışında) tecrübeleriniz mevcut.Yani her forumun kendine özel kuralları olduğunu sizinde iyi biliyor olmanız gerekir.Örneğin renkli yazı konusunda (cümlenin içerisinde belli bir ibareyi vurgulamak dışında)
forum kuralları içinde uyarı mevcut.Hadi,bu uyarıları okumadınız,şahsınıza yapılmış bir uyarı zaten var.Yine ayrıca bu renkli yazma olayı,bazı forumlarda değil,her forumda uygulanan bir kuraldır.Teknik olarak ta mutlaka bir sebebi vardır.bunu admin daha iyi bilir.Buna rağmen ısrarla renkli yazı yazmanız ne anlama geliyor? bunu size sormam gerek.
Bu bir inatlaşma değil herhalde :) Böyle düşünmek istemiyorum.
Saygılı,seviyeli ve ölçüyü kaçırmayacak paylaşımlara her zaman varız.Kaldıki bizlerde başımızı kitaptan kaldırmayan tipler değiliz.Fakat bu forumda aslolan birşeyleri paylaşmaktır.Yeri gelir fıkrada yazarız,resimde paylaşırız,hikayede anlatırız (ki ben nacizane birşeyleri paylaşıyorum) Fakat beni mazur görün (söylemeden yapamayacağım) son 2-3 gündür,özellikle sizin tayfa (ki sanıyorum belli bir arkadaş grubusunuz ve yine büyük ihtimalle bu foruma anlaşarak geldiniz) tarafından yazılan mesajlar,meraba, naber, ben geldim,oo burasıda yeniymiş tarzından öteye gitmemektedir.Takdir edersiniz ki bizlerinde burada alıştığı bir ortam var.O yüzden biraz yadırgamış olabiliriz :)
Hele bir tanışalım.Eminim ki sizlerde iyi niyetlisinizdir.Fakat Bu forum beklentilerinize cevap veremeyebilir.Herkesin forumdan beklentisi farklıdır.Sizler bizden faydalanırsınız,bizler sizden faydalanırız,gül gibi geçinir gideriz.Ama önce saygı ve hoşgörüyü elden bırakmayacağız ve özellikle de forum kurallarına uyacağız.
Benim bir üye olarak görüşüm budur.
Saygılar

Yok Ayşe yaa,oyalanıyorum öyle :) Beni bilirsin,2 cümleyle yazıp bıraktığım görülmemiştir :)