HADİ GÜLELİM ARKADAŞLAR. J
--------------------------------------------------------------------------------
* Türk dediğin taksiye bindiğinde taksiyi değil taksimetreyi takip eder
* Tarih gibi kadınlar da ikiye ayrılır:
M.Ö (Makyajdan önce) M.S(Makyajdan sonra)
* Eve hırsız girmesin diye bahçeye köpek koyduk, onu da çalmışlar.
* - Kadınların bakış açısı ; -Bir sen bir ben bir de bebek
— Erkeklerin bakış açısı; - Bir sen bir ben bir de yedek
* Kadın sürücü yoktur. Allaha emanet giden araba vardır.
* Bazı kızlar öyle gözlük takıyor ki sanırsın kaynakçının çırağı.
* Erken yatana tavuk, çok çalışana inek, aklını kullanana çakal, kıskanmayana domuz denilen bir ülkede insan olmak çok zor.
* Ne demiş bir Çin atasözü “Türklere asla adres sormayın, bilmeseler bile tarif ederler.”
* Sen o kadar facebookta aşklı meşkli yazılar yaz, şarkılar paylaş, akrabanın biri altına yorum yapsın “Dayım ne yapıyor nasıllar... He iyiler iyiler”
* SON DAKİKA: Bedelli askerliğin peşinatını internetten bankaya havale yaparken parmağını inciten vatandaşa “gazi” ünvanı verildi.
* Sabah uyandığında alarmın çalmasına daha 2 saati olduğunu öğrenen genç sevinçten uyuyamadı.
* - Anne atomu parçalayacağım
— sofra bezinin üstünde parçala çocuğum
* Kadın ne mi ister? Hala mı anlayamadınız, Yürekli adam ister, sevilmek, kıskanılmak, benimsenmek ister... İlk 4 maddeyi söyledik kaldı 9996.
* - 4.ders hayat bilgisi: ağaçlarımızı sevelim koruyalım
— 5.ders müzik: baltalar elimizde uzun ip belimizde biz gideriz ormana hey ormana
* Facebook durum güncellemesine alışveriş keyfi

yazan kız bakkaldan 2 ekmek ve bir süt alırken yakalandı
* Mesajlarıma cevap yazmıyor, telefonlarımı açmıyor, kesin beni aldatıyor, neyse aklıma kötü şeyler getirmeyeyim belki de araba çarpmıştır.
* Birde Aşk olsun biz misafir miyiz tribi vardır. Misafirsin tabi dingil değilsen gitmeden önce bulaşıkları yıkarsın.
* Otobüste yanına oturan amcanın 5 liralık esansı senin 100 liralık parfümünü bastırır ya işte imanın gücü.
* Arapça polisiye roman okuyayım dedim daha ilk sayfadan katili öğrendim sondan başlamışım