uyumsoft

Maliyeciler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yuceli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
992806_406114892838738_1867685274_n.jpg

Bir Eflatun Ölüm

kırgınım, saçılmış
bir nar gibiyim

sessiz akan bir ırmağım
geceden
git dersen giderim
kal dersen kalırım

git
dersen
kuşlar da dönmez, güz kuşları
yanıma kiraz hevenkleri alırım

ve seninle yaşadığım
o iyi günleri,
kötü
günleri bırakırım.

aynı gökyüzü aynı keder
değişen bir şey yok ki
gidip
yağmurlara durayım.

söylenmemiş sahipsiz
bir şarkıyım

belki
sararmış
eski resimlerde kalırım

belki esmer bir çocuğun dilinde.

bütün derinlikler sığ
sözcüklerin hepsi iğreti

değişen bir şey yok hiç
ölüm hariç.

aynı gökyüzü aynı keder.

Behçet Aysan

Son düzenleme:
Tutarsızlık, tereddüt, şüphe, acı, batıl inanç,
gelecekte -hatta öldükten sonra bile- neler yaşayacağımıza
ilişkin kaygılar, hırs, açgözlülük, kıskançlık,
çekememezlik, azgınlık; delice, iflah olmaz arzular,
savaş, yalanlar, sadakatsizlik, dedikodu, merak.. Biz
insanlar bunlarla donatılmışız. Vasat düzeydeki tutarsız
mantığımızla, öğrenme ve yargılama kapasitemizle övünüp
duruyoruz; oysa ne gariptir ki bunlar karşılığında
ödediğimiz bedel haddinden fazla.''

* Michel de Montaigne

Yalan zekâ işidir. Dürüstlük ise cesaret. Eğer zekân yetmiyorsa yalan söylemeye, cesaretini kullanıp dürüst olmayı dene.
Victor Hugo

Kendini boşuna harcamış olur insan, dilediğine ulaşıp da sevinç duymazsa.
Yıktığın hayat kendininki olsun daha iyi, yıkmakla kazandığın yapmacık bir mutluluksa.
William Shakespeare

Para ve insan arasındaki karşılıklı ilişki şöyledir: İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın.
Benjamin Franklin

" evlilik bir kale gibidir.dışaridakiler oraya girmek için, içeridekiler de çıkmak için uğraşır dururlar "

çin atasözü

Arkadaşlar sadece 2 kişisiniz gördüğüm kadarıyla. Bu konuda lütfen özel mesajlaşın veya SKYPE kullanın. İki kişinin sürekli birbirine mesaj göndermesi forum kirliliğine yol açacaktır. Ayrıca şiir, resim vb paylaşımlar için forumda daha önce açılmış ve yüzlerce sayfaya ulaşmış ana konular mevcut.

zaten bizde memur arkadaşlarımızla ayrı bir başlık adı altında birçok şeyi paylaşmak için burdayız..son üye olan arkadtaşlarımızda maliye teşkilatından.

HADİ GÜLELİM ARKADAŞLAR. J

--------------------------------------------------------------------------------

* Türk dediğin taksiye bindiğinde taksiyi değil taksimetreyi takip eder

* Tarih gibi kadınlar da ikiye ayrılır:

M.Ö (Makyajdan önce) M.S(Makyajdan sonra)

* Eve hırsız girmesin diye bahçeye köpek koyduk, onu da çalmışlar.

* - Kadınların bakış açısı ; -Bir sen bir ben bir de bebek

— Erkeklerin bakış açısı; - Bir sen bir ben bir de yedek

* Kadın sürücü yoktur. Allaha emanet giden araba vardır.

* Bazı kızlar öyle gözlük takıyor ki sanırsın kaynakçının çırağı.

* Erken yatana tavuk, çok çalışana inek, aklını kullanana çakal, kıskanmayana domuz denilen bir ülkede insan olmak çok zor.

* Ne demiş bir Çin atasözü “Türklere asla adres sormayın, bilmeseler bile tarif ederler.”

* Sen o kadar facebookta aşklı meşkli yazılar yaz, şarkılar paylaş, akrabanın biri altına yorum yapsın “Dayım ne yapıyor nasıllar... He iyiler iyiler”

* SON DAKİKA: Bedelli askerliğin peşinatını internetten bankaya havale yaparken parmağını inciten vatandaşa “gazi” ünvanı verildi.

* Sabah uyandığında alarmın çalmasına daha 2 saati olduğunu öğrenen genç sevinçten uyuyamadı.

* - Anne atomu parçalayacağım

— sofra bezinin üstünde parçala çocuğum

* Kadın ne mi ister? Hala mı anlayamadınız, Yürekli adam ister, sevilmek, kıskanılmak, benimsenmek ister... İlk 4 maddeyi söyledik kaldı 9996.

* - 4.ders hayat bilgisi: ağaçlarımızı sevelim koruyalım

— 5.ders müzik: baltalar elimizde uzun ip belimizde biz gideriz ormana hey ormana

* Facebook durum güncellemesine alışveriş keyfi ;) yazan kız bakkaldan 2 ekmek ve bir süt alırken yakalandı

* Mesajlarıma cevap yazmıyor, telefonlarımı açmıyor, kesin beni aldatıyor, neyse aklıma kötü şeyler getirmeyeyim belki de araba çarpmıştır.

* Birde Aşk olsun biz misafir miyiz tribi vardır. Misafirsin tabi dingil değilsen gitmeden önce bulaşıkları yıkarsın.

* Otobüste yanına oturan amcanın 5 liralık esansı senin 100 liralık parfümünü bastırır ya işte imanın gücü.

* Arapça polisiye roman okuyayım dedim daha ilk sayfadan katili öğrendim sondan başlamışım

Merhaba arkadaşlar o kadar yer dolaştıktan sonra kovulma korkusu olmadan kendimize ait bir sitemiz oldu .Herkese kolay gelsin (Ben Tülay )