2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

yazmasakta aslında buralardayız sonuçlar açıklanana kadar ne yediğimi ne içtiğimi ne konuştuğumu biliyorum bıktım

sonuçlar açıklanmadan önce söylenebilecek her şey söylendi sanırım.yarın ilk müjdeli haber kimden gelecek bakalım?

Arkadaşlar asıl stresi yarın sabah yaşayacağız :( 10-11 gibi aramalar başlamazsa moralimizi bozmayalım lütfen.
Öğlene kadar aranan biri olmazsa biz arayıp bilgi alırız, odalardan ziyade tesmer merkezle görüşmek daha sağlıklı olacak.

Arkadaşlar ben geçen dönem ilk defa girmiştim. O zaman sonuçlar 17 Mayıs ta açıklanacaktı. Biliyorsunuz 16 Mayısta açıklandı. 15 Mayıs da 7 de 7 yapan arkadaşım face den ilan yapmıştı. Bu duruma göre yarın aranırız inşallah.

Arkadaşlar asıl stresi yarın sabah yaşayacağız :( 10-11 gibi aramalar başlamazsa moralimizi bozmayalım lütfen.
Öğlene kadar aranan biri olmazsa biz arayıp bilgi alırız, odalardan ziyade tesmer merkezle görüşmek daha sağlıklı olacak.

Aynen katılıyorum herkes için hayırlısı olsun umarım hakeden herkes yarın aranır ve sınav maratonundan bu stresten kurtulur.Benim gibi 5 dersi olan biri maalesef daha çok stres çekecek.Benimde hedefim ilk sınavda 4 dersti 40 puanla 2 dersimi yaktılar itiraz etmedim eden her arkadaş olumsuz sonuç aldı ve zaman çok kısaydı.Şimdi bakalım kaç ders gitti yada hiç gitmedi.Madem mali müşavir olacaz belgeyi alana kadar mecburen bu strese katlanıcaz

kayseriyle hiçbir bağlantım yok ama kayseri smm odasında çalışıyormuşum gibi herşeyden haberim var artık

Merhaba tekrar ;

arkadaşlar işimi toparladım tekrar geldim.. Aile gibi olduk :)

bugün yorumlara göz attım heyecanımız aynı.. Heyecan dorukta .. Iş yerinde neyin var sorusuna cevap vermekten bıktım ... Traşsız , suskun , hasta bir hal vardı.. Konuşmak bile istemedim kimseyle.. Aramalara yarım yamalak cevap verdim... Ama burada rahatladım .. Herkez benim gibi...

Umarım neticeleri güzel en az hazarla .. Hatta hasarsız alırız.. 2. Girişim maliyet korkutuyor beni.. Ama ben hoca olsam o sonuçlara 50 üstü verirdim .. Bakalım ne olacak..

Aranmak dileğiyle iyi akşamlar ...