2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

Hazır hiç haber yokken size 10 gün önce gördüğüm rüyamı anlatayım :)

gece birden fazla rüya gördüm. Birinde ruhsatımı alıyorum. Elime kocaman bir belge veriyorlar. Çok seviniyorum. Sonra not ortalamama bakıyorum 80 :)

3 dersim var normalde hepsinden 50 alsam 65 ortalamam oluyor. Afallıyorum 80 ortalamanın mantıksızlığını rüyada çözüyorum :) tekrar bakıyorum bu sefer ortalama 60,20 ( virgülden sonraki 20 ne oluyorsa!) bu sefer de yine mantıksız oluyor 60,20 ortalama 3 dersin en az birinin 40ın altında olduğunu gösteriyor, bunu da uyanmadan fark ediyorum.

Sonra da amaaaaaan nasıl olsa ruhsatı verdiler diyorum :)

Beni bile heyecanlandırdınız iki gündür forumu takip ediyorum resmen.ama şunu söyliyim bende sınavlar açıklanana kadar 2 ay uyumamıştım resmen.bu halleriniz normal yani.hepiniz için hayırlısı inşallah.

rüyanda böyle hesaplar yapabilmen çok üstün bişey bravo bende senin ruhsatı bu seferde alıcağını hissdiyorum

odalardakiler 9-9:30 gibi işe gelseler.yarım saat şöyle internette bir gezinti çay kahve.10 gibi aramaya başlarlar 10:30 gibi burdan biri aranır.ilk şoku atlattıktan sonra da bize yazar.benim tahnimim dün dediğim gibi 10:37 :)

odalardakiler 9-9:30 gibi işe gelseler.yarım saat şöyle internette bir gezinti çay kahve.10 gibi aramaya başlarlar 10:30 gibi burdan biri aranır.ilk şoku atlattıktan sonra da bize yazar.benim tahnimim dün dediğim gibi 10:37 :)

Sondan başlarlarsa bu kişi ben olabilirim :)

Yalnız ben böyle diyorum da sınırda kalırsam çok üzülürüm :(

yani listeler odalar dün akşam mı geldi de sabah hazırlık yapıp aramalara geçiyorlar anlamadım

sonuçların ne şekilde gönderildiğini bilmiyoruz.belki önce elektronik ortamda daha sonra posta yoluyla da gönderiliyor olabilir.ama bugün açıklanır kaldı 1 saat 24 dakika :p