Bunlar sonuçların açıklanma tarihini 30 ağustos olarak verirken o günün resmi tatil olduğunu herhalde unutmamışlardır![]()
Şu sonuçları biz gidip teslim alıp dağıtsak şimdiye kadar hallolmuştu diye düşünüyorumArkadaşlar iSMMMO'yu aradım. Halen sonuçlar ellerine ulaşmamış. Aranmayı bekleyenler için söylüyorum bugün açıklanması söz konusu değilmişBenim gibi aranmayı beklemeyip de sonuçların 2 eylüle sarkmasından korkanlar için iyi haber yarın 10 dan itibaren teostan takip edebilirmişiz.
Arkadaşlar iSMMMO'yu aradım. Halen sonuçlar ellerine ulaşmamış. Aranmayı bekleyenler için söylüyorum bugün açıklanması söz konusu değilmişBenim gibi aranmayı beklemeyip de sonuçların 2 eylüle sarkmasından korkanlar için iyi haber yarın 10 dan itibaren teostan takip edebilirmişiz.
Arkadaşlar iSMMMO'yu aradım. Halen sonuçlar ellerine ulaşmamış. Aranmayı bekleyenler için söylüyorum bugün açıklanması söz konusu değilmişBenim gibi aranmayı beklemeyip de sonuçların 2 eylüle sarkmasından korkanlar için iyi haber yarın 10 dan itibaren teostan takip edebilirmişiz.