2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

bütün yorumları okuyorum ve şunu gördüm herkez aranmayı bekliyor ne güzel yani ümitli ve kendine güvenen bir grubuz. :)))iyi haberlerinizi bekliyoruz arkadaşlar...

Bunlar sonuçların açıklanma tarihini 30 ağustos olarak verirken o günün resmi tatil olduğunu herhalde unutmamışlardır:)

İşkence yapıyorlar falan diyoruz ama o kadar da değildir herhalde.30 Ağustos tatil deyip pazartesiye sallamazlar.Eskiden çekleri öyle keserlerdi 1 gün daha kazanmak için ::D

Şimdi telefonlar çalsa, deseler ki SMMM Ruhsatını almaya hak kazandınız, bi haykırsak, bi sevinç patlaması yaşasak, mutlu mutlu dağılsak burdan, yarın da tatil, bunu kutlasak ne de güzel olur :D Umut dünyası işte :D

şuandan itibaren aranmayı bekleyenler her an aranabilir.benim aranma umudum yok çünkü vergiye girmedim ama birileri aranırsa bugün yarın açıklanacağı kesinleşir o yüzden bekliyorum ben de :)

tesmere girip tırsarak sınav sonuçlarını görüntüle demekten nefret ediyorum.sanki evlenme teklif ediyoruz bu ne stres ya

şuan okadar stresliyiz kii aklımızı yemek üzereyiizz çünküüü arkadaş 2 işyerinin sgk hizmet bild. yapmayı unutmuşş:)) gelsinn cezalaarr..:(

arkadaşlar cebim çaldı ölüyordum ,ama arayan eşim evdeki sebzeliği karınca basmış diyor,bende benimde beynimi bastılar dedim ölüyorum

Arkadaşlar iSMMMO'yu aradım. Halen sonuçlar ellerine ulaşmamış. Aranmayı bekleyenler için söylüyorum bugün açıklanması söz konusu değilmiş :( Benim gibi aranmayı beklemeyip de sonuçların 2 eylüle sarkmasından korkanlar için iyi haber yarın 10 dan itibaren teostan takip edebilirmişiz.

Arkadaşlar iSMMMO'yu aradım. Halen sonuçlar ellerine ulaşmamış. Aranmayı bekleyenler için söylüyorum bugün açıklanması söz konusu değilmiş :( Benim gibi aranmayı beklemeyip de sonuçların 2 eylüle sarkmasından korkanlar için iyi haber yarın 10 dan itibaren teostan takip edebilirmişiz.
Şu sonuçları biz gidip teslim alıp dağıtsak şimdiye kadar hallolmuştu diye düşünüyorum :D

Yarın kesin açıklanıyor o zaman en azından sarkma yok.Geçen sınavda 1 gün önce açıklanmıştı.

Arkadaşlar şimdi bizim odayı aradım, henüz gelen bir şey yok, tesmer sonuçları önce odanın teos sayfasına yüklüyormuş ve odaya sonuçları yüklediğinde mesajla bilgi veriyormuş, daha sonra resmi sınav sonuçları kargo ile odalara gönderiliyormuş. az sabır, sanırım bugün beklenen haberleri alacağız.

Bir gün daha sıkıntı, karın ağrısı :(