2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

Arkadaşlar şimdi bizim odayı aradım, henüz gelen bir şey yok, tesmer sonuçları önce odanın teos sayfasına yüklüyormuş ve odaya sonuçları yüklediğinde mesajla bilgi veriyormuş, daha sonra resmi sınav sonuçları kargo ile odalara gönderiliyormuş. az sabır, sanırım bugün beklenen haberleri alacağız.

Hangi oda?

Odaları görüyorsunuz değil mi.. Meslekte rezillik bu olsa gerek......

Ben odaya her gittiğimde bir düzüne işe yaramaz adam görüyorum... Buda kanıtı...

Arkadaşlar ben ne güzel unutmaya çalışıyordum son iki günüdür sizleri takip ediyorum heycan dorukta :) ikinci girişim bu, iki dersten kalmıştım ve galiba meslek hukukundan yine kalıcam kafamı duvarlara duvarlara vurucam :(:banghead:

Teos başvuru sayfasına dayanamayıp baktım girerken kalbim yerinden çıkacaktı.Sonuç sayfasına korka korka baktım.Ne komik ya lise öğrencisi gibi karne heyacanı yaşadım resmen :banghead:

Bu Tesmerin son gün takıntısı anlamış değilim. Arkadaş sonuçlar kaç gün öncesinden belli yayınlanmıyor !!!!

ne diye koyarlar o dersi anlamış değilim zaten hadi koydun doğru düzgün soru sor her iki girdiğimdede hiç okumadığım sorularla karşılaştım bizimi deniyorlar anlamış değilim maliyetten 95 aldım meslekten 35 şaka gibi :):banghead:

ne diye koyarlar o dersi anlamış değilim zaten hadi koydun doğru düzgün soru sor her iki girdiğimdede hiç okumadığım sorularla karşılaştım bizimi deniyorlar anlamış değilim maliyetten 95 aldım meslekten 35 şaka gibi :):banghead:

nesliie 35 aldığın sınavda neler yaptında bu puanı aldın biraz anlatsana burdan nasıl not kırdıklarını anlamaya çalışıcamda lütfen