2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

Aralık 2009 forumundan bir alıntı:

Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
nunna Nickli Üyeden Alıntı
e.smmm.a Nickli Üyeden Alıntı
bencede fax yada mail yöntemini kullanıyorlardır.
kargo odalara ulaştım diyene kadar tesmer sitesinde yayımlar notları
bu sefer de aramaların bi mantığı kalmaz
aramaları odalar kendi istekleri doğrultusunda yapıyor. tesmer aman odalar bir an önce kazananları arasın diye maill veya fazksla hemen odalara sonuçları yollamaz.
kaşeli imzalı sonuç listesini kargo ile odalara göndermektedir sebebi ilan tahtasına asılması için aranılsın diye değil.
tesmer sonuçları sitesinde yayınlıyor zaten odalar sadece bütün dersleri verenleri arıyor o kadar. sonuçların sisteme girmesi 1 gün sürüyor kargo da birgünde ulaştığı için odalara genelde yayınlanmasıyla aramalar aynı gün oluyor bazen yayınlanması ertesi günü bulduğuda oluyor.

fazks mail yok yani bu vb yöntemler sonuçların başkalarının eline ulaşmasını sağlayabilecek yöntemlerde olduğundan sağlıklı bulunmuyor kargo ile gönderiliyor..
ozaman aranmayı beklememiz saçma.şuan tesmerin sitesine rahatça girebilldiğimize göre yükleme yapılmıyor bu durumda odalara da gönderilen bişe yok
kafayı yiycem yaaaa

evet arkadaşlar şimdi size tam dakika veriyorum
odadakilerin mesaiye başlaması saat 9
çay iç, biraz sohbet et, saat oldu 9 buçuk
daha sonra listelere ulaşmaları, kendi aralarında dağıtmaları saat 10
en geç 10.15 de ilk aramalar başlayacak

arkadaş her sınavda teos tarihinden bir gün önce aramalar olmuyormu bizimi buldu bu işkence bugünde ses olmazsa yıkılcam aratık

bu arada arkadaşlar şunuda söyliyim, kazanan herkesin illa bugün aranacak diye bir kural yok
yarın bile arananlar oluyor ki geçen sınavın açıklandığı gün benim bi arkadaşımı aradılar

Aralık 2009 forumundan bir alıntı:

Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
nunna Nickli Üyeden Alıntı
e.smmm.a Nickli Üyeden Alıntı
bencede fax yada mail yöntemini kullanıyorlardır.
kargo odalara ulaştım diyene kadar tesmer sitesinde yayımlar notları
bu sefer de aramaların bi mantığı kalmaz
aramaları odalar kendi istekleri doğrultusunda yapıyor. tesmer aman odalar bir an önce kazananları arasın diye maill veya fazksla hemen odalara sonuçları yollamaz.
kaşeli imzalı sonuç listesini kargo ile odalara göndermektedir sebebi ilan tahtasına asılması için aranılsın diye değil.
tesmer sonuçları sitesinde yayınlıyor zaten odalar sadece bütün dersleri verenleri arıyor o kadar. sonuçların sisteme girmesi 1 gün sürüyor kargo da birgünde ulaştığı için odalara genelde yayınlanmasıyla aramalar aynı gün oluyor bazen yayınlanması ertesi günü bulduğuda oluyor.

fazks mail yok yani bu vb yöntemler sonuçların başkalarının eline ulaşmasını sağlayabilecek yöntemlerde olduğundan sağlıklı bulunmuyor kargo ile gönderiliyor..
ozaman aranmayı beklememiz saçma.şuan tesmerin sitesine rahatça girebilldiğimize göre yükleme yapılmıyor bu durumda odalara da gönderilen bişe yok
kafayı yiycem yaaaa

ama odalar her zaman sonuçların ilan edilmesinden birgün önce arıyorlar kazananları.dediğin mantıklı elektronik ortamda gönderilmiyor olabilir.o halde sonuçlar dün ulaştı odalara ama arayanlara henüz gelmedi dediler

Günaydın arkadaşalar bende strese dahil olmaya geldim.Sabaha kadar gözümü kırpmadım.Ya hepsinden kaldıysam ne zaman bitecek bu maraton falan kurdum da kurdum :banghead:

arkadaşlar 30 ağustos bu kurumlara resmi tatil değil mi,tesmerde 30.08.2013 tarihini vermişler internetten yayınlamak bir kişinin yapabileceği bişey sanki ama arama işleri için odalar 5-6 tane nöbetçi bırakacaklar tatil gününde çok zor o yüzden bugün olmalı bu iş

arkadaşlar 30 ağustos bu kurumlara resmi tatil değil mi,tesmerde 30.08.2013 tarihini vermişler internetten yayınlamak bir kişinin yapabileceği bişey sanki ama arama işleri için odalar 5-6 tane nöbetçi bırakacaklar tatil gününde çok zor o yüzden bugün olmalı bu iş

Bunlar sonuçların açıklanma tarihini 30 ağustos olarak verirken o günün resmi tatil olduğunu herhalde unutmamışlardır:)

Ben de stresli olanları gizliden gizliye gözetlemekteyim:) Ben hala rahatım şükür ama tabiki bi açıklansada herkes kurtulsa demeden de olmuyo... Rabbim hakkımızdan en hayırlı olanı versin inş..

kayseri smmm de hala bir değişiklik yok .bütün odalar teşkilatlandı mı nedir 10 dan önce kimseyi aramayın diye :)