2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

ya kayserı odası excelle yukleyıp koymus sıteye cok mu zor Allah askına sunu yapmak zannedersın 2 mılyon uyesı var her odanın...

yaa maliyetten yuvarlama yapanlar geçtiler mi..:( bişi söyleyin lütfenn...
Şu an sınav sonucunu öğrenenler Bilgi verip eşine dostuna duyuruyordur sevincini.foruma en azından bilgi veriyorlar sağolsunlar arandım diye.Gayet normal.
Şu an için sorunuza cevap alabilmek zor gibi görünüyor.
Açıkçası bende merak ediyorum.
Lütfen siz aranırsanız bilgi verin en azından.Geçtim yuvarlama yaptım diye :)

kayseriye göre denetimden millet yarı yarıya geçmiş.halbuki sınav kolaydı neden böyle olmuş ya.kesin geçerim diyordum şimdi tırsıyorum walla.meslek hukuku kesin kaldı bu durumda.temel hukuk belki diyordum ama onda da bayagı geçen olmuş hocanın notu iyi demek ki.maliyet yarı yarıya.muhasebe den 4 kişi kalmış.analiz %60-65 geçmiş.vergi hukukundan da çoğu kalmış.

kayseriye göre denetimden millet yarı yarıya geçmiş.halbuki sınav kolaydı neden böyle olmuş ya.kesin geçerim diyordum şimdi tırsıyorum walla.meslek hukuku kesin kaldı bu durumda.temel hukuk belki diyordum ama onda da bayagı geçen olmuş hocanın notu iyi demek ki.maliyet yarı yarıya.muhasebe den 4 kişi kalmış.analiz %60-65 geçmiş.vergi hukukundan da çoğu kalmış.

Bu durumda ne oluyor ben bütün derslerden kalıyorum offf kazanan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum kurtuldunuz bu dertten bakalım biz ne zaman aranıcaz