2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

üzülme meslek biraz ters köşe yaptı hepimizi ama vergiden geçtiysen senin için büyük avantaj olur en azından ona sevinirsin inşallah,benimde 3.girişimdi neyazıkki hemen olmuyor bu işler galiba

Benim de 2. girişimdi çok da çalışmadım aslında ama umutluyum.

İzmirden haber aldığım sadece sen varsın aramalar devam ediyor mu bilmiyorum :(

Benim de 2. girişimdi çok da çalışmadım aslında ama umutluyum.

İzmirden haber aldığım sadece sen varsın aramalar devam ediyor mu bilmiyorum :(

valla fidan işin doğrusu ben basmanedeyim saat 13 de artık dayanamayıp odaya gittim ordaki beyin elinde sanırım 3 sayfalık isim kağıdı vardı 100-150 kişi olabilir soyad sırasından arıyordu,tam beni arayacakmış ben odaya girdim.senin ad soyadını bilseydim sorardım belki aramalar bitmiş olabilir emin değilim

valla fidan işin doğrusu ben basmanedeyim saat 13 de artık dayanamayıp odaya gittim ordaki beyin elinde sanırım 3 sayfalık isim kağıdı vardı 100-150 kişi olabilir soyad sırasından arıyordu,tam beni arayacakmış ben odaya girdim.senin ad soyadını bilseydim sorardım belki aramalar bitmiş olabilir emin değilim

aradım şimdi 2 dersim kalmış :)

meslek 30
vergi 40
hukuk 67

Meslekten kalmayı beklemiyordum :(

sende ben gibisin 3.de 2 ders verip geçersin inş.takma kafana hergün birer saat çalış kaçmaz o dersler

ya aslında üzülemiyorum bile emeklerim boşa gitti diyemiyorum.3 derse 2 gün çalışmıştım

İlk sınavda 4 derse 4 gün çalışıp vermiştim. Bu da tutar sanmışım :)

bu kazananları erken arayıpta kendilerini nasıl bir fantezi içine sokuyorlar anlamıyorum. Sisteme yansıt herkes paşalar gibi görsün. Bizde burada şundan bundan geçtik mi diye ömür çürütüyoruz yok yere

Meslek şaşırttı ama beni çünkü 2 soruyu neredeyse tam cevaplamıştım 30 çok düşük geldi

ankara odasını bende aradım liste elimde fakat yetkimi aşıp söyleyemem diyo, sanki devlet sırrını düşmana sızdıracaklar