üzülme meslek biraz ters köşe yaptı hepimizi ama vergiden geçtiysen senin için büyük avantaj olur en azından ona sevinirsin inşallah,benimde 3.girişimdi neyazıkki hemen olmuyor bu işler galiba
ya arkadaşlar ismmmo galiba fazla kişiyi aramıyor. galiba istanbuldan kazanan sayısı fazla değil.
belkide bu yüzden aramıyorlar veya bu yüzden forumda "beni aradılar" diyen sayısı bayağı az
bunların belli bir sırası yok galiba ya![]()
Benim de 2. girişimdi çok da çalışmadım aslında ama umutluyum.
İzmirden haber aldığım sadece sen varsın aramalar devam ediyor mu bilmiyorum![]()
ilk girişim sınavanotların çok iyi bencede itiraz et benim bildiğim tek ders olunca geçiriyorlar.birde merak ettim kaçıncı girişiniz
valla fidan işin doğrusu ben basmanedeyim saat 13 de artık dayanamayıp odaya gittim ordaki beyin elinde sanırım 3 sayfalık isim kağıdı vardı 100-150 kişi olabilir soyad sırasından arıyordu,tam beni arayacakmış ben odaya girdim.senin ad soyadını bilseydim sorardım belki aramalar bitmiş olabilir emin değilim
aradım şimdi 2 dersim kalmış
meslek 30
vergi 40
hukuk 67
Meslekten kalmayı beklemiyordum![]()
aradım şimdi 2 dersim kalmış
meslek 30
vergi 40
hukuk 67
Meslekten kalmayı beklemiyordum![]()
sende ben gibisin 3.de 2 ders verip geçersin inş.takma kafana hergün birer saat çalış kaçmaz o dersler
ilk girişim sınava
ankara odasını bende aradım liste elimde fakat yetkimi aşıp söyleyemem diyo, sanki devlet sırrını düşmana sızdıracaklar