BU NE YAAAA... TEOSTA NOTLAR YAYINLANMAMIŞ.. AMA BİLEN BİLİYOR.. HAKSIZLIK BU![]()
Sen çok yaşa bende şimdi baktım basacaktım küfürü.Halen notları açmamışlar aramalar bitti neden bu işkence
BU NE YAAAA... TEOSTA NOTLAR YAYINLANMAMIŞ.. AMA BİLEN BİLİYOR.. HAKSIZLIK BU![]()
vergi icin dehanin kitabini asla tavsiye etmiyorum.. diger derslerde dehadan calistim.. ama vergi icin tavsiye etmem..
Ya ALLAHINI seven bir bursalı aranıyor Lütfen cevap herkes ama mutlu oldu ama biraz kırgın oldu biz hala ne yapacağımızı bilmiyoruz BURSA BURSA neredesin. Buradada bsmmo yine etkisiz mi kaldı arkadaşlar SESİM GELİYORMU
bakalım aralık sınavında kaç kişi olacak bu kadrodan![]()
bakalım aralık sınavında kaç kişi olacak bu kadrodan![]()
Benim not bulmam lazım o zaman!
Ben varım 2 dersle![]()
Bir arkadaş geçen notları taratmış dı vergi ile ilgili olmassa yarın ben size gönderirim.Bende o notlardan çalışmayı düşünüyorum
Arkadaşlar Saat dört buçuk gibi aradılar beni şimdide mesaj geldi demekki arada kalanlar felan içinde en son mesaj atıyorlar![]()
Betül hanım sizin yazılarınızı okuyorum İhşallah yanlış hatırlamıyorsam beş dersiniz vardı en kısa zamanda geçer ve mutlu olursunuz.Bir de galiba sizin de benim gibi ikinci girişinizdi Benim 2 dersim kalmıştı Finansal ve maliyet muhasebesi AMA bir arkadaş maliyetten 100 lük kağıt verdim 85 aldım dediği için tedirgin oldum Yine de istanbulda olduğunuz halde yardımı bile düşündüğünüz için teşekkür ederim BURSA BURSA BURSALILAR arkadaş iSTANBULDA olduğu halde ses verdi benim canlar neredesiniz?
Kazanan arkadaşlar adına çok sevindim, hepinizi tekrar tebrik ederim
Benim gibi fire veren arkadaşlar üzülmeyin hayırlısı böyleymiş. Hep birlikte aralıkta başarmak umuduyla
Herkese iyi akşamlar..