2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

Ya ALLAHINI seven bir bursalı aranıyor Lütfen cevap herkes ama mutlu oldu ama biraz kırgın oldu biz hala ne yapacağımızı bilmiyoruz BURSA BURSA neredesin. Buradada bsmmo yine etkisiz mi kaldı arkadaşlar SESİM GELİYORMU

Ben istanbuldayım bu konuda yardımcı olamıyacam zaten teosa kitlenmiş durumdayım

Arkadaşlar Saat dört buçuk gibi aradılar beni şimdide mesaj geldi demekki arada kalanlar felan içinde en son mesaj atıyorlar :)

Betül hanım sizin yazılarınızı okuyorum İhşallah yanlış hatırlamıyorsam beş dersiniz vardı en kısa zamanda geçer ve mutlu olursunuz.Bir de galiba sizin de benim gibi ikinci girişinizdi Benim 2 dersim kalmıştı Finansal ve maliyet muhasebesi AMA bir arkadaş maliyetten 100 lük kağıt verdim 85 aldım dediği için tedirgin oldum Yine de istanbulda olduğunuz halde yardımı bile düşündüğünüz için teşekkür ederim BURSA BURSA BURSALILAR arkadaş iSTANBULDA olduğu halde ses verdi benim canlar neredesiniz?

Eve gitmek saatlerce hıçkıra hıçkıra ağlamak sonrada sitenin içinde ayaklarım şişene kadar yürümek ve bu stresi atmak istiyorum

Betül hanım sizin yazılarınızı okuyorum İhşallah yanlış hatırlamıyorsam beş dersiniz vardı en kısa zamanda geçer ve mutlu olursunuz.Bir de galiba sizin de benim gibi ikinci girişinizdi Benim 2 dersim kalmıştı Finansal ve maliyet muhasebesi AMA bir arkadaş maliyetten 100 lük kağıt verdim 85 aldım dediği için tedirgin oldum Yine de istanbulda olduğunuz halde yardımı bile düşündüğünüz için teşekkür ederim BURSA BURSA BURSALILAR arkadaş iSTANBULDA olduğu halde ses verdi benim canlar neredesiniz?

Evet 2 girişim ilk girişte maalesef 4 ders beklerken 2 ders gitti.Şimdi de baya umutsuzum çok gerginim sürekli rüyalarımda hepsinden kaldığımı görüyorum.Allah büyük.Sizin 2 dersse inşallah geçmiş ve bu çileden kurtulmuşsunuzdur.Umarım sizi de tebrik ederiz.

Kazanan arkadaşlar adına çok sevindim, hepinizi tekrar tebrik ederim :)

Benim gibi fire veren arkadaşlar üzülmeyin hayırlısı böyleymiş. Hep birlikte aralıkta başarmak umuduyla :)

Herkese iyi akşamlar..

Ya betül hanım rüyalar tersine çıkarmış biraz rahat olun bence sizde epey ders temizlemişsinizdir. Tecrübeniz ile birden içimden inannırmısınız böyle demek geldi.