stajyeradayi
Katkı Sunan Üye
Kaldı sonuçlara 40 gün. Bakalım ne olacak nasıl olacak. Yönetmelik dışı soru sormanın yaptırımı ne olucak ben onuda merak etmekteyim? Yoksa herhangi bir yaptrımı olmayacakmı?
Kaldı sonuçlara 40 gün. Bakalım ne olacak nasıl olacak. Yönetmelik dışı soru sormanın yaptırımı ne olucak ben onuda merak etmekteyim? Yoksa herhangi bir yaptrımı olmayacakmı?
Hepimiz bu konuda umudumuzu yitirdik.Benim gibi çoğu arkadaşta bunun bir dahi ki sınavı kolay sormalarına yardımcı olacağı.Yoksa büyük bir çoğunluk hatta hepimiz bende dahil kalacağız
Arkadaşlar yazılı olarak kendisine cevap gelen var mı?
gelen bir şey yok hoş olsa da bizimle dalga geçiliyor sanki apaçık ortada hakkımı yiyenlere hakkımı helal etmiyorum böyleliklearkadaşlar yazılı olarak kendisine cevap gelen var mı?
Ben şahsen Türkiye genelinde bu denetim sınavından 1 kişi bile geçeceğine inanmıyorum, tabii ki eğer hile, torpil gibi şeyler devreye girmezse. Hakkıyla bu sınavdan geçecek kişiyi çok merak ediyorum ve gerçekten tanışıp şunu sormak isterim: Ne diye ve nasl aklına böyle bir konuya çalışmak geldi?. Diğer bir konu, nu sınav komisyonunda sonuçta 1 meslek mensubu bulunuyor. Hele bu kişi o komisyonda ne b.k yemeye yarıyor ben anlamadım, bu denetim sorularının altına imza atarken hiç demedi mi bunlar ne bunları nasıl sorarsınız diye?
Ufacıkta olsa içime bir umut doğdu umarım burada yazılanlar gibi olur ve vermiş olduğumuz mücadelenin karşılığını almış oluruz"DENETİM SINAVINA GEÇEN DÖNEM GİRENLERE MÜJDELİ BİR HABER VEREYİM. DENETİM SINAVINDAKİ O KAMU GÖZETİMİ KURULUNDAN SORULAN 2 TEBLİĞ SORUSU İPTAL OLASILIĞI YÜKSEK.BİR ÇOK İTİRAZ VAR.AYRICA DEHANIN AÇTIĞI BİR İTİRAZ DAVASI VAR Kİ..EĞER MAHKEME İPTAL EDERSE SORULARI 3 SORU 100 TAM PUAN ÜZERİNDEN DEĞERLEMEYE TABİ TUTULMA OLASILIĞI YÜKSEK...MÜJDELER OLSUN...AÇIKLAMA DEHA KURUMU DENETİM HOCASINDAN BİRİNCİ AĞIZDAN GELMİŞTİR..."Arkadaşlar arkadaşın biri facebookta bu mesajı paylaşmış,2 soru iptal olursa son soru üzerinden puanlama yapacaklar herhalde, gerçi o sıkıntıyla son soruyu yarım yamalak yaptım ben kesin kaldım ama son soruyu doğru yapan çoğu kişi geçer inşallah
Önemli olan bunun doğruluğunu teyit etmek...
evet aynı fikirdeyim,yürek kabartmak istemiyorum....biraz mantıksız geldi hayırlısı.. bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkürler.
üçüncü soru 100 puan olsa da birşey değişeceğini sannetmiyorum bu sefer soruyu 4*4 lük istiyecekler.
gene puan kıracak birşeyler bulurlar.
üçünçü soruyu cevaplarken cevap yazmaktan çok soruyu okumakla geçti vaktim acaba tam ne istiyorlar diye birine kısaca açıklayın birine maddeler halinde açıklayınız yazmışlar birde alttaki büyük puntolu yazılara baktım gereksiz yazmayın uzun yazmayın sonra ağlayıp sızlanmayın diye yazmışlar :banghead:
Arkadaşlar bir arkadaşın yazdığı ve dehanın açtığı mahkeme ile ilgili bilgiyi teyit ettirebilecek kimse var mı?