2013/3 Muhasebe Denetimi Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vtosun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sn. issademirel'e harfi harfine katılıyorum. Aynı soruyu bende yaptım ama 20'li not aldım. Bu komisyonla başımız belada... Nasıl bir kağıt okumaktır? Nasıl soru sormaktır anlamadım? Sn.İssademirel siz çalışmaya başladınızmı?

Sn. issademirel'e harfi harfine katılıyorum. Aynı soruyu bende yaptım ama 20'li not aldım. Bu komisyonla başımız belada... Nasıl bir kağıt okumaktır? Nasıl soru sormaktır anlamadım? Sn.İssademirel siz çalışmaya başladınızmı?

Benim vergi maliyet denetim kaldı. Çalıymaya başlamadım neolup biteceği belli değil ben denetim 3 soruyu tam yaptım 2 soruyu da yaptım yönetimin sorumluluğu ile ilgili soruyu bütün şıkları yazdım. Ama okuma tarzlarından dolayı geçerim diyemiyorum. Vergiden büyük ihtimal geçerim . Maliyet ten kaldım sanırım.

İnşallah. Şu denetim başımıza dert oldu. Umarım tepedekiler durumun ciddiyetini biraz anlayabilmişlerdir... Notlamada bonkör davranırlar İnşallah...

bu sınavda denetim 3. soru üzerinden, maliyet ise 2. ve 3. soru üzerinden değerlemeye alınacaktır, denetim sınavında yapılan haksızlıktan dolayı, moral bozukluğu ile diğer diğer sınavlara giren arkadaşlarımızın da mağduriyetlerinin göz önüne alınacağını düşünüyorum, onlar için de puanlama da gayet bonkör davranılacaktır. sanırım bu dönemde 14 15 bekleyen pek çok arkadaş 90 ve 100 gibi notlar alabilirler.

Son düzenleme:

Eğer dediğiniz şekilde ve sallamasyon kağıt okuyan karaktersiz üyeler varsa eğer Allah bunu onların yanına bırakmaz ve bırakmasında inşallah.

Ve buna göz yuman üst makamlarda insanlar da var ise, onlarda dahil.

Şaka gibi resmen, denetim dersini vererek bu süreçten kurtulacağımı düşünürken (son sınava girmeden önce) şimdi daha kötü hissediyorum kendimi. Sizler çalışmaya başladınız mı?

Bende sana katılıyorum. Sınava girmeden önce denetim sınavından çok korktuğum için çok fazla çalıştım diğer derslere göre. Ama kalite kontrol bizi mahvetti. Ama Allahtan umut kesilmez, bakalım.

O nedenle sonuçları bekliyorum daha çalışmaya başlamadım.

Bende sana katılıyorum. Sınava girmeden önce denetim sınavından çok korktuğum için çok fazla çalıştım diğer derslere göre. Ama kalite kontrol bizi mahvetti. Ama Allahtan umut kesilmez, bakalım.

O nedenle sonuçları bekliyorum daha çalışmaya başlamadım.

Bende sonuçları görmeden ders çalışmak istemiyorum.Sonuçlardan sonra ders çalışmaya hatta sınava girip girmemeye karar verecem.Çünkü halen herhangi bir açıklama yok .nerelerden sorumluyuz nerelerden değil 2 hakkım kaldı riske girmek istemiyorum.

Sn betul77 haklısınız. İnsan sonuçları görmeden ders çalışmak istemiyor. Fakat şöyle de bir durum var. Tesmerin sitesindeki duyuruya göre sonuçlar 3 şubatta açıklanacakmış. Hadi diyelim kazananlar 1 şubatta arandı. Sonraki sınav ise 15 mart diye biliyorum. Arada 40-45 gün gibi bir süre kalıcak çalışmak için bu çok bir süre sayılmaz bence. Birde yeniden girip girmeme konusunda bence girin derim, çünkü olurda kolay bir sınav denk gelirse üzülürsünüz ama tersi de olabilir...

Sn betul77 haklısınız. İnsan sonuçları görmeden ders çalışmak istemiyor. Fakat şöyle de bir durum var. Tesmerin sitesindeki duyuruya göre sonuçlar 3 şubatta açıklanacakmış. Hadi diyelim kazananlar 1 şubatta arandı. Sonraki sınav ise 15 mart diye biliyorum. Arada 40-45 gün gibi bir süre kalıcak çalışmak için bu çok bir süre sayılmaz bence. Birde yeniden girip girmeme konusunda bence girin derim, çünkü olurda kolay bir sınav denk gelirse üzülürsünüz ama tersi de olabilir...

Bende hep sizin gibi düşündüm ve 3 hakkım gitti dosyamın yanmasından çok korkuyorum.Hadi yandı yeni dosya hemen açamıyorsunuz ki 2 yıl bekleme olayı var işin en garibi en sinir bozucu yanı da orası zaten.Zaten denetim dersini geçen sınavda yeterince çalışmıştım ama ne oldu çalıştıgımız hiçbir yerden gelmedi şimdi bir kargaşa var nereden soru geleceği belli değil

SMMM, YMM, Özel SMMM Sınavı, ABC Grubu Staj Değerlendirmleri ve Staja Giriş Sınavları Açıklanma Tarihleri

30 Kasım - 1 Aralık 2013 tarihlerinde yapılan SMMM Sınavının sonuçları 3 Şubat 2014 tarihinde açıklanacaktır.

30 Kasım 2013 tarihinde yapılan ABC Grubu Staj Değerlendirmelerinin sonuçları 3 Şubat 2014 tarihinde açıklanacaktır.

22 Aralık 2013 tarihinde yapılan Özel SMMM SInavı sonuçları 21 Şubat 2014 tarihinde açıklanacaktır.
TESMERDEN ALINTIDIR

Yavaş yavaş zaman daralıyor. Bakalım sonuç ne olacak? Arkadaşlar günde yaklaşık ne kadar çalışabiliyorsunuz?

bu sınavda denetim 3. soru üzerinden, maliyet ise 2. ve 3. soru üzerinden değerlemeye alınacaktır, denetim sınavında yapılan haksızlıktan dolayı, moral bozukluğu ile diğer diğer sınavlara giren arkadaşlarımızın da mağduriyetlerinin göz önüne alınacağını düşünüyorum, onlar için de puanlama da gayet bonkör davranılacaktır. sanırım bu dönemde 14 15 bekleyen pek çok arkadaş 90 ve 100 gibi notlar alabilirler.

ben bu şekilde olacağını hiç düşünmüyorum. Çünkü hatalarını kabul edeceklerini sannetmiyorum. Dedikleri şu kardeşim sen koskoca mali müşavir olacaksın maliyetten bu soruları takır takır çözmelisin. Ama biz ne yaptık sınavda 2 soruyu kusuratlı vermişler acaba yanlışmı yapıyorum korkusuyla soruya dönüp dönüp bakıyoruz. Birinci soruya bakıyorum anlamam saten 15-20 dakikayı alıyor:banghead: