2013/3 Muhasebe Denetimi Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vtosun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
inşallah hepimizin hayatından bu süreç olumlu geçer.........yoksa zihin sağlığımız pek iyi gitmiyor ... kendimi sürekli dalmış ve düşünceli buluyorum ..

denetimi geçmiştim zorlanmadan ama son snvda baktım ters köş oldunuz hepiniz.. aslında hepimiz.. amaç maddi rant arkadaşlar.. sınaav ücretide 95 TL ... bizim odada yönetim göbekli biraz daha yesinler :)

Herşeyi geçtim mart sınavı için duyuruda olmadı. KGK'dan sorumlusunuz / değilsiniz gibi. Komisyon değişti mi acaba?

Aynen Sn. İssademirel. Gözümüz, kulağımız gelicek güzel bir haberde :) Sizin denetimden başka dersiniz var mıydı?

Nasıl bir iştir anlamadım. Gerek maliyet olsun gerekse denetim olsun nasıl soru sormaktır anlamak mümkün değil. Sizin aralık dönemi kaçıncı girişiniz di?

Benimde aynı şekilde. İlk kez 2013/2. dönemde girmiştim. Ama ne yalan söyliyeyim dosya yakma korkusu sardı bu denetim yüzünden. Sizde de oluyor mu?

Arkadaşlar denetimden riske girmemek için kgk teblilerini yazdırın. Pdf kırtasiyede yaptırdığınızda 20 tl maliyeti var. Temiz bir deftere not alaraktan başladım. Her tebliğ kendi içinde ort. 5-6 başlık ve tebliğnin devamı başlıkların açıklaması. Hiç birşey yapamazsak bile alt alta madde olanları ezberlemek bir soru yaptırır diye düşünüyorum. En azından gelir mi gelmez mi diye kafa sağlığımızı bozmaktansa başlamak piskolojinizi biraz rahatlatacaktır. Birşey yapmadan beklemek sınavdan soğutuyor. Ay sonuna kgk notlarını yetiştirebilirsem sizlerle paylaşıcam.

Mali müşavirlik neydi? Emek ti sevgiydi durmadan savaşmaktı uzun bekleyişti mantık aramamaktı heyecanla başkaların kalemlerinin yazacağı notu kabullenmekti işte buydu mali müşavirlik :)
tabi bu artık şu bekleyişi kendimce neşili hale getirmeye çalışıyorum
aslında ben çok yoruldum böyle stres görmedim yaa
düşünün sınavdan beri hala bir şeyler konuşuyoruz yazıruz çiziyoruz kendimizi rahatlatamıyoruz yollar arıyoruz nerden ne haber gelecek diye artık her gün şu foruma bakmadan duramıyorum çok acayip bişi oldum ben
hakketten neydi bu mali müşavirlik sınavı konuşmaktan yorulduğumu farkettim yaa sınav aşamasında böyle ise mesleği icra ederken kendimi düşünemiyorum arkadaşlar
yanlış mı düşünüyorum valla birileri bana iyi şeyler söylesin? Benim durum vahim...

Tesmer/Türmob sınavın kaynağı şu kaynaklardır demediği sürece, bu sürüncemede hep kalacak stajyerler... Bizlerde kalacağız, şu an stajına devam edip daha sonra gireceklerde yaşayacak... Çalışacaklar ama tak diye bir komisyon çıkacak ters köşe kalacaklar gene aynısı olacak... Bence mart döneminde kgk sormamalılar...

Mali müşavirlik neydi? Emek ti sevgiydi durmadan savaşmaktı uzun bekleyişti mantık aramamaktı heyecanla başkaların kalemlerinin yazacağı notu kabullenmekti işte buydu mali müşavirlik :)
tabi bu artık şu bekleyişi kendimce neşili hale getirmeye çalışıyorum
aslında ben çok yoruldum böyle stres görmedim yaa
düşünün sınavdan beri hala bir şeyler konuşuyoruz yazıruz çiziyoruz kendimizi rahatlatamıyoruz yollar arıyoruz nerden ne haber gelecek diye artık her gün şu foruma bakmadan duramıyorum çok acayip bişi oldum ben
hakketten neydi bu mali müşavirlik sınavı konuşmaktan yorulduğumu farkettim yaa sınav aşamasında böyle ise mesleği icra ederken kendimi düşünemiyorum arkadaşlar
yanlış mı düşünüyorum valla birileri bana iyi şeyler söylesin? Benim durum vahim...

ben stajımı bitirip belgemi aldığımda diyeceğim ilk kelimeyi biliyorum biliyorum ama gene de mücadeleye devam ediyorum. diyeceğim kelime HERŞEY BUNUN İÇİN MİYDİ

Umarım herkes verdiği mücadelenin karşılığını alır

Aralık ayı kdv sinde kesilecek usulsüzlük cezası

Düzenlenecek vergi inceleme raporlarında 2013/aralık ayına ait 2 kat usulsüzlük cezası 2013 yılına ait olan mı kesilir yoksa 2014 yılında belirlenen usulsüzlük cezası mı kesilir.