2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

vay arkadaş ya kazanan arkadaşlara acayip imrendim. arkadaşlar çok mu çalıştınız, sistemli mi çalıştınız az çok bilgi verin de bizlerde faydalanalım. Gaza geldim bu dönem asılacağım kaldığım derslere. İnşallah 3 ders vermişimdir de diğer derslere kafam rahat girerim.

iki dersim kalmıştı, vergi iyi geçmişti ama denetimden sürpriz olsun demiştim.
geçen sınav hiç beklemediğim notla kalmıştım.

neyse
arandım az önce :) darısı herkesin başına arkadaşlar.

İlk sınavımda 7 / 6 yapmıştım. Kaldığım ders analiz oldumştu. ve 44 puanla kalmıştım. inanılır gibi gelmemişti. 44 puanla tek dersten kal ve itirazın da olumlu sonuçlanmasın. bayağı ümit kırmıştı. aralık sınavına hiç çalışmadım desem yeridir.1 gün ya baktım ya bakmadım. ama az önce odadan aradılar ve belgeyi almaya hak kazandın dediler.
7/7 yapmak mümkün. bunun için sistemli ve çok çalışmak gerekiyor. 3 ay çok çalışmak ve geçmek için kimilerine yeteceğini düşünüyorum. hiç meslekte tecrübesi olmayan adaylar var. bunu biliyoruz. onlarda bütün kanunları 3 ayda okuyup 3 ayda derslere asılsa rahatlıkla 7/7 yapar diye düşünüyorum.
Geçemeyen arkadaşlar moralini bozmasın, asılsın derslere, hayatın sonu olmadığı gibi kazanmakta başlangıç olmuyor.

Konya odası arandım. Darısı diğer arkadaşların başına. Rabbim cümlesiyle birlikte bizim içinde hayırlı, helalinden rızık kapıları açar. Kazanan bütün arkadaşları tebrik ediyorum. :)

İSMMMO kendi sitesinde saat 6 dan sonra yayınlayacak denetim kaldım. MEslekten 80 beklerken 35 vermişler benim gibi arkadaşlarımızda var gerisi geçmişiz. Sonuç olarak denetimden bırakıldı meslektende not kırıldı bilginize.

kazandımmmmmmmmmmmmmmm yazanlara imrenirdim bende yazmak istiyorum çok mutluyum

kazandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))

arkadaşlar geçen dönem belgesini almış biri olarak şuan sizin yazdıklarınızı okuyunca aynı heyecanı tekrar yaşadım. Kazanan bütün arkadaşları tebrik ederim:)

İsmmo'dan aradılar. Geçen sınavdan iki dersim kalmıştı. meslek ve denetim. meslegi ben gectim ama denetimi onlar gecirmis gorunuyor.
dersi kalan arkadaslarımada sabır ve basarı diliyorum. Allah, colugundan cocugundan, ailesinden zaman calıp ders calısan herkesin yardımcısı olsun,emeklerinin karsılıgını versin

kazanan arkadaşları tekrar tebrik ederim,bu saatten sonra ismmmo aramaz herhalde :((... 2 dersim vardı galiba vergiden de kaldım,denetim malum...hayırlısı diyelim.

sağolsunlar beni denetimden bırakmayı uygun görmüşler. herhalde yeterince insanı geçirdik diye düşündüler..

İSMMMO kendi sitesinde saat 6 dan sonra yayınlayacak denetim kaldım. MEslekten 80 beklerken 35 vermişler benim gibi arkadaşlarımızda var gerisi geçmişiz. Sonuç olarak denetimden bırakıldı meslektende not kırıldı bilginize.
Bilgiyi nereden aldınız? Kesin bilgi midir? Böyle beklemek insanın ümidini tüketiyor :(