Maliyet Muhasebesinden Kalanlar Hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esrasu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah yardımcınız olsun değerli arkadaşlar... Psikolojik olarak dirayetli olmanız gerekiyor. Herşey İnşallah hepinizin gönlüne göre olur. Sınava girdiğim ve ders çalışma anlarım geldi aklıma ve sizleri daha iyi anlayabiliyorum. İnşallah herkes alnının akıyla çıkar bu süreçten...

sınav bitince rahatlayacağız derken daha beter stres olduk. Henüz normal hayatıma dönemedim sürekli forumda ve diğer yeterlilik gruplarının durumlarını, sınavla ilgili değişiklik olup olmadığını takip ederken buluyorum kendimi... bir çok kişi mail attı umarım yeterli seviyeye ulaşmıştır da sonuç güzel olur.
Esra hanım inanın bende aynı sizin durumdayım. Sınav modundan çıkamadım.

Herkes bu durumdaki arkadaşlarını haberdar ederse yeterli çoğunluğa ulaşırız. Herkesin son hakkı olduğunu düşünerek hareket etmesi gerekir.

Mazeret sınavı yapılsınn.

bende dehanın kitabı var ikidir bu kitaptan çalışıp gidiyorum ama bunla olmayacak. başka bir kitap önerebilir misiniz? murat eğitim kurumları falan nasıl acaba?
bu soruları çok arıyorlar mı acaba hazırlayanlar? zaten elde maliyet yapma devri mi kaldı? bu kadar çetrefilli sormaya ne gerek var? konuları bilip bilmediğimizi ölç, geç , hayret ya!

bende dehanın kitabı var ikidir bu kitaptan çalışıp gidiyorum ama bunla olmayacak. başka bir kitap önerebilir misiniz? murat eğitim kurumları falan nasıl acaba?
bu soruları çok arıyorlar mı acaba hazırlayanlar? zaten elde maliyet yapma devri mi kaldı? bu kadar çetrefilli sormaya ne gerek var? konuları bilip bilmediğimizi ölç, geç , hayret ya!

Ben hem deha hem murattan çalıştım maliyete 2 kitap ta full bitti ama sinavdaki gibi bir soru hiç görmedim, bunların fantezik soruları sadece kendi beyinlerinde. Buna dur demek için yarin ismmmo da 14:00 da toplaniyoruz

Yarabbi bu ramazan ayı hürmetine bunları ıslah et
Hakkımızı bunlardan misliyle al

Ben hem deha hem murattan çalıştım maliyete 2 kitap ta full bitti ama sinavdaki gibi bir soru hiç görmedim, bunların fantezik soruları sadece kendi beyinlerinde. Buna dur demek için yarin ismmmo da 14:00 da toplaniyoruz

Çalışmasak yapamasak hayhay..Sorudaki kasıt ortada.Varsa hakkım helal etmiyorum.Ramazanın ilk günlerinde sınava girdik.Son konulardan hemde normal bir soru şekli olmadan..

bulamazsın kardeşim bulamazsın adamın biride çıkmış diyorki siz çıkan soruları ezberleyerek ezber yapıyorsunuz konu çalışmanız gerek soruyu soran kendi kitabından bile bu tip soru sormamış

bir an önce açıklansın artık. mali müşavir olduk mu olamadık mı bilelim :) de olamadıysak hemen başlayalım ders çalışmaya...arkadaşlar bende yurdakul hocanın ve dehanın kitabı var onlara çalışmıştım birde hotmail adresindeki notlara ve sorulara ama sanırım kalıyorum .bir kaynağa daha ihtiyacım olacak önerileri olan varmı?

bir an önce açıklansın artık. mali müşavir olduk mu olamadık mı bilelim :) de olamadıysak hemen başlayalım ders çalışmaya...arkadaşlar bende yurdakul hocanın ve dehanın kitabı var onlara çalışmıştım birde hotmail adresindeki notlara ve sorulara ama sanırım kalıyorum .bir kaynağa daha ihtiyacım olacak önerileri olan varmı?

Ben dehadan çalışmıştım şimdi yurdakul hocanın kitabına başladım ama sizin yazdıklarınızı okuyunca acaba budamı yeterli gelmiyecek demeye başladım nasıl kurtulucaz bu maliyetten bakalım

Ben dehadan çalışmıştım şimdi yurdakul hocanın kitabına başladım ama sizin yazdıklarınızı okuyunca acaba budamı yeterli gelmiyecek demeye başladım nasıl kurtulucaz bu maliyetten bakalım

Yurdakul hocaya bende çalıştım güzel kitap ama son sınav karışıktı son hakkımdı girdim bişeyler yaptım ama beklemedeyiz .. ya dosyam yandıysa :(

hem kitap hem cd de mi alsam acaba..dershaneye gitme şansım yok çünkü dershane yok :) geçiriverseler herkesi bu sefer ne güzel olurdu. çalış çalış niyeyse bir maliyet muhasebesi olmadı. diğer derslerin hepsini rahatlıkla geçtim. maliyetteki sorun nedir ? çok çalışıyorum anlıyorum her soruyu yapıyorum hatta kesin sınavda 70-80 alırım diye sınava giriyorum ama sınavda kalıyorum

bu işi alinin velinin kitabıyla ilgili yok
çözülebildiği kadar değişik tarzdaki sorular çözülecek

kaç gün kaldı açıklanmasına bittik beklemekten
kaldıysak zamanımız az ve bu sefer çıkan sorular inşallah basit olacak 2013-03 dönemden bu yana kasıyorlar
kimse geçemiyor. ne maliyetmiş arkadaş

ama face yeterlilik grupta bu günlerde açıklanacak diye rivayet var. doğru değildir herhalde. heyecan yaptım şimdi.haberi olan var mı?