mailde maliyetle ilgili sorular vardı onları 2 kez çözseniz geçersiniz.maliyeti gözünüzde çok büyütmeyin.maliyeti zor yapan korkularınız
[email protected] şifre:smmm+12345.ben sadece maildeki deha maliyet notlarından çalışarak geçtim.soruları görünce gözüm korkmuştu.sonra sakinleşip tekrar bakınca aslında çok da zor olmadığını düşünmüştüm ve çok şükür geçtim.vergiden kursa gitmek dışında şuan birşey yapmıyorum.ama bu haftadan itibaren sıkı bir çalışmaya girmeyi düşünüyorum
vergiden kursa gitmek nasıl işe yarıyor mu? ben evde çalışıyrum ama o kadar fazla konu var ki.. sanki okudukçada çoğalıyor mübarek! hem hukuk hem vergi.. ikiside sözel napıcam bilmyorumeğer hocaların verddiği sınava yönelik tavsiyeler varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
ben ilk defa gireceğim baya çalıştım birtek safha maliyette fire hesaplaması işin içine girince biraz karıştırıyorum safha konusunu tekrar yapmam lazım diğer konularda sıkıntım yok
ben ilk defa gireceğim baya çalıştım birtek safha maliyette fire hesaplaması işin içine girince biraz karıştırıyorum safha konusunu tekrar yapmam lazım diğer konularda sıkıntım yok
arkadaşlar meslekte nasıl çalışıyorsunuz nelere dikkat etmeli.? Dershanelere giden arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyoruz![]()
siz nereden çalıştınız? Benimde 3. girişim olacak ilk girişimde değilde 2. girişme 20 gün çalışmıştım ama 30 aldım. bir kaç gün önce başladım tekrar çalışmaya. işçiliklere takılı kaldım halbuki biliyordum ama sınavda yapamadım ya gıcık oldum işçilik konusuna. safha da biraz zor konu ondada eksiklerim kalmıştı geçen sınavdan. 1 ay maliyet çalışacağım umarım geçerim
mailde maliyetle ilgili sorular vardı onları 2 kez çözseniz geçersiniz.maliyeti gözünüzde çok büyütmeyin.maliyeti zor yapan korkularınız